שבוע טוב!

שבוע טוב! ../images/Emo141.gif

שבוע שהתחיל עם חיוך על הפנים! החייל שלי קודם לתפקיד החופ"ל (חובש פלוגתי) בגבעתי! אני כל כך גאה בו! :) ועוד בשורה טובה שסוף סוף בשישי הוא יוצא אחרי שהוא יסיים את ה-21 המעצבן הזה ושבוע הבא מה-15 הוא ברגילה ואנחנו נוסעים לצפון לצימרים :) שיהיה לכולן שבוע טוב מלא בבשורות טובות ושיעבור מהר!

GrowingMadness

New member
שבוע טוב ../images/Emo20.gif

כל הכבוד לחבר שלך! גם חבר שלי הולך להיות החופ"ל אחרי האימון מתקדם D: איזה כייף לכם שיש לו רגילה, חבר שלי היה עכשיו 12 יום בבית והיה מושלם *-* תהנו בצימרים! תגידי לי באיזה איזור את בצפון אולי תקפצו לבקר אותי

תודה :)

מגניבב.. כמה זמן חבר שלך בצבא? היום בדיוק הוא נכנס לתפקיד, כולו מתלהב חח וכן, חיכיתי חצי שנה אחרי הקו המטומטם הזה של יציאות ממש חרא של 17-4.. עכשיו הוא מסיים את הקו ועובר לאימון בבקעה. מקווה שהיציאות יהיו יותר טובות כי נמאס לי כבר מזה! אנחנו נוסעים בסביבת הכנרת, באיזה מושב שאין לי מושג איך קוראים לו חח אם אני אדע אני אגיד לך!

GrowingMadness

New member
סבבה D:

חבר שלי אוטוטו שנתיים בצבא. בנובמבר. :) כמה שלך? ^^ חבר שלי נכנס רק אחרי הקו כנראה >: שזה אומר עוד 4 חודשים.. .בנתיים דיי מורחים אותו כי יש לו איזה עניין עם מצ"ח וגם חסר להם חובש במחלקה ככה שהוא לא יכול לצאת עדיין. ): תשאלי את חבר שלך איפה האימון שלו ואם הם מחליפים את כפיר בתבץ, כי חבר שלי בדיוק עכשיו סיפר לי שהם הולכים לישון בבית החייל מחר בלילה בגלל איזה משהו עם גבעתי... חבר שלך מתחיל את האימון מחר במקרה?

:)

אממ חבר שלי שנה ו7 ככה בצבא, הוא מרץ 09. וכן, מחר צנחנים תופסים את המקום שלהם ביפתח בצפון הרצועה והם עוברים לבסיס אחר שהוא יותר בצפון.. לא יודעת בדיוק איפה. ומחר הוא מתחיל את האימון ואת התפקיד שלו בתור חופ"ל. סתם שאלה, רציתי לשאול אותך כבר ממזמן מה את עושה בצבא? מה התפקיד שלך? אני קיבלתי צו גיוס חח ממש רחוק, 5 לפבואר 2012. חח רחוק אבל מפחיד.. והיום קיבלתי גם הזמנה לכנס הסברה ללוחמה של נשים.. קראתי מה התפקידים שם, יש כל מיני דברים מעניינים כמו חובשת קרבית/פארמדיקית,תצפיתנית ודברים שמעניינים אותי. מומלץ לי ללכת?

כן הינה,

בדיוק הוא אמר לי שהם מחליפים את כפיר בתבץ, את יודעת איפה זה בדיוק?

GrowingMadness

New member
אז הוא מחליף את הגדוד של חבר שלי D:

כן, זה חור בבקעת הירדן. תתכונני להרבה שיחות קטועות ומעצבנות אם בכלל הוא יצליח להשיג שם קליטה.

חח ואיי נכון אין שם קליטהה

אין בקושי קליטה בקושי אתמול הצלחתי לדבר איתו בצורה נורמלית! וגם חבר שלי יעבור לחברון אחרי זה חח איזה קטע :)

..

לפי דעתי שיתפתן קצת יותר מדיי מידע לע איפה מלא יחידות נמצאות והכל, אז תזכרו שבסוף חס וחלילה זה יכול לפגוע בחיילים שלכן..

למעלה