שבוע טוב

קרן ט

New member
שבוע מקסים....

איזה ריח נפלא יש בחוץ....של גשם! מתה על גשם..... עוד שבוע עבודה אחד ואז שבוע חופש!!! שיהיה שבוע מקסים קרן

oren341965

New member
הבלאגן התחיל עוד אתמול

הבנות לקחו אותי להופעה של זמר מתחיל בבית קפה בתל אביב עד 1 וחצי בלילה. . נראה אותן קמות לביהס

שרשירית

New member
בוקר טוב, זה יהיה שבוע מטורף...

אז לא בטוחה אם זה יהיה כל כך טוב. שבוע קריעת תחת + מתחילה להרגיש משופעת.... מקווה להגיע בשלום לקו הסיום. יאללה, מתחילים.

שבוע נפלא! ../images/Emo39.gif

עוד שבוע, עמוס... אבל יהיה טוב ומהנה, בלי חולי ובלי ימים קשים מדיי.. עוד לפני שנרגיש יבוא הסופ"ש.. בוקר טוב ומחוייך לכולם

בוקר אור לשבוע מואר../images/Emo13.gif

אחרי שבת רוויית טיולים רגליים עם הנסיכה שלי-היא סיכמה את זה שבמושב הכי כיף לה
(יו ..גם לי!)...ובקשה לשבת לצייר את מה שראינו בדרך-חוויה משותפת -נותן אנרגיות להמשך! שבוע טוב.

מייקי73

New member
בתקווה לשבוע טוב

מתחיל עם ילדה חולה בבית. הפקה שצריכה להתחיל להצטלם השבוע וגביית כספים מלקוחות... אם יש משהו שאני הכייייייייייייייי שונאת, זה לגבות כספים. איייכס. ליום חמישי, שיבוא כבר

../images/Emo201.gif

גם אני שונאת לגבות כספים-ועוד כאלו..שממש ממש חייבים לי. צרת רבים??
לשבוע טוב.

oren341965

New member
תחשבי על גביית כספים כמו על איסוף תבואה

עבדת קשה ועכשיו זמן הקציר מגיע לך

בוקר טוב../images/Emo193.gif

שיהיה שבוע אחד בלי מחלות. מסתפקת במועט. מה כבר ביקשתי? ארררררררררררררררררררררררר

sh65

New member
אחלה שבוע זה יהיה.

שבוע מצויין עם הרבה אנרגיות, אני מרגיש את זה !! אתם יודעים, לא חשבתי שהפורום יתפוס מקום של כבוד בחיי הוירטואלים (עד עכשיו הסתכם במיילים של עבודה וסקייפ). הפורום הוא נקודת אור ועידוד. כייף להיות איתכם. בתקווה להמשך מהנה שבוע מוצלח לכולם.

שחR

New member
שבוע מצויין לכולם, תגיד יא פרסקי

היית רוצה להיות דוקטור לפיזיקה גרעית ? היית רוצה ללמוד פילוסופיה שנה חמישית ? מה אתה קם בשעות שכאלה ? אני חושב שהפעם הערת את התרנגול של בני יהודה אללה ירחמו. יאללה שם לי מים לקפה....אני לא חרוץ כמוך. יש מאפה ? שבוע טוב לכולם, שחR

למעלה