שבוע טוב

שבוע טוב../images/Emo140.gif

איך היתה שבת?
מה הדבר הטוב+הרע של השבוע?
מה מתוכנן לשבוע הבא?:) שיהיה לנו שבוע טוב!

עונה! D: ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

איך היתה השבת? לא כ"כ טובה... הייתי חולה, עם 39 חום, מצודדת, סמחטה ירוקה ומגעילה וכאבי ראש. אבל במוצ"ש היה מומולדת לחברה! D: מה הדבר הטוב+הרע של השבוע? רע: אמא של המדריכה שלי נפטרה, 3 התלמידים של מצפה יריחו נהרגו, ובקיצור: יותר מידי הלוויות! אה וגם... מבחן בתורה T.T טוב: מומולדת לחברה! D: מה מתוכנן לשבוע הבא? שבת סמינריון!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הו יעעעע...

היה פסדר...

וואי לי היתה שבת כפית והיא עברה בטילים. ומשו רע השבוע יש לי עונש לא ליהיות על המחשב... משו טוב יש שביטה חופש!

בארור שאת תהני פה! O: ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

יאאאאא!!! איזו מאגניבה! D: את פריקית! נעים מאוד, גבי, בת 13 ממעלה אדומים. אז... תציגי את עצמך! נשמח להכיר אותך! D:

לא... אבל זרקי שמות ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

אולי אני מכירה... וגם אם לא, אני לומדת בצפר ליד, אני מוכנה למסור להם ד"ש ממך אם את רוצה! D:

שבוע טוב..

איך היתה שבת? ב"ה, הייתה שבת הזוייה לחלוטין [אני בבית שלי יחד עם דודים שלי, בת דודה שלי, חברה של בת דודה שלי, ושתי סבתות שלי סביב שולחן אחד. אל תשכחו שזה היה בבית שלי.].. מה הדבר הטוב+הרע של השבוע? הטוב-טיול רומנטי.
הרע-מבחן במת' שכל הזמן מתפקשש לי לעשות אותו.
מה מתוכנן לשבוע הבא?:) ראשון-היה אמור להיות מבחן במת', אבל לא.
+סקציה. שני-מבחן בתושב"ע+ללמוד למבחן במת'. שלישי- לא ידוע כרגע. רביעי-שום דבר מיוחד.. חמישי-תזמורת. שישי-בע"ה נוסעת לאחי לשבת..

hili2006

New member
אני.. ../images/Emo13.gif

איך היתה שבת? בסדר... מה הדבר הטוב+הרע של השבוע? הטוב- אין..
רע-הכל מה מתוכנן לשבוע הבא?:) שומדבר.. סתם שבועיים רגילים ומשעממים...

strange thought

New member
עונה../images/Emo13.gif

הייתה שבת לא משו... בערב הלכנו לחברה שלי לחגוג לה יומולדת אז היה נחמד, אבל אז הסתובבנו בעיר והיה מעפן
... אח"כ הייתה פעולה סבירה בסניף ומוצ"ש עמוס בשיעורים של נך בקיאות
הדבר הטוב- אולי יום פעילות כיפית עם הקומונרית הדבר הרע- 3 פעולות מ ת י ש ו ת של חודש אירגון אופס, זה לשבוע הבא... בשבוע הקודם הייתה פעולה שממש לא הלכה לנו, אבל מצד שני הי7ו לי כמה ימים רגועים וכיפיים

די באיחור

שבת היתה פסדרית כזאת..
הטוב:ישיבת גרעין מעולה,טיול חבריא ב' במוצ"ש ארגון,הוא היה כ"ך חמוט
הרע:יש לו חברה
,פותחים סניף חדש בגב"ש
תוכניות לשבוע:בצפר נזכר גם בי"א1,אז כלמיני ימיעיונים,ישב"ג,וטיול שנתי ברביעי חמישי

למעלה