אני "מכבד" בני אדם, לא את דעותיהם
"אני מרפאת אנשים ומלמדת בדיוק כמוך, ההבדל הוא שאני זה לא אתה ואתה זה לא אני" זו קביעה די נחרצת, נראה לי, בעיקר אם נקח בחשבון שאת לא יודעת איך אני מלמד וגם לא איך אני מטפל... ולי אין מושג איך את מלמדת ומטפלת... למרות שאם אני אניח שאני מבין את החתימה שלך ולפחות חלקית את מה שאת כותבת אז לא, ממש לא, אנו מטפלים ומלמדים באופן מאוד שונה. "מותר" לך לאחל כל דבר, בדיוק כמו שמותר לי לאחל לך חודש רמאדן קל, או לאחל לך להפסיק לחיות באשליות ולקלוט שאלוהים לא קיים... מותר לי לאחל, מותר לך, זה לא אומר שהצד השני ישמח לקבל את האיחולים, זה לא אומר אפילו שהצד השני יקבל בכלל את האיחולים. אגב, לא אמרתי שאת משקרת שאת חותמת "באהבה" .... אמרתי שאני לא משקר ... האם את יודעת מה זה "פילוסופיה"? אם התשובה היא כן ואת עדיין ממשיכה לטעון שאת לא "אוהבת להתעסק איתה" אז בהחלט אנו לא רק לא מטפלים ומלמדים באופן מאוד שונה אנו גם חיים בצורה מאוד שונה אחד מהשניה. את אומרת את דעתך, בדיוק כפי שאני אומר את דעתי... מתאים לך אפשר לנהל שיחה, לא מתאים לך ... אז אי אפשר. "בשל מה הננו קיימים בעולם הזה?" על מנת להגדיל את המודעות של היקום. אופס, אולי זו היתה שאלה רטורית... מאחל לך לא להגן על הדעות שלך ואינני משקר כשאני כותב את זה.