שבוע טוב

Walk Two Moons

New member
שבוע טוב ../images/Emo13.gif

- שיר השבוע (של אביתר): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - ספר השבוע: - ציטוט השבוע: - סרט \ סדרת השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): - אמוטיקון השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - תמונה מגניבה שבא לכם להראות: - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): - המלצה על משהו (שהוא לא אמן):

ח ל ו ן

New member
../images/Emo9.gif

- שיר השבוע (של אביתר): דיו - שיר השבוע (כללי): אי אפשר לכתוב שירה, breathe me, the youth - אלבום השבוע: כל המקומות האלה, Oracular Spectacular - ספר השבוע: הארי פוטר והנסיך חצוי הדם - סרט \ סדרת השבוע: אקס-מן המקור- וולברין, נחמד מאוד לאוהבי הז'אנר
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): "אי אפשר לכתוב שירה על קיבה מלאה" - משהו שעשה לכם את השבוע: ארוחה מדהימה בשמיל במעבדה (באמת סנסציה
), והופעה עוד יותר מדהימה של קלפטר, שמיר ואולארצ'יק. מסיבת ברית לאחיין. - משהו שהרס את השבוע: פנצ'ר וגלגל רזרבי קטן מדי
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: סופ"ש. - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): אלי רוזן שסופסוף הוציא אלבום, MGMT, SIA - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): אוכל אשכנזי.

Walk Two Moons

New member
גומבוץ? ../images/Emo6.gif שפצלי??? ../images/Emo6.gif

חשבתי שכבר שמעתי הכל, אבל זה נשמע אפילו פחות טוב מקרעפלאך
בכל אופן, בקשר לשאלה שלך "מה עוד בנאדם צריך בעולם", אני מזמין אותך לליל הסדר הקרוב לטעום תביך ח'דארה ולהבין מה היה חסר לך עד כה

ח ל ו ן

New member
שלא יהיה בלבול,

אני לא אשכנזי, בבית אנחנו אוכלי תביך וטפינה וכל שאר המאכלים עם השמות המחרידים. פשוט למדתי להעריך את המטבח הכ"כ under-rated הזה רק לאחרונה

creepy creep

New member
../images/Emo4.gif

ואני אשכנזיה ובכל זאת לא שמעתי מעולם על המאכלים הנ"ל. משהו כנראה לא בסדר במשפחה שלנו.

creepy creep

New member
וכל החלומות, אשליה אחת גדולה.

- שיר השבוע (של אביתר): שמח שבאת, שן לידי. - שיר השבוע (כללי): ירמי קפלן - לרע ולטוב, מדוע לא באת, רונה קינן - הפעם האחרונה, אתה מתעורר. גלויה, במערכת הדם והמעיין הזוהר- בהופעה חיה
Peter Gabriel - Book of Love, The Coral - Dreaming Of You, Del Amitri - Tell Her This, Elvis Costello - I Want You - אלבום השבוע: עיניים זרות.. - ספר השבוע: גנבת הספרים
- ציטוט השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): "..היא חתמה את השיחה, וידעתי שהפעם בלי ספק זאת הפעם האחרונה.. כל הגשרים כבר נשרפו מזמן, ורק אני לא ראיתי מרחוק עשן." - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: ביקור בים וטבילה קצרה, חלאקה לאחיין הבכור שלי
, ל"ג בעומר מפצה ביותר, הכרות חדשה וחביבה
- משהו שהרס את השבוע: למרות שחשבתי שזה יתחיל רק בסוף השנה, הפרידות כבר כאן. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הופעה של שלום חנוך בטכניון בחינם
- המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): רונה קינן
- המלצה על משהו (שהוא לא אמן): מתמטיקה!

creepy creep

New member
../images/Emo10.gif

אין מה לעשות. זה כל מה שיש לי בראש בזמן האחרון..

רעוּת

New member
ואם כבר לבד אז שיהיה בתנועה ../images/Emo73.gif

- שיר השבוע (של אביתר): לא יודעת, לא הקשבתי לו השבוע
אז מה אם אני לא מעריצה אמיתית
- שיר השבוע (כללי): תן לי סיבה להאמין שהעצב יש לו סוף
כאילו. החדש של רונה. הוא די מאגניב. - אלבום השבוע: למי יש זמן להקשיב לאלבומים
- ספר השבוע: אה...ספר שלא קראתי גם נחשב? אם כן, אז כל החומר של הסמסטר בערך - ציטוט השבוע: "אתה גבר. אתם גזע נחות". (אני, אתמול). - סרט \ סדרת השבוע:
אמג, נייט מת בעמוד באדמה. לא ידעתי את זה
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): everything changes, everything falls apart - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: אתמול בלג בעומר היה די נחמד. - משהו שהרס את השבוע: האקס שלי, הילד שאני חונכת, אנשים ממין זכר באופן כללי. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אולי ברי סחרוף ושלום חנוך ישפרו את הרגשתי
למרות שהם גברים וזה. - תמונה מגניבה שבא לכם להראות: - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): למה אמן ולא אמנית? גברים הם חרא. - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): המין הנשי. im converting to lesbosim |גירלפאוור|

למעלה