שבוע טוב- שאלה.

שבוע טוב- שאלה.

טוב אז ככה- כעיקרון אני אמור להתגייס בסביבות אוגוסט הקרוב (אם איני טועה..) הפרופיל שלי הוא 64. מילאתי את המנילה שלי עוד בחודש אוקטובר, ועדיין לא קיבלתי שום זימון למיונים לשום דבר ממה שסימנתי הדורש מיון קדם צבאי. קיבלתי אומנם זימונים אחרים שלא הופיעו במנילה אבל לא כאלו שסימנתי. השאלה שלי- כמה זמן לפני הגיוס יגיעו הזימונים (אם בכלל..)? תודה מראש.

Kick SsS

New member
לא הבנתי

האם קיבלת זימון מהמקצועות\אשכולות של המנילה (לא משנה אם סימנת אותם או לא)? אם כן, אלו הזימונים, מן הסתם (אלא אם אתה לא מדבר על זימונים מהמנילה, אלא על זימונים מחמ"ן\תלפיות וכו'),וייתכן שהייתה שגיאה במילוי המנילה או שקיבלת זימון למקצוע המועדף שלך (השאלה האחרונה מהמנילה- זוכר מה סימנת? אולי זה זה?). אם לא, תתקשר למרכז המידע בלשכת הגיוס שלך או למדור קד"צ, כי היית אמור לקבל. תשובה קצת לא ברורה, מקווה שתסתדר

אממ..

הזימונים שקיבלתי הם זימונים ברובם זימונים לדברים שלא הופיעו במנילה מלבד אחד שהופיע ושלא סימנתי מכיוון שהזימון הגיע עוד לפני המנילה.. ואלו זימונים שהשתיקה יפה להם.. לשאר השאלות- בדקתי באתר 'עולים על מדים'- אין טעות בשליחה. וגם למקצוע המועדף לא קיבלתי זימון (תוכניתן). :-\ בזמן האחרון מגיעים אליי המון סימנים לדחות גיוס.. טוב תודה בכל מקרה.

למעלה