שבוע טוב -

גמדים

New member
שבוע טוב

לי עברה שבת בלי הרגשת שבת לא יודעת אך כל האוכל שטרחתי כמעט הוכל התקלקל פתאום , ודווקא הוצאתי ממש לפני שבת ככה שאורית שבת הרגילה לא היתה בכלל , אבל יש שבתותו כאלה ויש שבתותו ממש יפות זה החיים , בתקווה לשבוע מוצלח

הי'ש משהו יותר כואב מיזה..?

יצאתי עם בחורה דתיה.. בחורה טובה מבית טוב.. אישיות מקסימה טוב לב וכו'.. והכ הלך יופי חלק זרם.. נפרדנו בצורה קשה מאוד כואב מאוד.. מצערת מאוד...! בגלל שלצערי הרב אני באותו מועדון בו אתם/ן נמצאים גרוש +1 בסוף זה הכריע... ניסינו להאיבק... להתמודד עם כל הקשיים..!! לקוות ולקוות ולצפות שהכל יתסדר והכל יתהפך לטובה... אבל ההיפך הכריע.. מה לעשות..? מה אני אשם..? "זה קשה מאוד כואב"... מילא אם הייתי מתחתן על דעת עצמי.. בשיקול דעת... נורמלי וכו'.. הייתי יוצא עם בחורה חצי שנה ומחליט להתחתן איתה לא הסתדר והתגרשנו וכו'.. הייתי יוצא חודש נפגש כמה פעמים... כולה נודלתי גדלתי בבית חרדי וחונכתי בסביבה זו... וכשהגיע העתת 18/19 + השידוכים מתחילים לרוץ.. ואז כמובן ההורים משדכים את השידורך נפגשתי אם בחורה פעמיים ואחרי שלושה חודשים התחתנו ולצערי הרב.. כשגליתי שנפלתי בפח עמוק עמוק.. זה כבר הייה מידי מאוחר... לא משנה כל המשבר והירידה שקרתה לי בעקבות כך.. אבל זה בקיצור ועל קצה המזלג.. ואם בחורה זו יצאתי לאחונה כחצי שנה אהבנו ואנחנו אוהבים אחד את השני ובגלל הורים בגלל סטגמה אנו נפרדים... מילא לא היינו מסתדרים לא היינו אוהבים רבים ויכוחים וכו'.. זה קשה וכואב מאוד הנסיבות שהביאו אותנו לפרידה קשה וכואב זו.. וכל זה על קצה המזלג וסליחה שאני כותב כעת כך בקיצור ובחמש מילים.. אין לי כרגע את הזמן והסבלנות לשבת ולכתוב... הכאב התסכול הוא גדול.. אמשיך בהזדמנות.. תודה על ההשתפות בהצלחה שבוע טוב

היודע אתה ...

גם נאפוליאון אמר כמוך ... אם יש ל צרפת בעיה , מי אשם ? היהודים !!! כך גם אתה ... כמובן בשינויים קלים . אמרו חז``ל שאין מרצים לאדם בשעת כעסו או צערו ... לכן ידידי הצעיר ` תן לזמן לעשות את שלו ` ואל תאשים אדם בזה . קח אחריות ! עוד מעט תגענה המקוננות והמנחמות הקבועות של הפורום ותרגיש בשמים . אל תדאג ותאכל דג והכל יהיה בסדר ... להת` חמוד

לא הבנתי את ההודעה שלך..

את מי האשמתי..? שמעת מדברי אשמה כלשהי סיפרתי מציאות אמיתית עגומה וכואבת איך זה קרה וקורה אצל החרדים.. ולא הבנתי על מי אתה בא להתגונן ? ולגונן..? ובסה"כ יהודים זה העם הכי קשה שיש זה כתוב במדרשים ואל תשכח מה שמשה רבינו אמר לד' "עם קשה עורף הוא" ומפרשים ע"כ לטוב ולרע שברגע שהוא יבין את הטוב וילך בדרך הטובה אז זהי יהיה טוב עד הדוף רק בגלל שהוא קשה עורף ומתעקש על כל דבר אבל כשמתעקש ומגלה משהוא שהוא הנכון ושחושב שזה היא הדרך הולך בה עד הסוף.. אז אל תשכח זאת ידידי אמנם זה לטוב ולרע... אבל הפסוק אומר עם קשה עורף לא אני... ועל החרדים עזוב זה סיפור שבכלל לא כדאי להכנמס אליו אני לא רוצה להתבטאות בצורה שאתה לא תבין אותי ואני לא אותך אבל הם צריכים רחמי שמים מרובים מכל הבחינות ואתה יודע מה כולנו צריכים רחמי שמים.. וסייעתא דשמיא..אם אתה בכלל יודע מזה..

שבוע טוב רונן

אתה לא אשם. כאן זה כמו בכלא, כולם חפים מפשע
וברצינות: אם סיבות חיצוניות שברו את אהובתך, מגיע לך יותר טוב. אוהבים אמיתיים נלחמים. אם הנוחות וה"מה יגידו" ניצחו - זאת לא מישהי שתוכל לסמוך עליה שתהיה לצדך תמיד, נכון? בסוף אהבת האמת תנצח, אתה תראה. שבו טוב (-:

touti

New member
שבוע טוב רונן מירושלים:)

ההורים שלה התנגדו כי היא רווקה? זה באמת מתסכל כשיש אהבה לוותר עליה בגלל סיבות שלכם לא נראות חשובות מספיק. כנראה שמגיעה לך אהבה אחרת. כי אני מאמינה שאם אהבה אחת הולכת מסיבות כלשהן סימן שמשהו עוצמתי אחר צריך להגיע. אנחנו כאן להקשיב לך, מתי שתרצה. ולחבק גם אם החיבוק וירטואלי. ברוך הבא:)

שבוע נפלא ...צ`יר אפ בייבי , בי הפי

הכונו הכונו ... שלשת ימי ההגבלה ... `אל תגשו אל אשה ...` סי יו לייתר/tapuzforum/images/emo6.gif

היי

אל תתעצב, אולי הכל יצא לטובה. לא מובן לי למה נפרדתם???? היא הייתה רווקה ואתה גרוש + 1 אז הוריה לא קיבלו זאת. מניסיון (שלי בכל אופן) כשיש אהבה ברקע נלחמים מול כולם ולפעמים זה שווה. מאחלת לך שבוע טוב ואל תתעצב אתה עוד צעיר, תבטח בבורא עולם שרואה את כל התמונה וגם אם יש דברים שאתה לא מבין כרגע תבטח בו והכל יהיה בסדר. ועכשיו איתך בטר, נא הסבר ל- 3 ימים האלה של לא להתקרב לאישה, אחותי סיפרה לי היום משהו כזה על קצה המזלג, אשמח לדעת יותר.

זה כרגע לא נוגע לך ...

אז , בסיני , ציוה משה את בנ`י קודם קבלת התורה לפרוש מן האשה 3 ימים מטעם מסוים . וכעת ישנם חסידים אמיתיים שנוהגים כך גם בימינו . להלכה אין נוהגים בזה . כן נוהגים לעשות הכנות רוחניות שונות , איש כפי רוחו הטהורה , שככל שהאדם מכין עצמו ככלי קיבול , כך מן השמים מזכים אותו בחידושי תורה או בעינינים רוחניים אחרים. לכן זה נוגע רק לגברים . אולי אפשר , מה שנוגע לנו כיום זה לפרוש `מהירהורי` אשה ... כי ... את מבינה ? והבא להטהר מסייעין בידו . והנה חשבתי שהכנה טובה לאשה , זה ... עוגת גבינה טובה ,ולהריץ מתכון טוב בפורום.

למעלה