שבוע טוב!

שבוע טוב! ../images/Emo13.gif

הלן לכולם... חיחי לכל מי שזוכר אותי...
לפני יומיים בערך איתמר בקש ממני להכנס, אב הצ'אט עשה בעיות... חיחיח בכל מקרה קפצתי לראות מה קורה... ומ שאני רואה זה שאני הפעם, באמת כבר לא מכירה אף אחד... אז לכל מי שכאן- שיהיו לכם המשך חים מעולים!!! תנצלו את החופש שלכם טוב טוב!!!! [אחרי זה באמת מתגעגעים אליו.... -) ] ולמי שבכל זאת כן אכפת- אז ני בסדר גמור!
שבוע מצויין!!! ושנזכה לראות בבניינו של ביהמ"ק!
מור.

מור../images/Emo70.gif כל כך טוב לראות אותך פה...

אז מה נשמע
איך בצבא
איך בחיים טוב במילא אני מדבר איתך על זה באיסי אז לאמשנה... יאללה שבוע טוב ותהני בכל מה שתעשי

וואלה היה אחלה../images/Emo70.gif בית שאן זאת אחת הערים

יש לסניף שלהם סטיקר! אני המום. קיצר היתה אחלה שבת ורק חבל שהלכנו בערב שבת מיד לישון בלי להיות שם עם כל השבט אחי'ה/לביא כי הם נראים ממש נחמדים... של"פ זה ממש לא מה שאתם חושבים ושבת של"פ מאירה המון על הנושא

זה מצחיק,

סניף טבעון ממש קשור לסניף בית שאן ויש לנו מאה אלף בדיחות עליהם. כמו שכל פעם שבית שאני עושה משהו מוזר מישהו יגיד, "האאאאאא.. ברוך אתה ה'... שלא עשני בית שאני" והם כבר מקבלים את זה באהבה.. אז תסתכן בזה שאני אצחק עליך לעולמי עד שאתה מבית שאן. ונכון שרעיה פשוט כלה?! :) ["רעיה הכלה כל קריית טבעון שלה" :)] אני ממש שמחה בשבילך, איזה כיף שבנאדם יודע מה הוא רוצה מעצמו!

הכוונה גם אליך בהודעה שכתבתי לליחן על ההודעות

חסרות התוכן רונאל/שנורקל/איזה שם שלא המציאו לך.

רוני13

New member
חח...../images/Emo54.gif

רציתי להוסיף משהו! אבל זה פשוט לא קשור...רק רציתי להגיד שעוד שבוע וחצי אני טס! יאלה בא לי עוד ערב צ'אט חחח...מחר אולי. אבל קודם,אני צריך להיפטר מהמנהלת בציפר למוזיקה שלי שרודפת את המשפחה שלי חחח וסתם המלצה: הספר "ההזדמנות האחרונה"-של הרלן קובן! ספר מותח בהחלט. עוד לא סיימתי לקרוא אני באמצע אבל בכל זאת אני הייתי חייב להמליץ עליו
ולחשוב שרק אתמול התחלתי אותו... על החתום,שנורקל/רונאל/רונקל/האיש בעל 3 העיניים/השחור והאפל וכו'....

ליחנוש 1

New member
../images/Emo163.gifשנורקל הכי יפה..../images/Emo3.gif

ואיך שכחת את הכי חשובבבבבב?! האיש אם המחומש..
(המבין יבין,רונאל הבנת בכלל?חח)

רוני13

New member
עם כל השידוכים האלה...../images/Emo54.gif

אני לא אתפלא אם אני אגיע ל*מאתן רומנטי! *מאתן=צורה בעלת 100 צלעות. אם מישהו(בעצם רק הדר היא מחוננת לא?) מוצא טעות בשם של הצורה הוא מוזמן לתקן אותי.

רוני13

New member
לא מצאתי עוד אבל את ממשיכה...../images/Emo54.gif

לשדך לי עוד ועוד חחח בואי נעשה רשימה של מה בינתיים: גמרא. פאטימה. הילדה מהאיסי. והמשודכת מהפורום(?). חח...והרשימה עדיין לא נסגרה!

למעלה