שבוע טוב......

שבוע טוב......../images/Emo20.gif

בלילות ללא גופך בתשוקה שניעורה בגופי מאבדת נפשי בין שבילי גופך מחפשת את הדרך הנכונה להביא לך שיאים שעדיין לא נגעת בהם וגלי צמרמורת חולפים בגבך הצמוד לחזי בעוד ידיי מערטלות בך אהבה מאחורי חומות של גאווה וניחוח גבריותך מתעצם בין ידיי ועליי....
שבוע טוב

שבוע טוב אישה ../images/Emo25.gif

אפשר לעלות על נוצתך הפראית ולהתעופף לנפל בתמונה ? מתערטל אל תוך שירייך ומתבונן עמוקות אל תוך עינייך רואה @שוט אישה אשר ליבה זועק לאהבה ולהבנה...קבלי ממני נשיקה
אין לי מושג מה יצא לי כאן חחח אבל שיהיה שלך רפי

אהבה היא ......../images/Emo103.gif

אהבה כמו שני חלמונים שטים בשקט מדהים עיגולים מושלמים בצבעם כל אחד תוחם את גבולותיו אך נושקים הם מדי פעם אחד בגבולותיו של השני מראם בנפרד רגוע כרוח ערביים נושקת לגל לוטף חוף..... רק ערבוב סוער בשיני הזמן במהירות הכאב בערגת הגעגוע בתאוות ההצמדות ברוגע המתפרש כקצף על סערת חייהם ולאחריו יוכלו לומר כי את האהבה שרדנו......

../images/Emo79.gif שמתנגן ברוח....../images/Emo20.gif

אהבה היא לא מילה גסה אהבה היא תרופת נגד לשנאה @שוט אישה אני שבוי באהבה והשנאה דוחקת בי כנגד היא יפת נוף משוש תבל היא במזרח ואני במערב הכיצד אהבה יכולה לכפר על הפערים ולתת לנו לבוא בברית הנישואין . . . . מתערטל על הנוצה בצל האהבה

שבוע מצויין.... ../images/Emo48.gif

בלילות את במחשבתי מעוררת את תשוקתי, מאבד את עצמי בגופך מתחילתך ועד סופך. משוטט בין שביליך הרבים רצונותיי שלי מתרבים, מחפש אצלך את הפן המעשי כדי להביאך לנקודת השיא. יד נוגעת ומלטפת אחרי גופי היא רודפת, מתמוטטות להן חומות התקווה ומאחוריהן צצות תשוקות האהבה. שבוע טוב...

למעלה