שבוע טוב

דינהלה1

New member
שבוע טוב../images/Emo140.gif

אצלנו החג התאפיין בעיקר כחג ה
. כל ילדי השכונה היו למטה ולכולללללללללללללם היו אופניים ללא יוצא מן הכלל החל מתינוקות וזאטוטים ועד לגדולים יותר
בהחלט אפשר לומר שאחרי מרדף אחרי 3 ילדים משילים כמה קלוריות טובות
אתמול בערב ירדנו איתם היקפנו את כל השכונה, בדרך פגשנו כמה הורים, לרוב בירכנו האחד את השני בחתימה טובה מהיר ומייד המשכנו במרוץ אחרי הילדים... לבסוף התיישבנו על איזה גדר אבן בצומת סואנת ושוקקת יחד עם עוד עשרות הורים, נתנו לילדים להתרוצץ כשאנחנו רק עוקבים אחריהם בעיניים ומידי פעם וקוראים להם בקולי קולות לחזור כשעמדו להתרחק יותר מידי
בסך הכול ירדנו איתם שלוש פעמים, מקווה שהוציאו אנרגיות כי אנחנו מתכוונים להלין אותם מוקדם ושנוכלל לראות סרט בשקט

דינהלה1

New member
איך התארגנתם עם הילדים להיום?

הודות לניפלאות התבונה של שר החינוך שקיצר את החופש הגדול בשבוע יוצא שנוספו 3 ימי חופשה לילדים סתם ללא מסגרת, ללא צהרון. לפעמים נידמה לי שככל שאנחנו משלמים יותר מקבלים פחות
"מזל" שאני עדין בבית...אין לי מושג מה אעשה כשאחזור לעבודה מסודרת. איך זה אצלכם?

שבי38

New member
גם אני בבית

אבל מאוד חבל לי שהיא לא בגן ולא מתנסה בישיבה בסוכה בגן עם חברים כפי שהיה בגני ילדים עד עכשיו (בכל מקרה כך היה לגדולים) . חוץ מזה לא היו פעילויות בקניון כבר לא כל כך חם כדי ללכת איתה לים , היא מצוננת ללא הפסקה. היה קשה היום ומחר יהיה עוד יותר קשה , מיום רביעי גם בעלי בבית אז ניסע לחי כיף, נארח קצת ונאלתר עוד מהשהו.

למעלה