שבוע טוב

שבוע טוב ../images/Emo140.gif

קצת נעלמתי כי המיגרנה תקפה שוב
.........מישהי רוצה לקנות מיגרנה בזול..........יש לי הרבה. בנוסף אנחנו עוזבים את
הקט שבכפר בעוד כמה חודשים וזה אומר
ובלגן לכל מי שיש ניסיון במעבר דירות (Lee E, גל4, מי עוד?) מוזמנת למי שיש מידע על בית פרטי בכפר נא לעדכן . (עדיפות לאזור השרון) מפגש עם ליטל עו"ס מתה"ש: עלה די יפה הרעיון במפגש הראשוני היה לפגוש כמה בנות במקרה הזה היינו 3 אנוכי, galim29 וחברתינו מהצפון שעדיין אין לה ניק אבל אני קוראת לה גרגבל (אולי תאמץ את הניק
) נפתחת קבוצת תמיכה לנשות אנדו בכל השלבים מהגילוי ועד..... הקבוצה תהיה הטרוגנית. מה שליטל למדה מאיתנו זה במה כדאי לגעת כשנשות אנדו באות לקבוצה שכזו לדוגמא: כן / לא ניתוח, פיריון וכל ההשלכות הדרכים להיות אמא - אימוץ בארץ / אימוץ חו"ל / פונדקאות / תרומת ביצית וכמובן IVF התמודדות עם הסביבה - משפחה / חברים / עבודה.... התמודדות עם בן זוג - ותיק / חדש סקסולוגיה הבראת המערכת הזוגית התנהלות מול הברוקרטיות - קופ"ח טפסים ואישורים ועוד.... התוכנית היא 10 מפגשים לכל קבוצה שמתוכם (אולי) 3 יהיו עם בן זוג. עלות 50 ש"ח למפגש. מפגש אחת לשבועיים ציינתי בפניה את העובדה שעלות למפגשים תתכן ותוריד מיכולתן של נשים להגיע - ולכן זה בבדיקה שלה מה אפשר לעשות.

מפגש

בנות בנות מה קורה אין התפקדות למפגש ? המפגש יתקיים באזור השרון. ואל תדאגו עדיין אין ארגזים עדיין יש ישיבה אלטרנטיבית וכמובן חתולים וכלב. ה - 1/2 מתקרב ובא נא לעדכן מי מגיעה.

אשמח להגיע למפגש...../images/Emo13.gif

בינתיים יכולה, בתקווה שלא תהיה לי עוד פאשלה, כמו בפעם הקודמת
נשארת עם מה שתכננתי להביע כוסות חד פעמיים + 2 בקבוקי שתייה (מתאים?) ואשמח אם מישהי מגיעה מהצפון... זקוקה (לפחות בחזרה) ל-

yaelma1

New member
בביתה של זק

ואני מקווה שאוכל לבוא בינתיים כן אבל אם יהיה שינוי אודיע לך. אני מבינה שהתפריט לא משתנה ולכן פשטידת התירס בדרך.

galim29

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif אני אני אני

וגרגבל תבוא.............. אין לה הרבה ברירות....

גל 4

New member
../images/Emo45.gif יוזמה ברוכה ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אהלן אהלן חברתי, אחלה דבר - קבוצת תמיכה. הלוואי ולי היתה קבוצה לפני 10 שנים אבל החלב הזה נשפך כבר מזמן... טוב לשמוע אותך שוב ותנחומיי הכנים על מעבר הדירה... יש לי נוגדנים רחבי טווח ל -
וכל המשתמע אני מקבלת פריחה רק מהמחשבה. אבל אצלי זה סימפטום של טראומה ודווקא השינוי הוא בדר"כ לטובה. אני מקווה שיעבור בקלות ושתמצאו משהו מדליק. אם יעלה בדעתכם לשנות את הנוף באופן דרסטי, צ'יק צ'ק אני מוצאת לכם כאן בית יופי יופי.... חומר למחשבה. שולחת לך כאלה
וכאלה

../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

שלום גם לך יקירתי חשבתי שזו הנאה אצלך לארוז ולפרק............ חושבת על השמש שלך כל הזמן אבל לא נראה לי שהדרום זה הכיון בנתיים..... מה שלומך יקרתי יצאת מהעומס? נשיקות

למעלה