שבוע טוב שיהיה! שבוע חדש בפתח... דף חדש, תקווה חדשה...
S shirli6 New member 26/5/07 #2 שבוע טוב לכולנו. האופטימיות שלך מעלה בי תקוות לשבוע חביב ורגוע... נו, שיהיה טוב כבר.
A A GIFT OF LOVE New member 27/5/07 #6 כן, שיהיה טוב כבר! איך נעמי שמר שרה לנו:``הכל פתוח, עוד לא מאוחר... מצב הרוח-ישתנה מחר... זה יתכן, זה אפשרי, כל עוד אנחנו כאן שרים!`` לא כך?!
כן, שיהיה טוב כבר! איך נעמי שמר שרה לנו:``הכל פתוח, עוד לא מאוחר... מצב הרוח-ישתנה מחר... זה יתכן, זה אפשרי, כל עוד אנחנו כאן שרים!`` לא כך?!
י יתומה לשתי אימהות New member 26/5/07 #3 שבוע מקסים! עם בשורות טובות... במיוחד לאור העובדה שאנשים פה עומדים למות...
י יתומה לשתי אימהות New member 27/5/07 #5 זה ישמע אכזרי מצידי אבל בחיי יש מעורבות של אכזריות לא קטנה מצד אשתו של אבא שלי (3 במספר) ואמא שלה עומדת למות. אמא שלה עושה לי את המוות כל חייה..
זה ישמע אכזרי מצידי אבל בחיי יש מעורבות של אכזריות לא קטנה מצד אשתו של אבא שלי (3 במספר) ואמא שלה עומדת למות. אמא שלה עושה לי את המוות כל חייה..