שבוע טוב. שאלה-

שבוע טוב. שאלה-

מזה מספר שבועות, האינטואיציה שלי 'שותקת'. מה יכולה להיות הסיבה\סיבות לתקופות בהן האינטואיציה לא מעבירה מסרים?... תודה

העין3

New member
האינטואיציה 'שותקת'

שלום לך אמא של... קורה לפעמים שהאינטואיציה נחלשת או משתתקת לגמרי ויש לזה כמה סיבות... דבר ראשון חשוב לא להכנס לבהלה ... יכול להיות למערכת ההגנות שלך ניכנסה לפעולה והיא זו שעצרה את האינטואיציה אני אישית ומניסיון ממליץ לך לא להלחם בהגנה הזאת היות ובלי ההגנה את יכולה למצוא את עצמך במקומות נמוכים לתקופה ארוכה מאוד עם מערכת הגנה שקרסה לה ולא מתפקדת בכלל (ואני אומר זאת מניסיון אישי רע)... עוד אפשרות היא שהמוח עסוק מידי או מוטרד מידי ואין לך את כושר הריכוז והשקט הנפשי שדרוש לך כרגע... וישנה עוד אפשרות והיא שאבדת את האימון באינטואיציה שלך .... בכל מקרה אני ממליץ לנסות להרגיע את הגוף והנפש יחד ... שבי לך בערב על חוף הים או בבית במקום נעים ולא מואר במיוחד ... הדליקי לך שני נרות (אני מעדיף נרות עם ריח) שבי ישיבה חופשית תרפי את הגוף ותסתכלי ישר ללהבה...(בחוף הים תופסים נקודת אור רחוקה או כוכב)... תני לגופך להשתלב עם הנפש ... זאת מין הרגשה משונה אבל נעימה... מבטיח לך שאחרי כמה פעמים בודדת כבר תרגישי שונה... בהצלחה

תודה. לפני חודש,

ביום שישי היה לי דחף משונה לקום ולעשות דברים פשוטים שלרןב אני לא עושה, מתוך המחשבה ש 'כמה טוב שאני בריאה ומסוגלת'. למחרת,החלקתי בשלג פה,והיד שלי חבולה... אני פירשתי את הדחף שהיה לי יום לפני כן,כאינטואיציה שמשהו עומד לקרות... אולי זה מה שהפחיד אותי בתת מודע... תודה.אנסה את העין עם הנר...

למעלה