שבוע טוב עם ישראל! אוף איזה ביעוסים, מוצ``ש קצר ואין טעם לצאת מהבית... מצ`עמם.
1 19אריאל New member 12/4/08 #1 שבוע טוב עם ישראל! אוף איזה ביעוסים, מוצ``ש קצר ואין טעם לצאת מהבית... מצ`עמם.
מ מתוקית 2007 New member 12/4/08 #2 כן אה? צודק.... האמת שהירושלמים רק מתחילים את המוצ``ש בשעות כאלה... אבל אני דוקא השבוע תקועה בחדרה אין פה לא קולנוע לא כלום וגם נתניה נהיתה משעממת רצח! מאיפה אתה?
כן אה? צודק.... האמת שהירושלמים רק מתחילים את המוצ``ש בשעות כאלה... אבל אני דוקא השבוע תקועה בחדרה אין פה לא קולנוע לא כלום וגם נתניה נהיתה משעממת רצח! מאיפה אתה?
א או טו טו אתאיסט New member 13/4/08 #3 אויויויוי!! מועתק מחוקת הפורום; "ח. הפורום אינו מיועד לצ'יטוט ולהכרויות. הודעות בסגנון "ממצב, מישהו כאן" אינם מתאימות לאופיו של הפורום. "
אויויויוי!! מועתק מחוקת הפורום; "ח. הפורום אינו מיועד לצ'יטוט ולהכרויות. הודעות בסגנון "ממצב, מישהו כאן" אינם מתאימות לאופיו של הפורום. "
מ מתוקית 2007 New member 13/4/08 #6 חשבתי שהפורום נועד לתת תגובות על שירשוריהם של אחרים.. וזה מה שעשיתי! ואת ההכריות תשמור לעצמך!!!
א או טו טו אתאיסט New member 13/4/08 #7 חבל שנפגעת אבל שאלה בסגנון 'מאיפה אתה' תחילתה היכרות וסופה פורענות... סתם, זה באמת ברוח טובה... אגב, אני מכיר קולנוע בנתניה רוצה פרטים?
חבל שנפגעת אבל שאלה בסגנון 'מאיפה אתה' תחילתה היכרות וסופה פורענות... סתם, זה באמת ברוח טובה... אגב, אני מכיר קולנוע בנתניה רוצה פרטים?
מ מתוקית 2007 New member 13/4/08 #8 גם מה שאתה עושה עכשיו קשור לסעיף ח.! אז בקשה..! ואני ממש לא מחפשת להכיר! אז עזבו אותי במסרים. טנקס ושבוע טוב
גם מה שאתה עושה עכשיו קשור לסעיף ח.! אז בקשה..! ואני ממש לא מחפשת להכיר! אז עזבו אותי במסרים. טנקס ושבוע טוב
L little snoop New member 13/4/08 #20 למה הפסקתם?חח שתהיו בריאים,באמת משעמם לכם..שיהיה שבוע טוב ולילה טוב!
א או טו טו אתאיסט New member 13/4/08 #15 מי? הגאווה הצעירה או המתוקית הכעוסה? נראה לי שאתה עמוק בתוך ביצה אחרת, מהפורום?
1 19אריאל New member 13/4/08 #16 אני בעניינים טוב מאוד. וכל תגובה הונחה במקומה הנכון . אל תערבב. המתוקית הצליחה להפיל אותך.