שבוע טוב

salt of earth

New member
שבוע טוב../images/Emo140.gif

הנה סיימנו עוד שבוע ... אני בטוחה שזה היה שבוע עמוס באירועים, מלא בדברים טובים וגם בדברים רעים. בואו נשתף אחד את השני ב
מה היה הדבר הטוב של השבוע

God is love1

New member
אני מתחיל

מהטוב כמובן האירוע הטוב היה שהינו במפגש והיה ממש ממש כיף לפגוש אותכם , האירוע הפחות טוב , זה שבלילה המפגש שתי נצרתיות משועממות נשתלטו על הפורום

salt of earth

New member
כמה דברים טובים קרו לי בשבוע הזה

1- המפגש 2- מכירים את התחושה שאתם מרגישים שנכשלתם בראיון קבלה אבל מסתבר בסוף שלא, אז זה מה שקרה לי. 3- קיבלתי שני ציונים די טובים, לאחד מהם גם לא ציפיתי. 4- עברתי קורס מזעזע של רענון נהיגה בעעע 5- אני סוף סוף יכולה לחזור קצת לשגרה שלי, סידרתי את החדר והכי חשוב החזרתי את הספרים לאיפה שמקומם צריך להיות (רוחא בלא רג'עא)

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifשרק דברים טובים יהיו לכולנו ../images/Emo9.gif

המפגש זה בטוח אחד הדברים הטובים
סידרתי את חדר סהורה והבגדים שלה ביום שלישי בצורה יסודית כי התערבבו לה הבגדים החדשים והיותר ישנים שכבר לא עולים עליה והיא לא נותנת לי זמן להתפנות לסדר בגדים כי היא באה וישר עושה בלגן וזה לוקח אותי לדבר השלישי הטוב..
.. התחלתי לשים את סהר אצל אשה טובה לכמה שעות פעמיים בשבוע וככה כולנו מרוצים ולי יש קצת זמן לסידורים ולנשימות

salt of earth

New member
איזה יופי ../images/Emo9.gif

גם את מקבלת זמן לסדר כל מיני דברים בבית וגם סהורה נהנית במשחק עם ילדים אחרים... כי מה לעשות בגיל הזה אמא כבר נחשבת למשעממת

למעלה