שבוע טוב פורום.

שולה 13

New member
שבוע טוב פורום.

שבוע טוב ורק בשורות טובת [דני] אני מישתמש בשם אישתי. קשה לימחוק אותו. שנים הנכם לב גדול אחד.אהבת הפורום יוצרים. כי קשרתם קשר מיוחד קשר יחיד ומיוחד.חלקי בשמים שומעת אותכם והעולם יחייך למענכם. ישמר הקשר בינכם לעולם.אמן.ואמן. תודה רבה מהלב לכולם. נ.ב 26.8.10 יום חמישי 18.00 בערב יישנה סעודה בשדרות. 27.8.10 יום שישי 10.00 בבוקר עליה למצבה. ת.נ.צ.ב.ה

mikamike

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifהיי דני היקר ../images/Emo24.gif

דני שבוע טוב שיהיה לך ,אנו שמחים שאתה איתנו פה בפורום , שולי תמיד תהיה בליבנו נזכור אותה מקסימה כפי שהיתה , אל תמחוק את השם ,תמשיך את הקשר איתנו !!! שולי היתה מיוחדת במינה ,מאחלת לך שתהיה חזק ת.נ.צ.ב.ה. אמן ואמן ושנפגש רק בשמחות

שבוע טוב גם לך דני,

לרגע.. חשבתי שאני מקבלת התקף לב כשראיתי את היוזר של שולי.. ברוך הבא דני, וכמו שכתבה לך מיקה, בבקשה אל תמחוק את היוזר שלה.. נשמח מאוד שאתה תשמור על הקשר איתנו. כולנו אהבנו את שולי.. היא חסרה מאוד.. והיא חלק בלתי נפרד מאיתנו. נגיע בע"ה ביום שישי. חיבוק גדול.. איריס.

מיכל שמ

New member
דני היקר לכולנו ...

לראות את שמה של שולי שוב כותב בפורום גורם לי אישית , צביטה בלב אבל גם שמחה . את האובדן של שולי אנחנו מרגישים כל הזמן , תמיד המחשבה שעוברת לי בראש איך שולי הייתה מגיבה להודעה זו או אחרת . היא חסרה לכולנו ולעולם לעולם נזכור אותה , חברת אמת ,אישה אצילה ושוחרת שלום אשר ידעה להשכיל לראות ולברור מי החברים אותם היא אוהבת ,ואיתם נשארה בקשר כמעט עד יומה האחרון . שמחה לראות אותך כאן איתנו ממשיך את הקשר המיוחד שנוצר ביננו לבין שולי ובכלל בין כולנו ,מודה לך על הכל ועל כך ששיתפת אותנו בדברים כל כך אישיים , יודעת כמה היית יקר לשולי וכך אתה יקר גם לכולנו.
ת.נ.צ.ב.ה אמן

laveeg

New member
היי דני , בשניות הראשונות קצת הייתי המום .

שמח שאתה כותב בשם שולי . חייב לציין שכמעט שבכל פעם שאני נכנס לפייסבוק האייקון של שולי מבקש לכתוב לה משהו על הקיר או ליצור קשר
רציתי לדעת האם גם לכם זה קורה ? גולן.

למעלה