שבוע טוב

Prince Yoni

New member
שבוע טוב../images/Emo39.gif

שיהיה לכולנו שבוע טוב, הצלחה במבחנים ושיעבור מהררר:)

shimonev

New member
איזה יעבור מהר?

אני צריך לטחון כל השבוע בטכני עד 5 וחצי וגם את יום שישי לקחו לנו

who is this

New member
י"א 4!!!

בהצלחה לכם בכל המבחנים שיהיו לכם השבוע!! ותמשיכו להיות הכיתה הכי טובה בטכני! אני מקווה לבוא לביקור השבוע..

Babajista13

New member
שבוע מצויין ליא7!

אין לנו מבחנים השבוע! חוץ מהבחנים שבירן תעשה לנו כל יום :)

שבוע טוב!? ?!?!?!? שיהיה...

שבוע טוב לכולם... אני דיי יודעת מה מצפה לי השבוע.... אני לא יחלים ואני אמשיך להיות חולה ואני יגיע לטכני ואחטוף דלקת ריאות, אופס בעצם כבר יש לי (בעזרת הטכני כמובן) ואז אני יקבל את הנכשל שלי בפיסיקה וכול הכיתה ביחד איתי יקבלו את הנכשל ואז אולי שעה לפני הבגרות בפיסיקה המורה יבין שהוא בכלל לא לימד אותנו כלום אבל זה עוד רחוק אז נעזוב את זה.. שוב פעם לראות את המורה הסתומה שלא נזכיר את שמה שתלך לרכל בכל חדר מורים על כמה שאני מעתיקה שיעורים במתמטיקה בשיעור שלה ואת זה היא מסיקה מכך שהיתה לי מחברת מתמטיקה סגורה בקצה השולחן ואז אני יקבל שוב פעם 100 בבוחן והיא תנסה למצוא את הטעות רק בשביל שהיא לא תצא דפוקה כי היא הרי בטוחה שאני סתומה ברמות וזה מעצבן אותה שיש לי ציונים גבוהיים ויהיו לנו עוד שיעורים שיתבטלו החל מ-11 וחצי ועד 3 וחצי אבל למה שישחררו אותנו אם יש לנו שיעור מ-3 וחצי? עדיף להתעלל בנו ולהשאיר אותנו ללמוד עוד 4 שעות על הפרנציפ כי אסור להעביר שיעורים.... ואז אני יבוא לטכני ויהיה בשבוע דיאטה אבל כמובן שידחפו לי אוכל לפה שחס וחלילה אני לא יהפוך לאנורקסית (הלואוווווו עברתי את זה מזמן!!!)... וכולם יהיו מאושארים והשעה משפיעה עליי לא להתייחס לילה טוב

חוץ מהחלק של האנורקסיות...

הכל מוכר והכל קרה! גם לי! ואני מצטער אבל זה ימשיך לקרות לנצח בערך... אז שיהיה שבוע טוב. ותשתדלו שלא להישפט!

../images/Emo5.gif

שבוע טוב..... הדבר היחיד שגורם לי לטיפת אושר כשאני באה לטכני זה לראות את אהובי

dogli3

New member
למה שלא יהיה?

ומה זה זה 4 שעות חופשיות?! ביום רביעי לא היה לי שיעור מ-9 עד 12 ועשרים אז ביקשתי מהמפקד גף לשחרר אותנו והוא שחרר.. גבר-גבר.

כי...

אצלכם זה דוד משה הוא בנאדם טוב חבל על הזמן... אצלנו אלי לוי לא נותן לשחרר או להעביר שיעורים :\

למעלה