שבוע טוב

שבוע טוב ../images/Emo184.gif

אז כן עוד לא התחיל החורף
ואני כבר חצי חולה !! נארף! וניגש לענינים:
שיר השבוע של אהוד בנאי:
שיר השבוע לא של אהוד בנאי:
ספר/סרט/דיסק/הופעה שכדי לכולם לראות :
תמונת השבוע:
משהו מגניב שיקרה השבוע:
משהו שאתם נורא רוצים לספר לנו שבוע טוב

תרגישי טוב בובה ../images/Emo25.gif

שיר השבוע של אהוד בנאי: נגעת בצמרות עצים -לייב
שיר השבוע לא של אהוד בנאי: ימי ראשית הקיץ - בר בלפבר ,מישהו לרוץ איתו- דניאל סלומון. ספר/סרט/דיסק/הופעה שכדי לכולם לראות : דפנה והעוגיות!! לכו תראו את המופע שלהם!! ואם עוד אין לכם את הדיסק אז תעשו לעצמכם טובה ותקנו אותו! תמונת השבוע: משהו מגניב שיקרה השבוע: מתחילה עבודה מעשית משהו שאתם נורא רוצים לספר לנו : החתול שלי מסטול!

bmt29

New member
השמש נעלמה מאחורי הדלת

שיר השבוע של אהוד בנאי: אסתר מתוך "ממשיך לנסוע" !!!
אכן קתרזיס מוחלט כמו שמיכל אמרה! שיר השבוע לא של אהוד בנאי: פורטיסחרוף - חדשות מהירח.
ספר/סרט/דיסק/הופעה שכדי לכולם לראות : יש לי 6 אלבומים חדשים שאני לא יודע איזה מהם לפתוח קודם...
תמונת השבוע: - משהו מגניב שיקרה השבוע: שני שיעורים בשבוע אחד!
משהו שאתם נורא רוצים לספר לנו: אני הומו! אני הומו! לא...
שבוע מדהים לכולם!
JB

all is dream

New member
אז ככה....

שיר השבוע: סימן טוב ומזל טוב ( זה כי הייתי בהופעה שזה הוקלט ) שיר השבוע לא של אהוד :Golden Brown - The Stranglers ספר השבוע: מועדון האידיוטים - ג'ונתן קו דיסק השבוע: modest mouse - good news for people who love bad news - 01 ( לא חדש אבל דיסק מושלם) סרט השבוע: חובה לראות את "דיג" - סרט על סולן הדאנדי ווראולז הופעת השבוע: מרול באוניברסיטת חיפה - היה מצחיק בטירוף. משהו מאגניב שיקרה השבוע: הופעה של הראל סקעת באוניברסיטה.......( זהו שלא מאגניב כל כך.......) שיהיה שבוע מקסים ומעניין לכולם!

../images/Emo25.gif

תרגישי טוב חומד.. שיר השבוע של אהוד בנאי: אביא לך
שיר השבוע לא של אהוד בנאי: שמש/ בית הבובות ספר/סרט/דיסק/הופעה שכדי לכולם לראות : הופעה של מאיר בנאי בתאטרון תמונע ב-19 לחודש (יום א', 22:30)
, האלבום של בית הבובות, הספר אחות ליבי של צ'יטרה בנרג'י דיוואקרוני וסרט? אין לי כרגע
תמונת השבוע: אין לי כוח.. משהו מגניב שיקרה השבוע: כמה פגישות שחיכיתי להן.. משהו שאתם נורא רוצים לספר לנו: אני צריכה את האלבום הופעה! דחוף! ואין לי זמן אפילו לקפוץ לחנות ולקנות אותו..

נושא

אוקי תורי לענות לעצמי
שיר השבוע של אהוד בנאי: יוצא לאור (אבל לא בלייב) שיר השבוע לא של אהוד בנאי: עצבות - פורטיסחרוף , תקפוץ- גלעד שגב. ספר/סרט/דיסק/הופעה שכדי לכולם לראות : ספר- אני קוראת עכשיו את חוות העלמות שזה ההמשך של גיא אוני
סרט: זיכרונותיה של גישה! פשוט מקסים. דיסק: הפסקול של מישהו לרוץ איתו
הופעה: וואלה לא יודעת.. תמונת השבוע: קחו תמונה משהו מגניב שיקרה השבוע: אמממ יש יומולדת לאישתי
משהו שאתם נורא רוצים לספר לנו : שונאת להיות מצוננת!! שונאת!!!!!!!!!!

clevelandrocks

New member
get well get well soon we want you

to get well (סיינפלד, שם, שם). שיר השבוע של אהוד בנאי: ילדי הלילה בהופעה (wishful thinking) שיר השבוע לא של אהוד בנאי: 'שלמונזה' של משינה ספר/סרט/דיסק/הופעה שכדאי לכולם לראות : 'השתולים' תמונת השבוע: משהו מגניב שיקרה השבוע: כלום
משהו שאתם נורא רוצים לספר לנו: אני עייף רצח

yotamde

New member
אהלן

שיר השבוע של אהוד בנאי: רחוב האגס 1 שיר השבוע לא של אהוד בנאי: כוורת- נתתי לה חיי. פטריותי ונחמד. ספר/סרט/דיסק/הופעה שכדי לכולם לראות : ספר- צילה של הרוח. פשוט ספר מדהים. דיסק- evergreen- זו להקה ישראלית שעושה מוזיקה אירית, ממש כייף לשמוע. משהו מגניב שיקרה השבוע: החל מהיום אני ברגילה. מחר אני נוסע לטיול סנפלינג של כמה ימים במדבר יהודה (כולכם מוזמנים, יש לי מספיק ציוד סנפלינג) משהו שאתם נורא רוצים לספר לנו: הסבתא בקליפ "מהרינה" שיושבת על הכורסא עם ספר היא סבתא שלי. תמונת השבוע: אני חדש פה, נשים תמונה שלי, טוב? שבוע טוב

למעלה