שבוע טוב

שבוע טוב../images/Emo24.gif

מנוחה קלה אחרי שבת ארוכה, שעדיין לא הסתיימה. רק אורזת ואורזת ואורזת את הבית וממש לא מסתיים. מנצלת את השבתות לזה כי באמצע השבוע אין זמן לזה. מאחלת שיהיה לנו שבוע קל מואר עם אור ואהבה ורק ימים כתומים. פנינה

בוקר טוב ושבוע מקסים לכולם

כוכב זוהר שמחה לשמוע שאת בדרך להחלפת מגורים . מקווה עבורך ועבור משפחתך ,שהדרך החדשה תגרום לכם אושר ובריאות. ביומים האחרונים נעדרתי קצת ,בליתי ונהנתי .. והיום פה מאחלת לכולנו שבוע של שמחה והמון חיוכים טלי.

אוטוביוגרפיה בחמישה פרקים

שינוי מתוך מודעות ובחירה זו דרך שמדברת אלינו מאוד. בחירה בדרך שלא רבים צועדים בה, בדרך שונה ועצמאית, מציאת הקול האישי מתרחשת הרבה פעמים אחרי נפילה לבור העמוק. היכולת לראות את הדפוס החוזר ולבחור אחרת מביאה אותנו להגשמת חלומותינו... אוטוביוגרפיה בחמישה פרקים 1. אני הולך ברחוב. במדרכה יש בור עמוק, אני נופל לתוכו. אני אבוד. אני חסר ישע. אין זו אשמתי. לוקח לי נצח למצוא את הדרך החוצה. 2. אני הולך באותו רחוב. במדרכה יש בור עמוק, אני מעמיד פנים שאינני מבחין בו. אני נופל לתוכו שוב. אני לא יכול להאמין ששוב הגעתי לכאן, אבל אין זו אשמתי. ושוב לוקח לי נצח לצאת. 3. אני הולך באותו רחוב. במדרכה יש בור עמוק, אני רואה אותו. אני נופל לתוכו בכל זאת... כוחו של הרגל. עיני פקוחות. אני יודע היכן אני. זוהי אשמתי. אני יוצא מיד. 4. אני הולך באותו רחוב. במדרכה יש בור עמוק, אני עוקף אותו. 5. אני הולך ברחוב אחר.... מתוך "ספר המתים והחיים הטיבטי" מאת רינפוצ'ה סוגיאל נלקח מה "זוגיות"

אנימו

New member
הים הרגוע-איזה קטע מקסים שמכיל כלכך הרבה

ברשותך מעבירה אותו לפורמנו. כל אחד יכול לייחס אותו למה שמתאים לו.

למעלה