שבוע טוב

טילי2

New member
שבוע טוב../images/Emo178.gif

מצטערת, הגעתי הביתה מאוחר ביום שישי ולא הספקתי לספר לכם מה היא פרשת השבוע. אני תקווה שעברה עליכם שבת נעימה וחמה גם בלי דבר התורה. הפרשה היא: "כי תבוא" וחלק גדול ממנה עוסק בהבאת ביכורים. הדבר שהכי אהבתי בפרשה הוא הציוי "ןשמחת בכל הטוב". השמחה היא אחד המרכיבים המתחייבים מעצם קיום המצווה. שיהיה לכולנו שבוע טוב טילי

אז היום הראשון עבר בשלום

חוזרים לשגרה נתנאל הלך בשמחה לכיתה ב' היום כבר היה מלא בית ספר צהרון וחוג נעה היתה בגן שעתיים עבר בשלום בהתחלה היא לא רצתה להיפרד ממני אבל זה עבר לה מחר יום רגיל נגמר החופש לילדים וגם לאמא

recordion

New member
היום הראשון שלנו

התחיל בערך בחצש בבוקר - שני הנרגשים הצעירים לא יכלו לישון עוד, ולמרות ההמרצות שלי לנסות לישון עוד קצת, השמחה היתה רבה בבית בבוקר הקטנה יצאה בהסעה כך שנפרדנו בבית. את הגדול הבאתי לכיתה ב' ושמחת הפגישה עם החברים היתה רבה. הצהרון של הקטנה לא התקיים היום - מתחילים ממחר. לא נורא - אבל היו צריכים להודיע, כי אחרי בית הספר לקחתי את הגדול לקנות חולצות בית ספר, וכשחזרנו מצאנו את הקטנה ממתינה בוכיה ליד הדלת. כבר נזפתי בכל מי שהיה צריך לנזוף, כמובן. נקווה שלא יהיו עוד תקלות כאלה. עטפנו מחדש את המחברות, לפי הצבעים שקבעה המורה (גם את זה היו יכולים להודיע קודם, אני חושבת). הילקוט מוכן למחר, ונותר רק לקבע מחדש את שעת ההליכה לישון, שהתפרעה לנו קשות בחופש. אם היה פחות חם, הכל היה מתקרב למושלם

טילי2

New member
אצלינו התחיל בסדר גמור. הבנים הולכים שנה שניה

לאותו גן, אבל עכשיו הם בבוגרים. הבעיה שנדב מאוד רוצה להשאר בצהרון ואני לא רשמתי אותם השנה לצהרון של הגן, אלא פעמים בשבוע לצהרון אנגלית. והילד מתרעם ומתלונן. מכיוון שאני עובדת יותר מחוץ לבית השנה, אני יכולה להתארגן ולקחת אותם בצהרים מהגן ורק יומים לקחת אותם בארבע. חוצמזה נדב הוא אכלן גרוע. מעבר לאליקטובקטרפילורי, אותו חידק קיבה שהיה לו, הוא פיתח ריטואל שלם של כאבי בטן שלא ברור אם הם הצגה או אמתיים בשעה שהוא אוכל. הרושם שהתקבל הוא שהילד אוכל רק פתיתים וקטצופ' בצהרון. לכן, אם יש לי אפשרות שהם יוכלו ארוחת צהרים בבית זה עדיף. הצהרון של יהונתן היה גרוע. לא עושה רושם שהוא ישתפר, כך שבעצם אני לא מעונינת שהם ילכו לשם ונדב מתקומם כי הוא מאוד אוהב את גננות הצהרון, שהם באמת נחמדות. שתהיה לכולנו שנה טובה.

didu88

New member
../images/Emo41.gif על פרשת השבוע

מדי שבוע בקישור המצורף

טילי2

New member
להעתיק זה ממש פשוט, אני משתדלת להגיד משהוא

אחר, המתחבר להווי הפורום.

didu88

New member
כבוד פרשנותך במקומו מונח

וגם של הכותב - ישנם ציטוטים, וודאי, ולצדם דברי פרשנות מאד יפים שאני נהנת לקרוא מדי שבוע ובהחלט יש בהם עניין.

למעלה