שבוע טוב

שבוע טוב ../images/Emo10.gif

אז סופ"ש שלי היה קצת קרבי.. בתחילת השבוע החלטנו לחזור אחד לידי השנייה..וזה היה נהדר עד אתמול יום ה' בערב "אהובי" היה במפגש קומונה..(יש פה כמה שיודעות עליו) ולא שיש לי בעיה באמת שלא..רק מה שנורא כואב לי זה שהוא קורה לי אקסית בקומונה בה הוא כותב מה הייתם אומרים על זה? איך הייתם מתיחסיים לזה?

redot

New member
מה שיותר חשוב זה

מה ההסבר שלו לעניין הזה, זה באמת לא יפה.

gilad269

New member
נראה לי

שאני מכיר.זה זה שקורא לעצמו אהוב..............? אני חושב שיש לך זוגיות למה לא לשתף,למה לקרוא אותה במשקל עבר? או שהוא צוחק או שלא נעים לו לדבר על זה. אני לא הייתי מתבייש בזה

כן, גלעד

כנראה אתה מכיר.. אני אשמח אם לא תעלה את זה .. ואפתור זאת לבד.. טוב?

gilad269

New member
לא מעלה

זה ענין אישי שלך ואת תפתרי בכוחות עצמך.

רק חייבת לשאול

במפגש הוא הזכיר אותי בלשון עבר? או שהזכיר שצריך ללכת אחרי המפגש "לארוע כלשהו"?

gilad269

New member
לא

יצא לי להגיע למפגש,אבל יש לי עצה:תפני לקושקוש במסר.חבל להעלות תענין הזה כאן בהצלחה

טל205

New member
מוזר

אין לי מילים. צריך להכיר תמקרה מקרוב אך הוא צריך להחליט. אי אפשר לרקוד על כל החתונות...

טל205

New member
על זה כבר אמרו

כשהעין לא רואה הלב לא כואב. מקווה שתעברי את זה.

לא רוצה לעבור את זה ..

לא רוצה לשמוע על זה יותר.. לא רוצה ממש לדבר איתו עכשיו.. בא לי לכעוס.. בעצם, אני כבר כועסת.. נמאס לי לתת מעצמי את המירב ולכבד, ולאהוב ובסוף לקבל בום לפנים.. למה?1 למה?! אווף

טל205

New member
רגש מול שכל

לפעמים עדיף לקבל תאמת בפנים ולא לדעת שמשקרים אותך. ועדיף שעה אחת קודם.

לפעמים..

כ"כ בא לי לחנוק את עצמי על זה שאני יותר מדיי אימפולסיבית ופועלת על פי הרגש בכל הנוגע אליו.. אני מניחה שאם השכל היה מתפקד קודם.. והייתי רואה את המילה אקסית זה לא היה עושה לי כזה רע..

טל205

New member
בדיוק הפוך

היה לך רע ע``פ השכל אך עם הרע היית יודעת להתמודד וכאן הגיע הזמן שאני יצעק לך באוזניים, לבנתיים סוגרים את המייייםםםםם... סתאאאם, הלו גברת תתעוררי! מה זו החוצפה הזו שמישהי תקרא לי אקס?? מה אני זול שישחקו איתי? שישחקו לי ברגשות? שיכניסו אותי לצער? למה מה קרה?????

למעלה