הבגדים של שניהם אצלי כבר מקופלים בערימות, הם עם האבא הלכו לעשות השלמות ציוד ועל הדרך לראות גם סרט. לפני שיצאו : אמא, חכי לנו.... אז אני אחכה. מחר על הבוקר אחד לרכבת אחד לתל השומר לבקר חייל שלו שמאושפז. ואני כבר יודעת שמחר אחה"צ הפיצקית תסתובב בבית ותצעק את שמותיהם ולא תבין לאן הם שוב נעלמו לה. יום שני מגיע הנחלאוי הביתה (יציאות קו מצחיקות כאלו) מעכשיו כבר הודיע לי איזה אוכל הוא רוצה ל-3 ימים שהוא בבית (מת מרעב.... וזה עולה אצלו בכל שיחה). ואני גם מתחילה לספור: לחייל מס' 1 - 21, לחייל מס' 3 - 14 או 21. שבוע טוב, שקט ורגוע
הכנות אחרונות - הפעם טירונות בחדרים ולא אוהלים - הבת לקחה שמיכת פוך, סדין וכרית. מתחילה ההתרגשות לקראת המקום החדש. הראיתי לה את שירי ה"רעל" מהאתר שג'ודי הפנתה אליו ומאז היא מפזמת לה את שירי הרעל מהקורס שעזבה ממחר...נוסטלגיה... היא כבר הכינה אותי שבקמ"ד אי אפשר להתקשר כל ערב בשעת ט"ש - כנראה רק פעם במהלך השבוע ופעם בסוף שבוע. נצטרך להתרגל
התיק ארוז ומוכן ושוב צריכים לקום מחר הפוכים בבוקר בלעכס... לא נורא,נשארו עוד 9 שבועות לקורס ולאט לאט רואים את הסוף מגיע (בכל זאת חצי שנה..) מתוך 13 נשארנו 10 (אחד ירד לחוף,אחד נבעט על בעיות משמעת והשלישי בגלל סיבות אלו ואחרות מתחיל מחר קורס אחר) ועוד אחד כנראה גם יבעט,קורס ממיין מישהו אמר? שיהיה לכולם שבוע טוב
מכירים את הילד שלי, אז אתמול נוסף פריט נוסף לאריזות - חלוק רחצה
מסתבר שיש בקורס בנות, שזה מרענן בפני עצמו, והמקלחות קצת רחוקות והם אמורים ללכת למקלחת לבושים וצנועים אז הבן ביקש חלוק רחצה שיהיה לו נוח,אני מבסוטה ממנו, לא מוותר על שום פינוק. שמיכת פוך כבר יש לו, עוד מעט אולי יקח את הפיג'מה עם הדובונים מהבר-מצווה ונעלי הבית החמות וזהו יש רק להוסיף לשלט של שיבטה "פנסיון" והחיים ורודים.
בעצם "חור" שהבן שלי מנסה להפוך אותו למקום סביר למחייה. היחס שם מצויין וכו' אבל בכל זאת בקיץ יש שם "פודרה" (חול/אבק) ובחורף טובעים בבוץ - לא סימפטי במיוחד.