שבוע טוב לנו:)))

פראזניק

New member
שבוע טוב לנו:)))

השבת הלכתי לטייל לי אחה"צ, העיר העתיקה די חייכה אלי:))) וסתם כך, שוב ושוב הגעתי למסקנה, שאין כמו ללמוד באיזו פינה שקטה על הדשא, אין! תנסו, זה ממש תענוג. :))))) שבוע טוב (ואל תשאלו למה סיפרתי, סתם כי בא לי לדבר)

שבוע טוב פראז:))

תרגיש חפשי לספר לנו...... אם לא לנו אז למי?....:)) גם לי היה השבת משהו די מוזר...... לא הצלחתי להירדם כל הלילה..... בדרך כלל זה ממש מעצבן, אבל דווקא הפעם זה לא היה כזה נורא.. פשוט חיכיתי לבוקר לשעה שמתחילה התפילה, מזל שאני גרה מול הרב וראיתי מתי הוא יוצא.....אם לא הייתי עוד מגיע לפניו
בכל אופן, זה היה ממש כייף להיות ערה בשעות כאלה מוקדמות של שבת קודש. וגם אותי אל תשאלו למה אני מספרת את זה........ אז שבוע טוב לכולם:)) ושנשמע רק בשורות טובות וגם אותי אל תישאלו להמ נאי מספרת לבם את זה.........

שבוע טוב גם לכם!

גם אני ישבתי השבת בחוץ על הדשא באיזה גן ציבורי וקראתי לי..כל כך נהניתי עד שבאו חניכים מ"בני עקיבא" והחליטו לעשות פעולה על הדשא שי ולהרוס לי את השלווה.. והשתפכות- כדי להזדהות איתך גם אני לא נרדמתי עד איזה שלוש לפנות בוקר אבל אח"כ נרדמתי וישנתי כל כך הרבה שאפילו לא הספקתי להתפלל בבוקר.. וחוץ מזה אכלתי ה-מ-ו-ן! ולא עשיתי בעצם כלום חוץ מלקרוא... אבל זה בעצם לא מעניין מישהו במיוחד..אז אני אשמור את המחשבות שלי לעצמי..שיהיה שבוע טוב!

כרפולי

New member
לרגע חשבתי שהגעתי לפורום----../images/Emo166.gif

"הסיפורים המוזרים שקראו לי השבת"
סתם היה ממש כיף לשמוע מה קורה עם אחד באותו הזמן, אפילו יש לי הצעה ב"ה אפשר לעשות פינה כזאת של- "ההשגחה הכי מוזרה" או משהו בסגנון?
מה אומרים?

השגחה "מוזרה"

הנה סיפור קצרצר שאחותי סיפרה לי- כשהיא הייתה חעילונית היא והחברים שלה נסעו לסופשבוע בצפון. כשהם היו בטבריה הם פגשו שם חבורה של ברסלבים מרקדים והתחילו סתם לדבר איתם..הברסלבים אמרו להם שזו סגולה מעולה להגיד נ נח נחמ נחמן מאומן בקיצור הם צחקו דיברו ואמרו שלום. טוב למחרת הם נסעו להם ופתאם באמצע הדרך הם עצרו כדי לשתות הם פתחו את התא מטען וגילו שאין כל המים נגמרו לגמרי והם היו ממש צמאים כי היה חם ואין שום מקום בסביבה שאפשר לקנות... ואז אחד מהם הזכיר ככה בתור בדיחה את מה שהברסלבים אמרו להם אתמול..אז כולם אמרו ביחד די בתור בדיחה- נ נח נחמ נחמן מאומן. ושניה אחר כך פתאם עוצרת מכונית ויוצא איש ואומר להם ש"במקרה" יש לו שני בקבוקי מים מיותרים ושואל אותם אם הם רוצים את המים.... ותבינו שהאיש הזה לא שמע את השיחה שלהם או משהו..סתם פתאם הוא עצר והציע להם מים...נס או לא נס?. :=) רציתם סיפור- קיבלתם סיפור!

סיפור יפה מאד:)

תמיד כייף לשמוע סיפורים בזכות הסגולה הנפלאה הזו..... אז כולם ביחד:
נ נח נחמ נחמן מאומן
האחח אשרינו זכינו..................

אריה17

New member
השגחה

הנה כמה סיפורים של השגחה שקרו לי ממש בשבועות האחרונים ואין כמו שרבינו אומר בשיחה א´ בשיחות הר"ן שכמה שנדבר על הניסים שקורים לנו לא נוכל להבין ולתאר אותם זה תמיד יצא יותר קטן כי בכל מקרה של השגחה יש כל הרבה קדושה שפשוט אי אפשר לתאר במילים וגם אם היה אפשר אז תמיד כל שניה אז החסד וההשגחה היא יותר גדולה ויותר גדולה.. בקיצור לפני שבועיים פחות או יותר בכליזמרים בצפת הייתי בהופעה של רבע לשבע והייתי מקדימה בין אלה שרקדו כל הזמן וממש הרגשתי עוד שניה אני הולך חהתעלף חם צפוף שעות שלא שתיתי ממש אמרתי לעצמי אוטוטו אני מתעלף פתאום בא אלי ילד קטן מהצד ושואל אותי אם אני רוצה לשתות ונן לי חצי פחית ספרייט קרה... עוד סיפור יש לי חבר מאוד טוב שתמיד בשבת אנחנו יושבים מדברים לומדים קצת תורה מעבירים את הזמן אז אנחנו תמיד נפגשים אצלו בבית אחרי הסעודה בערב אז אני בא אליו דופק דופק איזה 20 דקות ואין אף אחד טוב הלכתי להסתובב קצת ברמות מבואס כי זאת היתה השבת האחרונה לפני שהוא היה אמור להתחיל מכינה טוב באיזה אחת בלילה אני חוזר מנבי סמואל (אני גר בדיוק 5 דקות משם) אחרי שהתבודדתי ואני פוגש את ההורים של חבר אחר שלי והם אומרים לי שהבן שלהם מעביר שיעור תורה עכשיו איך שמחתי....ישר הלכתי לפגוש אותו וללמוד איתו..

למעלה