שבוע טוב!!! מתחילים לימודים...ב"הצלחה לכוולם!!!=]
ו ורודת שורש New member 2/9/06 #2 שבועטוב!!!!!!!!!1 זאת הייתה השבת האחרונה שלי בתור חניכה.. החל מהשבת הבאה-אני מדריכה!!!!!!! איייייייי.
שבועטוב!!!!!!!!!1 זאת הייתה השבת האחרונה שלי בתור חניכה.. החל מהשבת הבאה-אני מדריכה!!!!!!! איייייייי.
T talula39 New member 3/9/06 #3 בהצלחה מותק לכולנו=] שבוע טוב!!! בהצלחה בשנת הלימודים וכל החרטה הזה....
H Hodaya b New member 3/9/06 #16 אופסס נוית וטללל אני מממש מצטערתת!!! נוית כבר התנצלתי באיסי והנה אני מתנצלת שוב ס-ל-י-ח-ה טלל סורי... בכל אופן המון בהצלחהההה בהדרכה =]
אופסס נוית וטללל אני מממש מצטערתת!!! נוית כבר התנצלתי באיסי והנה אני מתנצלת שוב ס-ל-י-ח-ה טלל סורי... בכל אופן המון בהצלחהההה בהדרכה =]
פ פסעpmac New member 6/9/06 #21 בגלל נצח לא יהיה סניף פיזי ... רק יהיו סניפים וירטואלים. שבט עמיצור אנחנו היצורים שולטים בגלקסיה
E elivnat New member 3/9/06 #6 שבוע טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif הייתי שבת אצל חברה במושב מאור (מושב של תימנים) והיה נורא נחמד מחר היום השני שלי בתור שמיניסטית..
שבוע טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif הייתי שבת אצל חברה במושב מאור (מושב של תימנים) והיה נורא נחמד מחר היום השני שלי בתור שמיניסטית..
ב בחרו את כל השמות New member 3/9/06 #7 שבוע מצוין!! ב-ה-צ-ל-ח-ה לכוולם בשנה החדשה!! ואיי אני ממש מפחדת.... יש לי הופעה מחר מול בערך 1000 בנות.. יהיה טוב ב"ה לילה טוב לכווולם =]
שבוע מצוין!! ב-ה-צ-ל-ח-ה לכוולם בשנה החדשה!! ואיי אני ממש מפחדת.... יש לי הופעה מחר מול בערך 1000 בנות.. יהיה טוב ב"ה לילה טוב לכווולם =]
H Hodaya b New member 3/9/06 #11 מה?! במה את מופיעה?! בכל אופן פוווווווווווול בהצלחה אהה כן...שבוע טוב =] חח
ב בחרו את כל השמות New member 3/9/06 #18 תודה... לא היה נורא כל כך הופעתי עם עוד בערך 4 בנות לפני שכבת ז'... ועשינו להם שירה בציבור
ה המאפיה האילתית שולטת New member 3/9/06 #8 שבוע טוב! חחחח חבר שלי סיפר לי שיש לנו חמשושים מכוערים... חחחחח ואנחנו היינו מזה חתיכים...... יאללה, יום ראשון כשמיניסט!! לא יודע מה אני יותר, בוגר או זקן..........
שבוע טוב! חחחח חבר שלי סיפר לי שיש לנו חמשושים מכוערים... חחחחח ואנחנו היינו מזה חתיכים...... יאללה, יום ראשון כשמיניסט!! לא יודע מה אני יותר, בוגר או זקן..........