שבוע טוב

נטע2222

New member
שבוע טוב ../images/Emo10.gif

אני וחבר שלי נפרדנו לפני שלושה שבועות... מאז אני מנסה להיות מעורבת כל הזמן עם אנשים כדי לא להיות לבד וכדי לא להרגיש את הלבד הזה...אני והוא היינו כל הזמן ביחד ועכשיו אני לבד...והיום...יום שבת בערב...כל הידידים שלי עסוקים...החברות שלי עם הבני זוג שלהם...ואני בבית...
מה עשים כדי שזה יעבור? זו הנפילה הראשונה שלי מאז שנפרדנו ואין לי מושג מה לעשות...

tutit1005

New member
נטע שבוע טוב

זה קשה וההרגשה נוראית קבלי
מנחם אבל תני לזמן לעשות את שלו ..להגיד לך שזה לא כואב? או שמחר זה יעלם? לא.. זה יקח קצת זמן אבל זה עובררר אגב האם זה ריב או פרידה סופית? אולי הוא עוד יפתיע אותך...האם יש סיכוי שתדברו?

נטע2222

New member
תודה...

לחזור לא הוא לא יחזור...זו היתה החלטה של שנינו ביחד...רק שאני רואה שממש טוב לו עם זה...

snir 932

New member
שבוע טוב נטע...

כמו שידוע לכל מי שחווה פרידה שהיא דבר קשה וכואב. קחי לדוגמא אותי אני ניפרדתי מחברה שלי אחרי 4 שנים שהיא הייתה העיקר שבחיים שלי הייתי רק איתה ותמיד אמרתי לעצמי: "בלי גלית אני לא אוכל להמשיך לחיות או להתקדם קדימה..." והאמת אחרי שניפרדנו הייתי במצב כפית הרגשתי בידיוק כמוך נפלתי כל כך חזק שהיה קשה לי לקום ולחזור לעמוד חזרה, אבל אחרי חודש בערך השלמתי עם המציאות הכואבת והמשכתי את החיים קדימה והכל היסתדר לאט לאט ומה שאני יכול להגיד לך זה שהזמן יעשה את שלו על הצד הטוב ביותר ושרק תלמדי מהפרידה הזו ותסכילי לקראת האהבה הבאה החדשה שתהיה.... אל תרגישי ברע או תהיי מבואסת כי חבל שיהיה שבוע מצויין עם חיוך על הפנים, חיוך כזה
(כמו חצי פיתה)
שניר

נטע2222

New member
תודה ../images/Emo13.gif

הלוואי וזה יעבור מהר... הוא היה האהבה הראשונה שלי...היינו ביחד שנה וחצי...ופשוט קשה לי לבד...קשה לי שהמיטה שלי בלילה ריקה...קשה לי בכלל לישון במיטה שלי רוב הזמן היתי ישנה אצלו... בכל אופן...תודה...

tutit1005

New member
נטע יקירתי

נכון את צודקת.. קשה להתרגל למצב החדש הזה אבל יקירה התרופה לזה ...הזמן ..הצעתי היא שתעסיקי את עצמך בתחביבים שאת אוהבת צאי עם חברות.. אל תשבי ותכנסי למחשבות זה סתם יכניס אותך למצב של עצב תני לזמן לרפא את הכאב ותמיד תדעי שאנו פה כולם בשבילך אגב חכי קצת מצאי אהבה חדשה ...ואל תשכחי לעדכן אותנו. בהצלחה בכל תותית.

נטע יקירה../images/Emo201.gif

אין לי הרבה מה להוסיף מחבריי היקרים פה. אני שולחת לך חיבוק חם ותומך. הזמן מרפא, את עוד תראי.

omri120

New member
פפפששששש...חודש???זה הכל?

ידידי...אם אחרי 4 שנים שהיית עם מישהי.....היית זקוק רק ל"חודש" של דיכאון ותחושת אובדן. אז כל הכבוד לך. אני כשהייתי עם חברה שלי (וזה היה מזמן) ,3 שנים היינו ביחד......במשך שנתיים וחצי הייתי כמו זומבי. עברתי תקופה קשה מאוד. הפכתי להיות בנאדם אחר לחלוטין. אתה מדבר איתי על חודש?? טוב,אצל כל אחד זה שונה. אבל תמיד ידעתי שאני בחור רגיש יתר על המידה. שנותן מעצמו הרבה יותר .(יחסית לגברים אחרים). בהצלחה

omri120

New member
אני התכוונתי כמובן ל SNIR...

התגובה שלי הייתה למה שהוא רשם. לא למה שהבחורה רשמה.

סורי לא שמתי לב../images/Emo9.gif

ובגדול אתה צודק, כל אחד מקבל את זה אחרת, למשל כשהתגרשתי לקח לי ים זמן לעכל את זה והרבה זמן הסתובבתי כמו זומבי ועד היום עוד יש פה ושם תסמינים של המשבר

LoveBeing

New member
היית צריכה להיות יותר עם עצמך ../images/Emo23.gif

זאת הבעייה של הרבה זוגות שמרוב להיות ביחד- שוכחים גם להיות לבד. וזה חשוב.. כי המערכת מספר 1 שיש לנו בעולם- היא עם עצמנו. ואם לא נלמד לאהוב את עצמנו- נרגיש לבד. את צריכה ללמוד לאהוב את עצמך עד כדי כך- שאת תהיי התמיכה שלך. ככה שבפעם הבאה שתמצאי בן זוג- קודם כל תהיי קשובה לעצמך שהוא באמת האחד שלך. ודבר שני.. שלא משנה מה- תמיד תהיי עדיין החברה הכי טובה של עצמך. או בכלל שיהיו לך עוד הרבה חברות טובות (אפילו אחת מספיקה..) וגם קשר טוב עם המשפחה שלך שזה מאוד חשוב. למרות שבעיני שכן מוצאים את הבן/ת זוג האמיתיים- הם אלו שיהיו איתנו למשך שאר החיים. ועדיין.. יהיו רגעים שתהיו לבד או רגעים של משברים... ואת חייבת לדעת מי את בעצמך. בגלל זה לפי דעתי זה טוב שנפרדתם- כי ככה תוכלי להתאהב בעצמך. ואם תאהבי את עצמך יותר ממה שאת אוהבת היום- גם הבן זוג שתמצאי יהיה אחד שיתאים לך יותר. וגם אחד שיאהב אותך ויכבד אותך יותר. ואפילו את תאהבי אותו יותר, מבלי להזדקק רק לו. כי זוגות אמורים לעזור זה לזה לאהוב את עצמם. ולא לאבד את עצמם.. והעצמאות שלהם. רק להיות יותר מחוברים לעצמם! אז לפע אהבאה זה יהיה הסימן שלך.. אם הבן זוג שלך עוזר לך יותר לאהוב את עצמך.. או יותר להזקק למישהו אחר חוץ ממך.. בנתיים אל תדאגי כל כך הרבה.. הרבה זוגות נפרדים בימינו.. וגם זה יעבור..
תחשבי על זה ככה.. בזכות שהוא הלך- תוכלי למצוא את האחד המתאים יותר! אם הוא לא היה הולך- איך תמצאי את ההוא? ותחשבי על זה..
מקווה שעזרתי!
באהבה, גיל
נ.ב. כנסי לקישור ששמתי למטה.. זאת רשומה שכתבתי בנושא..

נטע2222

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

תודה רבה אנישם!! עזרתם לי מאוד...וכל הדברים שאמרתם נורא עודדו אותי... ואני מקווה שבאמת הזמן הוא זה שירפא טת הכאב... איך אומרים...יהיה בסדר...אני בטוחה...אז... ת=ו=ד=ה

annyla

New member
אהבה שוכחים עם אהבה חדשה !

לכי ותמצאי לך מישהו שיאהב אותך , שיהיה ראוי לך - כי את משהו מיוחד - אחת ומיוחדת במינה. זוהי התרופה הטובה ביותר לפצע שיש לך עכשיו.

אילי 11

New member
אמממ...

אז ככה אני לא יודעת בת כמה את, וכמה זמן הקשר הזה היה.. אבל... אני יודעת שסוף זה תמיד התחלה חדשה.. בכל אופן זה קשה וזה כואב ומתגעגע.. וזה טבעי וזה הליך שאת צריכה לעבור. קיצר מאחלת לך את כל הטוב שבעולם+ חיבוק חם...

נטע2222

New member
../images/Emo13.gif...

אני בת 20...והקשר הזה היה שנה וחצי... ומאחוריו יש סיפור ארוך ארוך ארוך...ומייגע אפשר להגיד...חחח אם תרצי אספר...

לנטע

אני מצטער בשבילך ואני מבין שקשה לך לבד,שתביני שכול מי שמנסה להגיד לך שזה יעבור ומנסים "ללקק" סתם מנסים לעדן את המצב שלך ,את עכשיו צריכה שאת לבד וזהו .אני אומר לך את זה בצורה גסה אבל זהו המצב.תתחילי להתרגל לחיים לבד ואם צריך להגיע בחור חדש לחיים שלך אז הוא יגיע .ותפסיקי להכניס את הראש שלך לתוך הכרית ולבכות. סליחה עם הייתי בוטה שיהיה לך שבוע טוב ונעים ולכול הבודדים.

נטע2222

New member
דניאל חמוד...

חחח אני לא בוכה...קרה לי שבכיתי אולי שלוש פעמים מאז שנפרדנו ועבר חודש...אבל ההרגשה של המועקה הזו שלב שעוד מעט הסילבסטר ועוד מעט יום האהבה....וחורף עכשיו ואני לבד...זה מה שמעציב אותי... אני רגילה שיש מי שישן לידי במיטה וכשקר לי הוא מחמם אותי...אני בת מזל טלה ואנחנו מאוד אוייפניים בחוסר שבלנות...אנחנו רוצים שהכל יקרה כאן ועכשיו...

למעלה