שבוע טוב

שבוע טוב ../images/Emo39.gif

איך עברה עליכם השבת ? לי בכל אופן היה נהדר עם המשפחה והערב עדיין ארוך. פתחו אצלנו טאפאס בר נלך לראות מה יש להם להציע. הכנתי עוגיות לחייל שלי.( וגם לאח שלו ואפילו לאמאבא שלו) שימו לב pf ,מיטלי וגלבוע (בכייף גם לאחרים). עוגיות שומשום ואגוזים (קלי קלות. שמעת pf ?) 2 ורבע קמח כפית אפיה ,1 סוכר וניל. 3/4 כוס שומשום לבן 3/4 כוס אגוזים טחונים 1 ביצה שלמה 1 כוס סוכר מיץ לימון מ לימון אחד + קליפה מגורדת 1 מרגרינה או חמאה. הכל ללוש ביחד (מיקסר). לחלק ל 2 רולדות לעטוף בניילון לחיץ ולפריזר לשעה .(pf אומרת, עוד פעם פריזר?) אחרי שעה לפרוס בעובי כ 7 מ"מ ולהניח בתבנית. 180 מעלות ,כ- 25 דקות. כשמתקררים מתקשים. ואחרי שעה מתחסלים...... אוף מה השביתה הזו עשתה לגזרה

m i t a l y

New member
תודה מאם...

על המתכון, אבל את יודעת, אצלי יש קטנטונת ואני משתדלת שלא לתת לה אגוזים עדיין. חוצמיזה, הן מעדיפות תמיד עוגת שוקולד ולי... כבר נמאס מזה (והגדולה ואמא שלה כבר מגדלות בטן בגלל זה...
) לקחתי את עצותיכן ברצינות, ובסוף באמת יצאנו לצומת בילו וקנינו לפצפונת נעלי בית ובגדים לגן. קינחנו במסעדה הלבנונית הנהדרת ששוכנת בתחנת הדלק ליד "בית חלומותי"
. כרגע הולכת להכין ארוחת ערב לגדולה שחזרה מאביה (למה אין כאן אייקון של "מקיא"? - הכוונה לאבא שלה...).

וגם אווזי נהדרת

כשאנו נוסעים לבקר את הבן בתל נוף אוכלים באווזי. משם באמת אני יוצאת מפוצצת. טוב, פעם הבאה ננסה את הלבנונית. ודרך אגב, האגוזים טחונים.

m i t a l y

New member
רק צריך להגיע אליהם ממש מוקדם, או...

מאוחר, כי... יש הרבה א/נשים שמחכים בתור בחוץ. אנחנו הגענו ב-12:30 וזה היה עדיין מוקדם. ב-14:00 כבר היה שובל ארוך של מחכים.

alona 9

New member
שבוע טוב לכולם../images/Emo140.gif

הלוואי ויהיה זה שבוע של בשורות טובות..אמן. מישהו ראה את הסרט "הסוד"? אני דוחה ודוחה ודוחה..וכנראה שהיום אצפה בו.

alona 9

New member
מנהל/ת אפשר לחברני לשרשור של אמא?

זה כבר לא רק הראש....גם העיניים.

yyy ואני חשבתי הרגל../images/Emo6.gif

אלונהההההההההההה איך בעלי אומר ? הסניליות הקדימה זמנה. או לחילופין ,היית צריכה להתחתן עם רופא מומחה להכל.

alona 9

New member
חייבת לספר לך משהו

לפני שבועיים הגיעה אלי למשרד אחת הבנות העובדות איתנו,היא בקשה לשוחח עימי... יצאנו החוצה לשיחה שערכה כ-חצי שעה, לאחר שעה נסעתי הביתה ו....השיחה פשוט נמחקה,לא זכרתי על מה ולמה..חיפשתי מליון דרכים כדי להתקשר אליה ולשאול אותה, "על מה בעצם שוחחנו" ..(אל תשאלי איך עשיתי זאת), יש עלי המון עומס בעבודה,וזה התירוץ הטוב ביותר שבו התנחמתי.... ככה, מנסה לדחות את הסניליות.

יש הרבה שיטות

אבל כן, עומס בעבודה וקצת הגיל
. שיטה טובה היא שיטת האסוציאציות. אפרופו, את יודעת שקורה לי שנכנסת למחסן לקחת תפו"א ויוצאת עם בצל , או נכנסת ויוצאת עם מגהץ.לספר לך שהכנסתי היום את הסוכר למקרר?! יש תרגילים לשיפור הזכרון. ואני יודעת שאת עכשיו מתגלגלת מצחוק ,אך אני ממש רצינית.

עולות ימים שכמותכן, לי, בגילי המופלג כבר מותר

להכניס את בסוכר למקרר אבל טרם עשיתי זאת... אבל כן, קורה גם לי שאני הולכת לאן שהוא לקחת משהו ועומדת וחושבת מה רציתי??.

alona 9

New member
מי פתחה מכונית עם מפתח קפוא?....

הוא בילה עם הסנפרוסט והעוף...אבל זה היה לפני המון המון שנים..

לפני המון שנים? אמממ../images/Emo8.gif

אז זה באמת דורש התערבות. אלונוש, קלטת בטח כבר את הראש לי,נכון ?

alona 9

New member
הכנסתי מוצרים למקרר ובדיוק ..התינוקת בכתה../images/Emo9.gif

למעלה