שבוע טוב פיפול!!!

la bella dama

New member
שבוע טוב פיפול!!!

צהריים טובים!!! מה קורה? כמה שאלות: 1.מישהו ראה פה את "הג'וב האיטלקי"?כי יש את "רוב המקסים"...והוא כמובן בריטי...אז כמובן שישר חושבים על רובי...אז סתם רציתי לשתף אותכם...חחחח יש לי בעיות שכליות!!!חחח 2.מישהו יודע מה התאריך העברי היום?אז זהו שהיום זה י' בטבת...ואז כמובן שמתבקשת השאלה: 3.מה יש בי' בטבת?אז ככה...חוץ מצום...חוגגים היום את יום העליה לקרקע של יגור...כן..לפני 81 שנים יגור קמה...קשה להאמין!!!חחחחחחחחחחחחח 4.אפשר שוב לקבל את האי מייל לברכות של רובי?תודה...

escaping

New member
תשובות ../images/Emo6.gif

1. לא..
שווה?
2. ממ.. לא...
טוב שאמרת... 3. קוליוס.. אתם חוגגים את זה? נשמע נחמד. אז מה אתם עושים בדיוק? 4. הנה:) [email protected]

la bella dama

New member
תודה!!!

ו: 1.זה סרט שאווה!ראיתי אותו פעמיים ואהבתי אותו!!במיוחד בגלל רוב!!חחחחובגלל המיני קופר הכחולה... 2.בושה שאת לא יודעת תאריכים עבריים!! 3.בטח!!!בטח שחוגגים!יש אחורה חגיגית בחד"א ולותיקים עוד משהו...וב16 לינואר יש את ההופעה...שאני לוקחת בה חלק...חח..מסכנים!!לשמוע את דנה.. 4.תודה נשמה!

Drorrrrrr

New member
צום י' בטבת הוא על בקיעת חומות

ירושלים. י' בטבת גם נחשב ליום שאומרים קדיש על כל הנעדרים, שנחשבים כמתים, שלא נמצאו עד היום.

la bella dama

New member
חחחחח

מצאו להם מתי להקים את יגור....חחחחחחחחחחח י' בטבת שמח לכם!!!!חחחחחחחחח אבל הכי כיף!!ובזה אני שמחה שאני בקיבוץ...זה כ"כ כיף היה לראות היום שבחד"א(מי שעדיין לא הבין חד"א=חדר אוכל) שכולם יושבים ביחד...כאילו היה שולחנות אורכים לאורך כל החד"א..וזה מה שיפה בקיבוץ שלי...שכולם יושבים ביחד..אוי..כמה שאני אוהבת את הקיבוץ!!

למעלה