שבוע טוב

lernerbe

New member
שבוע טוב../images/Emo141.gif

שבוע טוב לכולם מזמן לא כתבתי אליכם וזאת מסיבות שונות עכשו הכל בסדר, נחמד לחזור בת-שבע

emmy5

New member
בת-שבע ,עד שמתרגלים איתך ,את נעלמת

שבוע טוב , בת שבע , כשמכירים משהו או משהי .. אנחנו שמים לב שה חבר או החברה נעלם ,אני כבר לא זוכרת מפעם לפעם מה דברנו ...חבל , דווקה את נמצאת מאוד קרובה עלי ...צפונית .. מקווה שבפגישה הקרובה ,נראה גם אותך ..שבוע טוב

lernerbe

New member
תודה../images/Emo24.gif

emmy 5 מאד נעים לי לקרוא את מה שכתבת לי, לא נעלמתי, פשוט היו לי המון בעיות עם אמא שלי, עכשו אני מקוה שהכל בסדר יש לה מטפלת ואני יותר רגועה. מאד אשמח לבוא למפגש, כמובן אפשר גם להפגש לא במפגש כללי - הרי אנחנו שתינו מהצפון. להתראות בת-שבע

emmy5

New member
לאה שלום ,מה שלום התינוק(בעלך)

מזל טוב ,הרבה הרבה בריאות לשניכם

ערב טוב אממי

תודה אממי "התינוק" שלי בסדר גמור, חלק בסדר וחלק גמור,חה חה חה הוא מודה לכולם על תשומת הלב ועל הברכות. הנכדים היו אצלך אחרי המשחק של כדור רגל? אם הקבוצה שלהם ניצחה אז היה להם מצב רוח טוב, אבוי, אם הם הפסידו, קשה לדבר אתם כמה שעות, מקווה שניצחו והיה לך כייף איתם. כל טוב ושבוע טוב בידידות

ערב טוב יהודית

גם אני אוהבת את מה שאת כותבת תמיד, נכון אני אוהבת לצחוק, ומשתדלת תמיד למצוא את הבידור שבענין, זה נותן לנו הרבה כוח להיות אופטימיים. עכשיו צריכים להנות מכל דבר עד כמה שאפשר, צחוק למשל לא משמין- צחוק מדבק- צחוק טוב לבריאות-צחוק מעלים מצבי רוח לא טוב-אנשים שיודעים לצחוק אהובים, תאמיני לי יכולתי עוד להמשיך, אבל אני משאירה את זה לדמיון שלך, שהוא די פורה . תמשיכי כמו שאת בידידות
שבוע טוב,

אל הצפור-חיים נחמן ביאליק

אֶל הַצִפּוֹר שָׁלוֹם רָב שׁוּבֵךְ, צִפֹּרָה נֶחְמֶדֶת, מֵאַרְצוֹת הַחֹם אֶל-חַלּוֹנִי - אֶל קוֹלֵךְ כִּי עָרֵב מַה-נַּפְשִׁי כָלָתָה בַּחֹרֶף בְּעָזְבֵךְ מְעוֹנִי. זַמְּרִי, סַפֵּרִי, צִפּוֹרִי הַיְקָרָה, מֵאֶרֶץ מֶרְחַקִּים נִפְלָאוֹת, הֲגַם שָׁם בָּאָרֶץ הַחַמָּה, הַיָּפָה, תִּרְבֶּינָה הָרָעוֹת, הַתְּלָאוֹת? הֲתִשְׂאִי לִי שָׁלוֹם מֵאַחַי בְּצִיּוֹן, מֵאַחַי הָרְחוֹקִים הַקְּרוֹבִים? הוֹי מְאֻשָּׁרִים! הֲיֵדְעוּ יָדֹעַ כִּי אֶסְבֹּל, הוֹי אֶסְבֹּל מַכְאוֹבִים? הֲיֵדְעוּ יָדֹעַ מָה רַבּוּ פֹה שֹטְנַי, מָה רַבִּים, הוֹי רַבִּים לִי קָמִים? זַמְּרִי, צִפּוֹרִי, נִפְלָאוֹת מֵאֶרֶץ, הָאָבִיב בָּהּ יִנְוֶה עוֹלָמִים. הֲתִשְׂאִי לִי שָלוֹם מִזְּמְרַת הָאָרֶץ, מֵעֵמֶק, מִגַּיְא, מֵרֹאשׁ הָרִים? הֲרִחַם, הֲנִחַם אֱלוֹהַּ אֶת-צִיּוֹן, אִם עוֹדָהּ עֲזוּבָה לִקְבָרִים? וְעֵמֶק הַשָּׁרוֹן וְגִבְעַת הַלְּבוֹנָה - הֲיִתְּנוּ אֶת-מֹרָם, אֶת-נִרְדָּם? הַהֵקִיץ מִשְּׁנָתוֹ הַשָּׂב בַּיְּעָרִים, הַלְבָנוֹן הַיָּשֵׁן, הַנִּרְדָּם? הֲיֵרֵד כִּפְנִינִים הַטַּל עַל הַר חֶרְמוֹן, אִם יֵרֵד וְיִפֹּל כִּדְמָעוֹת? וּמַה-שְּׁלוֹם הַיַּרְדֵּן וּמֵימָיו הַבְּהִירִים? וּשְׁלוֹם כָּל-הֶהָרִים, הַגְּבָעוֹת? הֲסָר מֵעֲלֵיהֶם הֶעָנָן הַכָּבֵד, הַפֹּרֵשׂ עֲלָטָה, צַלְמָוֶת? - זַמְּרִי, צִפּוֹרִי, עַל-אֶרֶץ בָּה מָצְאוּ אֲבוֹתַי הַחַיִּים, הַמָּוֶת! הַאִם-עוֹד לֹא-נָבְלוּ הַפְּרָחִים שָׁתַלְתִּי כַּאֲשֶׁר נָבַלְתִּי אָנֹכִי? אֶזְכְּרָה יָמִּים כְּמוֹהֶם פָּרַחְתִּי, אַךְ עַתָּה זָקַנְתִּי, סָר כֹּחִי. סַפְּרִי, צִפּוֹרִי, סוֹד שִׂיחַ כָּל-שִׂיחַ, וּמַה-לָּךְ טַרְפֵּיהֶם לָחָשׁוּ? הֲבִשְּׂרוּ נִחוּמִים אִם-קִווּ לְיָמִים, פִּרְיָמוֹ כַּלְּבָנוֹן יִרְעָשׁוּ? וְאַחַי הָעֹבְדִים, הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה - הֲקָצְרוּ בְרִנָּה הָעֹמֶר? - מִי יִתֶּן-לִי אֵבֶר וְעַפְתִּי אֶל-אֶרֶץ בָּה יָנֵץ הַשָּׁקֵד, הַתֹּמֶר! וַאֲנִי מָה אֲסַפֵּר לָךְ, צִפּוֹר נֶחְמָדָה, מִפִּי מַה-תְּקַוִּי לִשְׁמֹעַ? מִכְּנַף אֶרֶץ קָרָה לֹא-זְמִירוֹת תִּשְׁמָעִי, רַק קִינִים, רַק הֶגֶה וָנֹהַּ. הַאֲסַפֵּר הַתְּלָאוֹת, שֶׁכְּבָר הֵן בְּאַרְצוֹת הַחַיִּים נִשְׁמָעוֹת, מוּדָעוֹת? - הוֹי, מִסְפָּר מִי יִמְנֶה לַצָּרוֹת הָעֹבְרוֹת, לְצָרוֹת מִתְרַגְּשׁוֹת וּבָאוֹת? נוּדִי, צִפּוֹרִי, אֶל-הָרֵךְ, מִדְבָּרֵךְ! אֻשַּׁרְתְּ, כִּי עָזַבְתְּ אֶת-אָהֳלִי; לוּ עִמִּי שָׁכַנְתְּ, אָז גַּם-אַתְּ, כְּנַף רְנָנִים, בָּכִית, מַר בָּכִית לְגוֹרָלִי. אַךְ לֹא בְכִי וּדְמָעוֹת לִי גֵהָה יֵיטִיבוּ, לֹא אֵלֶּה יְרַפְּאוּ מַכָּתִי; כְּבָר עֵינַי עָשֵׁשׁוּ, מִלֵּאתִי נֹאד דְּמָעוֹת, כְּבָר הֻכְּתָה כָּעֵשֶׂב לִבָּתִי; כְּבָר כָּלוּ הַדְּמָעוֹת, כְּבָר כָּלוּ הַקִּצִּים - וְלֹא הֵקִיץ הַקֵּץ עַל-יְגוֹנִי, שָׁלוֹם רָב שׁוּבֵךְ, צִפּוֹרִי הַיְקָרָה, צַהֲלִי-נָא קוֹלֵךְ וָרֹנִּי!

רותם המקורית1234 - זה שמבלבל את

האנשים עם הכינוי שלו - האם ראית את ספר שירי האהבה של ח.נ. ביאליק? ספר מדהים ביופיו לא רק בגלל התוכן אלא גם בגלל האיורים.

emmy5

New member
רותם ,אתה ציפור נדיר ,אולי משהו על

הציפור?????????

היחידהjud

על מנת שלא יבלבל אותך ולא אחרים הנני להצהיר שאני גבר ולא אשה ויותר מזה אני לא מוצא לנכון לפרסם .זכותי? לא ? תכבדי את זה כמו שאני מכבד אותך ואת כולם ומסתפק במה שהם רוצים ומבינים שיש לפרסם .ובאשר למשורר חיים נחמן ביאליק לא לא ראיתי הספר וגם לא מעניין אותי הכריכה אבל כן מעניינים אותי שיריו שדיקלמתי הרבה מהם בנעורי.

אנימו

New member
לרותם המקורית - ויצירות ביאליק

בודאי ידוע לך שבימים אלה מועלים לאינטרנט כל יצירות ביאליק עם תום המחוייבות לשמירת הזכויות לפירסומם. הדבר נעשה במסגרת פרויקט בן-יהודה. במחשבה שניה , נדמה לי שלקחת משם את השיר. אני מעלה בכל זאת קישור לאתר למי שמעוניין: פרויקט

נֵנָה

New member
לאנימו המון ../images/Emo51.gif על האתר הנפלא

של פרויקט בן-יהודה. בזכותך נתקלתי שם בשירו הידוע של אדגר אלן פו על " אנבל-לי " שאני מאד מאד אוהבת
להנאתכם אני מביאה את השיר הנלא בתרגומו הנפלא והידוע של זאב ז'בוטינסקי ...

אנימו

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo47.gif לננה - ואולי תזכירי לי מי

הזמר ששר את אנבל-לי. קולו מצתלצל באזני ויש לי התקף black-out.....

נֵנָה

New member
גם אני לא זוכרת, אבל אהבתי מאד

את שירתו. אולי זה היה אריק איינשטיין ...?

נֵנָה

New member
בחיפוש שעשיתי מופיע שהזמר

שביצע את השיר הוא: יוני בלוך ... אנחנו נוסעים עכשיו לראות את הנכדים. מקווה להתראות יותר מאוחר בערב ... ביייי

למעלה