שבוע טוב

שבוע טוב ../images/Emo13.gif

זהו. השבת יצאה ומתכוננים לשבוע נוסף. הכביסה כבר מוכנה, הבגדים מגוהצים ואותותו כבר בתיק. ולעומת זאת הבן השני מבלה בביסל"כ ,וממש מתלונן על קייטנה (מזוכיסט אמרתי?). שיצאו כול הילדים בשלום לבסיסם ונתחיל לספור את הימים מחדש. שבוע טוב לכולנו.

oshiko

New member
שבוע טוב

זה קרה לבן שלי כשבשיא המסלול עם הניווטים והכל הוא התחיל קורס צניחה. מסתבר שלשינויים בכל כיוון צריך להתרגל. הבן טלפן במוצ"ש, לפני שעה קלה, עייף עד מותש. יצא לשטח בערב שבת, שהה 24 שעות, חזר במוצ"ש. משהו שכנראה לא נשמע עליו בחדשות. בשעה שאנחנו ישבנו בשולחן שבת, בשלש סעודות, נינוחים ומגוהצים, הענקנו את הציון השבועי לטיב היין והחלות, ושוחחנו על פרשת השבוע ועל דא וגם (בעיקר) על הא, הבחור שהה 24 שעות (!) באיזה חור באיזה שטח, ועשה מה שעשה, ואנחנו אפילו לא ידענו.

שבוע טוב

הבן התקשר רתח מכעס על המזון שהוגש לטירונים בצהריים " חמין מגעיל וקר" שאלתי אותו ומה אתה אכלת? אחרי אהההה בההההההה.... אמר :" אני הולך לאכול מנה חמה ששלחת לי". מה יהיה עם האוכל שם....

י רדן

New member
שבוע נפלא לכולנו../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

נושא האוכל שאת מעלה מעוז באמת מעורר שאלה...?? גם כאן לקראת יציאה מוקדמת מחר לשבוע התנסות בשלבים הסופיים של הקורס..קיפול וסידור הבגדים והחפצים הנלווים לתיק.. קניות אחרונות בקניון כרגע.. קצת חברים.. ובילויים... מאחלת לכולנו לבנים ולבנות שיהיה שבוע טוב שקט ורגוע.

לכי תמשיכי להתארגן לך ירדן.../images/Emo39.gif

הבן התקשר לפני שעתיים, שיחה אחרונה כנראה עד סוף שבוע הבא. יוצאים לשטח ולא יוכל להתקשר. כמובן שזה הכניס אותי ל-BAD MOOD, מה? כל השבוע אני לא אשמע את הקול שלו? תגידו. מתרגלים לזה מתישהו? אם אני אוציא את התיסכול שלי על בעלי זה יעזור לי?

סמדר בנ

New member
אושיקו

הבן נראה לי ממש קורע את ה..... לא נראה לי שאם הייתם יושבים סביב השולחן במדי ב' עם פק"ל וחגור זה היה מקל עליו. זה בסדר, יש בינכם חלוקה הוגנת - הוא שומר עליכם (ועלינו..) ואתם מתפללים לשלומו, וכולנו כאן אתכם - מתפללים לשלומו ולשאר החיילים היקרים אי שם.

oshiko

New member
../images/Emo9.gifלא חשבתי לנסות את זה ...

יכול לרענן את שולחן שבת. יש מנהג יפה של התימנים בליל הסדר לערוך מעין הצגה שממחישה את יציאת מצרים, עם מקל הליכה ביד ועוד אביזרים. קצת מזכיר את זה ... בכל אופן, יש משהו בהזדהות רגשית, לא משנה באיזה לבוש ...

בהחלט שיהיה שבוע טוב לכולם

להורים, לאחים, לאחיות, לסבים וסבתות, לחברים, והכי הכי לחיילים/ות אלה שחוזרים מחר לבסיסים ואלה שכבר שם. שיהיה לכם שבוע קל, והכי חשוב שהשבוע יעבור כבר מהררררררר.

י רדן

New member
הערב התקשרה אלי חברה טובה

שגרה בארצות הברית, ובנה התגייס לפני שבועיים לנ"מ.. תיארה באזני כמה זה קשה להיות שם כשהוא כאן.. אביו היה איתו ביום הגיוס, היא לא יכלה להגיע.. שאלה אותי על הקור ומזג האויר.. ושיתפה אותי במה שעובר עליה.. אכן מאוד לא קל ..

ima 3

New member
שילחי אותה אלי..

ומייד הזמיני אותה להצטרף אלינו לפורום, שלא אשאר פה אמא (לחיילת) בודדה יחידה.. מצחיק שגם החיילת שלי בנ"מ.. אולי זה חיל קולט עליה.. אבל עכשיו אני רואה שהכל באמת יחסי, אירופה זה קל"ב לעומת ארה"ב, ואנחנו לפחות הצלחנו להגיע לגיוס, לסיום קורס שלה ומידי פעם כשהגעגועים קשים אפשר "לקפוץ" לסופ"ש ארוך..

למעלה