שבוע-טוב

אומנם אינני מנהל את הפורום הזה

אך בכל זאת אני שואל: מה הקשר בין לסלוח לבין 4 ההסכמות? אם צריך לסלוח (בכלל) אז למה דווקא בחודש מסויים ולא במשך כל השנה?

מורה ומטפל הוליסטי יקר../images/Emo140.gif

ערב -טוב ושנה טובה, אם יש לך שאלה , זה לא משנה אם אתה מנהל הפורום או אדם יקר מן השורה, מטפל הוליסטי אמור לדעת את ההקשר בין הסליחה והריפוי, נכון בכל השנה .... ולא אם צריך בכלל, אך מאחר וזהו " חודש הסליחות " לפי היהדות, למי שמרגיש יהודי , לפחות . היה מישהו חכם שיזכיר לאלו ששוכחים לעשות זאת כל השנה .
תקרא טוב את 4 ההסכמות שהעתקתי מלמעלה ואולי תבין למה זה קשור , ואם לא נראה לך קשור , אז , הנה לך הסכמה חדשה - בקש סליחה על מנת להיות בריא !! למה לדעתך " דון מיגל " היה יותר חכם מכל אדם? אולי הוא שכח בדרך כמה הסכמות? יש כאן 4 הסכמות שאפשר להסביר איך אם הולכים בדרכם, לא מגיעים למצב שצריך לבקש סליחה. (1) שמרו על טוהר המילה (2) אל תקחו שום דבר באופן אישי (3) אל תניחו הנחות (4) עשו תמיד כמיטב יכולתכם. ההסכמות לקוחות מהספר: ``ארבע ההסכמות`` של דון מיגל רואיז בברכת שנה טובה ובריאה, אריאלה באהבה

שמי עמנואל, אני לא "זול" ולא "יקר"

תקראי לי סתום: עדיין אני לא מבין מה הקשר בין 4 ההסכמות לבקשת סליחה בכלל ובחודש מסויים בפרט. "מטפל הוליסטי אמור לדעת את ההקשר בין הסליחה והריפוי" כנראה שלא כולם. כשאת כותבת את המילה "יהודי" את מתכוונת לדת? את 4 ההסכמות אני מכיר וגם את ה"למה" אנשים באופן כללי מבקשים סליחה... לא ביקשתי ממך הסכמה חדשה ולא אמרתי בכלל כלום על החוכמה או חוסר חוכמה של דון מיגל... הוא הציג אפשרות להחליף את כל ההסכמות ב-4, את יכולה להסכים או לא, אך להוסיף הסכמה זה ממש לא הרעיון, אם 5 אז למה לא 6 ואם 6 אז למה לא לחזור למצב ה"רגיל" של להחזיק אלפי הסכמות שאת לא חתומה עליהם. לא הבנתי... בסוף את כן אומרת שמי שמתנהל על פי 4 ההסכמות לא יכול להגיע למצב שבו הוא במקש סליחה? ??? אם כך או שלא הבנתי אותך בכלל או שאת מסכימה איתי... לא באהבה, כי אינני משקר.

אולי אני מסכימה ואולי לא ../images/Emo41.gif

שנה-טובה אני מקווה שאת זה מותר לאחל, אני ממש מתנצלת על סגנון בכתיבה שלי, אני גם לא שקרנית , ואני אוהבת את כולם , ומכבדת את דעותיהם, לכן אני מצפה , שיכבדו את דעתי. אני לא חיה אורח חיים שמכתיבים לי - יש חיים לפי 4 הסכמות שיהיה... אני מרפאת אנשים ומלמדת בדיוק כמוך, ההבדל הוא שאני זה לא אתה ואתה זה לא אני, בעיייני , הריפוי הגדול שלנו , נעשה על ידי בקשת סליחה, ואהבה עצמית . זה המוטו שלי מעבר לזה , באמת זה פילוסופיה , שאיני אוהבת להתעסק איתה. אומרת דעתי , מתאים לך טוב , לא מתאים נמשיך הלאה.. אם כולם היו חושבים אותו הדבר, בשל מה הננו קיימים בעולם הזה
דרך צלחה, ואני לא משקרת שאומרת אריאלה באהבה

אני "מכבד" בני אדם, לא את דעותיהם

"אני מרפאת אנשים ומלמדת בדיוק כמוך, ההבדל הוא שאני זה לא אתה ואתה זה לא אני" זו קביעה די נחרצת, נראה לי, בעיקר אם נקח בחשבון שאת לא יודעת איך אני מלמד וגם לא איך אני מטפל... ולי אין מושג איך את מלמדת ומטפלת... למרות שאם אני אניח שאני מבין את החתימה שלך ולפחות חלקית את מה שאת כותבת אז לא, ממש לא, אנו מטפלים ומלמדים באופן מאוד שונה. "מותר" לך לאחל כל דבר, בדיוק כמו שמותר לי לאחל לך חודש רמאדן קל, או לאחל לך להפסיק לחיות באשליות ולקלוט שאלוהים לא קיים... מותר לי לאחל, מותר לך, זה לא אומר שהצד השני ישמח לקבל את האיחולים, זה לא אומר אפילו שהצד השני יקבל בכלל את האיחולים. אגב, לא אמרתי שאת משקרת שאת חותמת "באהבה" .... אמרתי שאני לא משקר ... האם את יודעת מה זה "פילוסופיה"? אם התשובה היא כן ואת עדיין ממשיכה לטעון שאת לא "אוהבת להתעסק איתה" אז בהחלט אנו לא רק לא מטפלים ומלמדים באופן מאוד שונה אנו גם חיים בצורה מאוד שונה אחד מהשניה. את אומרת את דעתך, בדיוק כפי שאני אומר את דעתי... מתאים לך אפשר לנהל שיחה, לא מתאים לך ... אז אי אפשר. "בשל מה הננו קיימים בעולם הזה?" על מנת להגדיל את המודעות של היקום. אופס, אולי זו היתה שאלה רטורית... מאחל לך לא להגן על הדעות שלך ואינני משקר כשאני כותב את זה.

אני לא מבינה כמה דברים../images/Emo178.gif

יום-טוב, לא התכוונתי שאני מרפאת בדרך שלך, אלא שאנו מאותו המקצוע, ומה לעשות בצעירותי הייתי הנדסאית תעשעה ןניהול, ולא פילוסופית. וגם צקלידה מאוד לאט.... בוודאי שאנו חיים נורא שונה , אם אתה אתאיסט ואני אישה מאמינה, רק שקצת התקפת ולא ניהלת שיחה - להזכירך: אני לא מנהל הפורום שך מה הקשר ל-4 הסכמות??? 1..בכתב אני לא מתפלספת כי אני לא קלדנית טובה. אנו משוחחים כן בכדי להגדיל את המודעות של היקום.. זאת לא היתה כוונתך. אך איני מוכנה שאף אחד יתערב , בדיעותי- לא הפוליטיות ולא הדתיות. נקודה. אני בהחלט עומדת על דעותי , מכבדת דעות אחרים , וכשלמדתי פסיכוטרפיה- לימדו אותי ה" חכמים " זה לא אני עכשיו- שמישהו מדבר על שקר, שיבדוק בתוכו את נושא ה" שקרים" בחייו. אז בהחלט אנו לא מלמדים אותו דבר.... שנה-טובה

אני לא מבין המון דברים...

יש הסכמה: את לא מטפלת כמו שאני מטפל וגם לא בדרך שאני מטפל... את רואה בזה מקצוע ואני לא, וזה רק אחד מההבדלים, אחד מיני רבים (אני מניח) אני יכול אפילו להניח שההבדלים רבים בהרבה מין המשותף. בצעירותי הייתי הרבה דברים... גדלתי, אני עדיין הרבה דברים, אחד מהדברים שהיו כל הזמן (מאז שאני זוכר את עצמי) זה פילוסופיה (אגב, עדיין לא ענית לי אם את יודעת מה זה... את רק כותבת למה את לא פילוסופית). האם כל שאלה היא "התקפה"? בהחלט שאלתי... חיכיתי לתשובה... עדיין מחכה... הסתכלתי שוב על ההודעה שלי... כתבתי שאלה עם סימן שאלה אחד ולא שלוש... עם 3 סימני שאלה זה באמת נשמע הרבה יותר תוקפני... למה הופסת אותם? (סימן שאלה אחד, בודד ויחיד). "אנו משוחחים כן בכדי להגדיל את המודעות של היקום.. זאת לא היתה כוונתך" הסבר, בבקשה... אני לא אמרתי שאנו משוחחים על מנת להגדיל את המודעות של היקום..... מי מתערב בדעות הפוליטיות והדתיות שלך?... אני?... אם התשובה היא "כן" אז את טועה, ולא במעט. רציתי לקצר, אך עוד משפט קטן... אם את לא משקרת כשאת אומרת שאת אוהבת אותי ומגדירה אותי כאדם יקר... אז אנא ממך תגדירי לי, לך וליתר הקוראים בפורום מה זה "אהבה" מה זה "אדם יקר".

אם היית מכיר אותי לא היית מבקש|בבקש

להסביר את מי שאני, ואין לי מספיק מקום להסביר מה זו אהבה למדתי הרבה שנים בכדי ללמד את עצמי ועל אחת כמה וכמה -ללמד אחרים, אהבה. זה קשור בעיקר לאיזון בצ'אקרת הלב.. ולא מעל גבי בפורום, מה זה אדם יקר בעיני? אדם שמכבד אנשים ואת דעותיהם , מכל מקום מכל דת ומכל לאום.. ואיני מדברת , על רוצחים ופושעים, שקצת קשה לי לכבד, אך אני בהחלט חומלת עליהם... ** רק אהבה מביאה אהבה ** וכמו שאתה כותב : " בצורה קלילה ומאוד מעמיקה ללא אכפתיות עם הרבה אהבה ללא פשרות ההתחייבות היא מוחלטת ללא שקרים אך עם הרבה עורמה " על איזו אהבה אתה מדבר? על עורמה מבלי לשקר ? בברכת שנה טובה אריאלה באהבה

ראוי לציין מאיפה את מצטטת.

אם הייתי מכיר אותך לא הייתי מבקש שתסבירי... זה הדדי, לא? אני לא מכיר אותך, את לא מכירה אותי... את לא מחדשת לי הרבה... אולי אחדש לך ואגיד שגם את לא כל כך מכירה את עצמך... אז סגרנו שאני לא "אדם יקר"? הרי אני לא מכבד דעות, אלא אנשים... מה הטעם לכבד דעות קדומות? הרי כל דעה היא דעה קדומה... אהבה קשור בעיקר לאיזון בצ'אקרת הלב... אז כשאת כותבת "אריאלה באהבה" את מתכוונת ל"אריאלה עם משהו שקשור לאיזון של צ'אקרת הלב"? לא ממש מובן לי. רוצחים ופושעים את "חומלת עליהם"? למה? מדוע? איך? "** רק אהבה מביאה אהבה **" **רק קראקאקסד מביא קראקאקסד** מה ההבדל בין 2 השורות? חצי ציטוט ... זה כמו להגיד טרומפלדור אמר "טוב למות" והרצל "אין זו הגדה"... האופן שאני מלמד מבוסס על 7 עקרונות היקוש וההלכי רוח של היקוש, ורק בקונטקס הזה אני יכול לענות על השאלה שלך: "על איזו אהבה אתה מדבר? על עורמה מבלי לשקר ?" לא באהבה ובאיחולי ארוחות טובות הצהרי יום כיפור.

לעמנואל

שאלה קצת אישית משהו מה מניע אותך להשתדל כל כך? כשברור שאין סיכוי כשהפער כל כך גדול

אני משתדל?

אני לא משתדל, אני עושה את המיטב. לי לא ברור "שאין סיכוי כשהפער כל כך גדול"... לך כנראה ברור, לא לי, תמיד יש סיכוי... (אגב, אין סיכוי ל-מה?)

הי אריאלה ../images/Emo24.gif

תודה על ההודעה שלך שהזכירה למי שקרא אותה, לסלוח
אני לא סולחת דווקא בחודש מסויים בשנה, אלא עבדתי הרבה בעבר על לסלוח לעצמי, לסלוח לאחרים, ולסלוח לכל דבר שעברתי. זה שיחרר ממני הרבה טינה וכעס. כיום אני לא סוחבת איתי כמעט מטענים שדורשים ממני סליחה לאדם או לעצמי. ממליצה לאנשים לסלוח לעצמם ולאחרים
שבוע נפלא

למעלה