שבוע טוב

sok777

New member
שבוע טוב../images/Emo140.gif

שבוע טוב לכולם. ספרו קצת מה הולך לקרות השבוע, מי שחזר לבית הספר (כמוני) - איך היה? מה מזג האוויר אצלכם
? וגם קצת על מוזיקה: שיר השבוע של אואזיס: אלבום השבוע של אואזיס: שיר השבוע לא של אואזיס: אלבום השבוע לא של אואזיס: להקת השבוע: ותוסיפו תמונה ועוד אם מתחשק לכם
שבוע טוב!

SHIR04

New member
יאללה אני..../images/Emo26.gif

אתמול היה גשם ורוחות
והיום היה סתם חם.. :| מוזיקה:... שיר השבוע של אואזיס: Shout It Out Loud אלבום השבוע של אואזיס: אין שיר השבוע לא של אואזיס: אין משהו ספציפי... אלבום השבוע לא של אואזיס: The Man Who של טראוויס
להקת השבוע: טראוויס :) והשבוע שבא..עומד להיות מלא מבחנים S:, חוץ מזה שום דבר מיוחד:)

sok777

New member
אוו... איזה להקה ואלבום !

סחטיין. בהצלחה במבחנים.

sok777

New member
גם אני אעשה

מה שהולך לקרות השבוע - הולך להיות מעצבן וקשה מתמיד בבי"ס. יהיה מעצבן לחזור. מחר יום די קל, ובסופו קינוחים - מנצ'סטר יונייטד-ליברפול וארסנל-צ'לסי. מזג האוויר קר, מדי פעם רוח קלה וקרה מאוד. אתמול היה גשום מאוד. מבולים. אני מניח שיש פה ביום 17-18 מעלות. בלילה יש בטח 13 מעלות וכשיש רוח זה אפילו פחות. מתחיל להיות חורף פה בצפון. שיר השבוע של אואזיס: One way Road אלבום השבוע של אואזיס: NONE שיר השבוע לא של אואזיס: אמ.... :\ אלבום השבוע לא של אואזיס: אין להקת השבוע: The Beatles!!!!!!! תמונה - הכלבה שלי. :)

oasisforever

New member
אניי

טוב הגיע הזמן לחזור לבית ספר ולסיים תשנה האחרונה שיר השבוע של אואזיס:alive אלבום השבוע של אואזיס:dm כיף לחזור לשירים הראשונים אלבום השבוע לא של אואזיס:inside in\inside out-kooks להקת השבוע:kooks הקבוצה שלי הפועל רמות מנשה ניצחה 5-2 בשבת ועלינו למקום הראשון! 9 נצחונות מ9 משחקים

Noelit

New member
אני:)

השבוע הולך להיות משעמם, חוץ מיום שישי - שאני הולכת להופעה של להקה שעושה קאברים לביטלס
מזג האוויר כאן ברעננה קצת קריר אבל כייפי כזה^^ שיר השבוע של אואזיס: The Importance of Being Idle. אלבום השבוע של אואזיס: (What's The Story) Morning Glory. שיר השבוע לא של אואזיס: Matchbox Twenty - These Hard Times. אלבום השבוע לא של אואזיס: Beatles - With The Beatles. להקת השבוע: Matchbox Twenty

RonnnyS

New member
קצת באיחור^

אז חוזרים לשיגרה, משיעורי בית ועד מבחנים ועבודות, צריך להתרגל
שיר השבוע של אואזיס: Idler's Dream
אלבום השבוע של אואזיס: Be Here Now שיר השבוע לא של אואזיס: Country House של בלר, אנשים אומרים שזה שיר מעצבן אבל הוא דווקא חמוד
תגידו זאת רק אני או שלא סתם יש את השורה הזאת בשיר "He's got morning glory and life's a different story"
אלבום השבוע לא של אואזיס: The Great Escape של בלר. להקת השבוע: בלר

sok777

New member
נו מה עם השורה הזאת ../images/Emo3.gif?

ושיר ענק.. ממש טוב.

RonnnyS

New member
אבל בכל- זאת קצת אירוני שיש

את השורה הזאת דווקא בסינגל הראשון מהאלבום שהתחרה מול מורנינג גלורי
סתם, זה הצחיק אותי כששמעתי את זה בפעם הראשונה...

shmuelr

New member
מורנינג גלורי זה צמד מילים מאוד מאוד מוכר

ומפורסם בעיר אהבתי בריטניה.
לידע הכללי

RoySupernova

New member
זה דווקא כן קשור חבר'ה

מורנינג גלורי זה ביטוי אנגלי, שהכוונה בו היא זקפת בוקר ושיש גם סם בשם הזה, אבל ברור שהוא כתב את זה בגלל אואזיס.. אתם צריכים להבין שב-95 אפשר להניח שהיה די קשה להגיד מורנינג גלורי ולא לחשוב על אואזיס. ביטלבאם זה עוד ביטוי, הפעם אחד שהם המציאו, עם שמועות על קשר לאואזיס, ליאם ספציפית. אבל השמועות הכי חזקות מדברות על זה שזה גם על חברתו לשעבר של דיימון אלברן שהייתה חברה באיזו להקה אנגלית בתקופה הזו. מה שכן לא נראה לי ש- today was just a bluuuuur בקולומביה קשור אליהם איכשהו.. :)

RoySupernova

New member
בקשר לעובדה שזה סם

שכחתי לציין כמובן שזה סוג של פרח שממנו עושים LSD.

sok777

New member
רוב הסיכויים שהם אמרו morning glory על זה

אבל זה לא שאואזיס המציאו את זה. זה מה שאמרתי סה"כ.
וכן, ברור שהם עשו עליהם כעקיצה. יש עוד המון דברים כמו שציינת חלק.

RonnnyS

New member
לא ידעתי שיש סם שנקרא ככה../images/Emo3.gif

באמת התלבטתי אם זה קשור, כי הוא הרי כתב את השיר לפני שהוא שמע פרטים על האלבום של אואזיס אבל כנראה שזה היה מזוהה איתם בלי קשר לאותו אלבום ספציפי

למעלה