שבוע טוב

sok777

New member
שבוע טוב../images/Emo140.gif

שיהיה לכולם שבוע נפלא. ולשאלון קצרצר: שיר השבוע של אואזיס- אלבום השבוע של אואזיס- שירי השבוע (לא של אואזיס)- דבר ששימח אתכם השבוע- משהו לאומה- :) שבוע טוב!

SHIR04

New member
שבוע טוב../images/Emo187.gif

שיר השבוע של אואזיס- Some might say שרתי אותו ללא הפסקה השבוע
אלבום השבוע של אואזיס-(Wha's The Story) Morning Glory שירי השבוע (לא של אואזיס)-Embrace - Gravity
דבר ששימח אתכם השבוע-שהחודש נגמר
משהו לאומה-שיהיה שבוע טוב, ושהוא יעבור מהר :)

Noelit

New member
התשובות שלי:)

שיר השבוע של אואזיס- Sunday Morning Call. אלבום השבוע של אואזיס- The Masterplan. שירי השבוע (לא של אואזיס)- Counting Crows - Accidentally In Love. דבר ששימח אתכם השבוע- היה יומולדת לחברה שלי והלכנו לקניון ואנשים מצחיקים אמרו לה מזל טוב וכאלה. וביום שישי הייתה המסיבה שלה, שהיה גם כייפי^^ משהו לאומה- שיהיה לכולם שבוע נהדר

../images/Emo142.gif

שיר השבוע של אואזיס- The Masterplan אלבום השבוע של אואזיס- Half the World Away שירי השבוע (לא של אואזיס)- Futurism-Muse דבר ששימח אתכם השבוע- נפגשתי עם חברים, אכלתי אוכל הודי וקיבלתי פוסטר ענק של מיוז ! משהו לאומה- שביתה זה כיף.

zohar d

New member
שבוע טוב../images/Emo140.gif

שיר השבוע של אואזיס- Talk Tonight אלבום השבוע של אואזיס- נמ. שירי השבוע (לא של אואזיס)- Rage Against the Machine - Take the Power Back דבר ששימח אתכם השבוע- טיול פתי"ש בצופים:) משהו לאומה- אסור לצעוק כל כך הרבה בטיולים של הצופים. זה לא בריא.

../images/Emo183.gif

שיר השבוע של אואזיס- שייקרמייקר אלבום השבוע של אואזיס- דפנטלי מייבי שירי השבוע (לא של אואזיס)- Babyshambles - French Dog Blues דבר ששימח אתכם השבוע- הלכתי לסרט שחיכיתי הרבה זמן עד שהוא ייצא בקולנוע:) משהו לאומה- יום טוב, ושבוע נפלא.

oasisforever

New member
שלי..

שיר השבוע של אואזיס-dlbia אחרי הרבה זמן שהזנחתי קצת חזרתי לשמוע ולנגן הרבה אלבום השבוע של אואזיס-whats the story שירי השבוע (לא של אואזיס)-sgh. magor-jet דבר ששימח אתכם השבוע-הייתה יופי של מסיבה ביום שישי והיום חיפה תנצח= אפילו שהתחיל השבוע

sok777

New member
לאא... הבנת אותי לא נכון.

רק הפועל.
אך ורק הפועל. אבל אמרתי יאללה בית"ר נגד מכבי חיפה

oasisforever

New member
מה הפועל ומה בית"ר??? חח

ביתר כנראה תהיה אלופה אבל למי אכפת מהם הפועל יורדת וביום חמישי תקבל בראש!

LetThereBeLove

New member
להלהלה אני עונה

שיר השבוע של אואזיס- lyla
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם, נראה לכם?!?! ממ where did it all go wrong בגרסה האקוסטית שסער כפרעליו שלח לי
אלבום השבוע של אואזיס- לאדעת, לא היה משהו ספציפי, מה שסער שלח לי
שירי השבוע (לא של אואזיס)- סיבה לעזוב - יוני בלוך Somebody That I Used To Know - Elliott Smith ובכלל אליוט סמית' דבר ששימח אתכם השבוע- החיים
ממ הופעה של יוני בלוך ועברי לידר
היה פשוט מעולה משהו לאומה- תעשו לפחות פעם אחת ביום משהו שעושה לכם טוב. או שתעשו את אסף. או את שניהם
שבוע טוב חברה'ססס (ואל תתלוננו לי שאני עונה באיחור!! כי... פשוט אל)

למעלה