שבוע טוב ערגליה

שבוע טוב ערגליה

יש לי שאלה קונקרטית וסליחה על החדירה לפרטיותך את פסיכיאטרית או פסיכולוגית כי מכול התשובות שאת נותנת כאן זה לא מישתמע לשני פנים אז יקרתי אני אמרא לילד חולה שהיום בן 25 ובמשך כולמהלך חיי לכול הפסיכיאטרים היו כמה שפנים בכובע וכולם נעלמו אם היית מוככנה לשלם מחיר יקר ולבוא לקליניקה הפרטית שלהם עכשו אני מבינה למה את כול כך מסנגרת אליהם בואי נגיד כך אומנם ישראל מעצמת רפואה אבל עדין שום דבר לא תקין אם הוא לא פרטי הפורום הזה נועד למישפחות פגועות נפש ולהגיד ולהיתלונן על כול העוול שמערכת הרפואה ובמיוחד רפואת בריאות הנפש עושה להםואת יפת נפש כול הזמן מסנגרת על המערכת האומנם זה לא פורום פעיל במיוחד כמו במדינות מיתקדמות אחרות כגון ארצות הברית א בריטניה עם היתי רוצה סינגורים של רופאים על כול הליקווים שלהם יש פורום שמיועד לכך ושם עונים אנשי מיקצוע כאןעונים אנשים יש להם בעיה כזאות בבית וחיןםם איתה יום יום 24 שעות ביממה לאורך כול חייהם אז ערגלית די להיות יפת נפש ודי להצדיק את המערכת שהורסת כול חלקה טובה לחולה במיוחד ולמישפחה אולי אני נישמעת אגרסיבית קצת וכועסת יש לי על מה ולמה אין לי כונה לפגוע בך אבל לא ניראה לי שכאן המקום שמישהו מהמערכת יצדיק את המערכת הכושלת של רפואת בריאות הנפש ואני שוב חוזרת כול 25 שנות חיוו של בני לא פאם ולא פעמים ואנייראה עוד כול מהלך חיי אני שפסיכיאטר ים יש להם מיליון שפנים בכובע אחד ואף פעם לא היה להם זמן למטופל שהגיע לא פרטי אליהם לקלניקה ואם את רוצה שמות של רופאים אני מוכנ הלחשוף אותם כאן גם כאלה שניהלו מוסדות פרטים של חוסים ויחד עם זה היו להם עוד כמה תפקידים ואת העבודה שלהם עושים רופאים שתחום עיסוקם הוא רפואת מישפחה ואין להם שמץ של מושגאבל אם הזמן למדו משהו

sharpantie

New member
שלום בשבושונית, עם כל הכבוד

לך ולתלונות שלך, ערגליה היא לא הכתובת הנכונה. יש לך טענות קשות נגד המערכת הפסיכיאטרית, אבל עד כמה שאני יודע, ערגליה איננה חלק מהמערכת. היא אחת ממנהלות הפורום ומנסה לעזור לפונים הנמצאים במצוקה.

ערגליה

New member
לילה טוב בשבושוניית

קראתי שוב ושוב את ההודעה שלך והתלבטתי מה לכתוב לך. אענה בקצרה, חשוב לי לדעת מה בדברים שלי גרם לך לחשוב את מה שאת חושבת, אשמח לקישורים של דברים שכתבתי שגרמו לך לחשוב שדבריי כה חד משמעיים כפי שאני חשה מהדברים שאת כותבת. אם הצגתי עמדה שפגעה בך או נשמעה לא הוגנת חשוב לי לדעת היכן זה נעשה. יתכן שאת כותבת (גם או בעיקר) מתוך הכאב הפרטי שלך שאני יכולה מאד להבין אותו אך שוב, אנא צייני לאילו מדבריי את מתייחסת כשאת שוטחת את טענותייך. אני יכולה רק לומר לך שהראיה שלי את המערכת הציבורית והפרטית (אם ניתן לקרא לזה מערכת כשמדובר בפרטי) היא מאד מורכבת, ולא חד כיוונית כפי שאת אולי חושבת. אני חושבת שבמקצועות שונים גם טיפוליים יש אנשים שונים עם מידות שונות של יושר, הגינות, אחריות, ומחוייבות. חבל לי שחוית חויות לא נעימות עם מטפל, אני יודעת ומאמינה שיש גם אחרים. אגב, יש חוק של אתיקה מקצועית על מה כן ולא מותר למטפל שעובד במערכת ציבורית לעשות כשמדובר בהשקה עם עבודה פרטית שהוא עושה. ועוד משהו, דברים לא ראויים קורים לא רק במערכת הפסכיאטרית (לא שזה חלילה מצדיק!), עד כמה שאני יכולה, לפחות בחלקה הקטנה שלי, אני יכולה להשתדל למנוע מדברים כאלה לקרות. כתבת כל מיני דברים שמכוונים אלי אישית, שוב-על מה את מבססת אותם. את מוזמנת לכתוב יותר ולהסביר את עצמך. ערגליה.

חג שמח ערגליה

התגובה בהודעה שלי באה בעקבות התשובה שלך לסיפור של סמסרה אולי את לא מיצגת את הרוב של הפסיכיאטרים המטפלים בתלום הציבורי ועם זה כך תבורכי אבל מידע שלי ומינסיון של 24 שניים עם ילד חולה והים בני בן 25 האמיני לי אני לא ממציאה דברים ולא נידבקתי מיבני בתשובה שלך את סינגרת על הרופא כשהו מספר שהרופא נימצא בכול מדיה אפשרית אבל רק לא בפרפאה שלו לטפל בחולים שלו אם הוא כבר נימצא אז הוא נימצא שלוש פעמים בשבוע וכול פעם מקבל ששלושה מטופלים יתרה מיכך הוא מצין שהוא מנסה להשיג אותו טלפונית ואף משאיר הודעות והדוקטור לא מועיל בטובו לא לענות ולא להחזיר תשובות מכאן באה התגובה שלי הניסערת לדברים שלך לא כיונתי שום דבר אישי כלפיך בכול נמה שאמרתי כנגד המערכת ואם ניפגעת מידברי אני מיתנצלת כאן בפומבי מותר לרופא שעובד בפואה הציבורית ולעסוק גם ברפואה הפרטית וגם בעוד מיליון ואחד אלף דברים אבל שהעיסוק המרכזי שלך הוא הרפואה הציבורית מין הדין שתמלא את חובתך כלפי אלה שזקוקים לך על הצד הטוב ביותר ולא נהפוכו עוד הפעם אני מברכת אותך על זה שאת לא כמו רוב רובם של הפסיכיאטרים או הפסיכולוגם או כול מטפל אחר(וזה כולל עובדים סוציאלים ) ששיך לתחום פגועי הנפש ואת עושה ופועלת אחרת ועל כך תבורכי ועל כך לסיום אני יכולה להגיד בפה מלא את יחיד בדורו רק הישארי כך

למעלה