שבוע טוב לכם

שבוע טוב לכם

מה איתכם ? שורדים את החום הזה? אוף איזה אכזבה היה יום כל כך חם בחוץ ומה מתברר? שמיקה אלרגית לחילופי עונות היא לא מפסיקה להשתעל להתעטש יוצאים לה נוזלים מכל מקום אפשרי - דמעות נזלת רוק בטח גם בורח לה הפיפי תוך כדי אוףף אני כל כך מרחמת עליה רק לעטוף אותה ושהכל יעבור לה... וזה בנוסף לשיניים .... אוףףףףףף

בת ה י ם

New member
../images/Emo24.gifתם השרב הגדול.......

ככה הבטיחו לפחות.......... תרגישו טוב (תני לה אייסטון/נוסידקס וכו') שבוע טוב אנשנושים

שבוע טוב

החום הזה באמת מעיק וכשאין מזגן מי יכול בכלל לישון ואני אחרי כל הנקיונות של הפסח במשך השבוע חיכיתי כבר לשבת לנוחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אבל לא הצלחתי להרדם איזה מזל שבבית הכנסת יש מזגן בסוף הלכתי להתנחל שם ואז מה מסתבר שאני לא היחידה כל החברה הצעירים שלא הצליחו להרדם כולל הבנים שלי השתלטו על עזרת הנשים התפרסו על הספסלים והלכו לישון מיקוש הקטנה מסכוננת אני תמיד כל כך מרחמת על הקטנים האלה שלא מרגישים טוב ובכלל לא מבינים מאיפה זה בא להם לסגור כמה שיותר את הבית לעשות אותו כמה שיותר מוצל להדליק מאוררים/מזגן ולא לצאת איתה וכמובן אם זה במידה שהיא כבר צריכה תרופה אז תתני לה רפואה שלמה

ניקולי

New member
בוקר טוב

אולי גם אני רגישה לחילופי עונות?? כואב לי הגרון כבר שבוע.. בכל מקרה אני לוקחת
מקווה שזה יעבור
חוץ מזה יום שישי בערב היו לי אורחים מרין ואריאל אני מקווה שהם נהנו כי אני מאוד נהנתי.. ומה שרציתי לאמר לך מרין קחי הכל באיזי.. אין למהר לכלום ותשמעי טוב טוב מה שאני מציעה לך לחכות עוד קצת.. להרגיע... חוץ מזה היה אחלה היה לי כיף
בוקר טוב לכולם ושבוע טוב

ניקולי

New member
איך זה ירד כ"כ מהר?

סידי בוקר טוב גם לך...מעניין מאוד כתבת בוקר טוב והכל התהפך מה קורה כאן?? בכל מקרה אני עוד כאן עוד מעט אני יוצאת לעבודה ובטח ההודעות ישתוללו לי עוד יותר...

ניקולי

New member
ושוב אני בעבודה

ושוב אני צריכה לרשום הודעה סתמית ע"מ לראות את כל ההודעות ששורשו מהרגע שעזבתי את הבית ועד עכשיו... עכשיו בטח אני אופתע ולא תהיינה כלל וכלל הודעות

אז שזה לא יקרה שוב

צעירה צרפתיה בת 14 מודיעה לאמא שלה שלא קבלה מחזור כבר חודשיים. האמא מבוהלת רצה לקנות ערכת בדיקה וכמובן הילדה בהריון. האמא בוכה, צועקת ושואלת מי החזיר אני רוצה לפגוש אותו ועכשיו לכי ודברי עם אבא שלך.... הילדה מסתגרת בחדרה ומתקשרת - חצי שעה לאחר מכן אוטו פררי נעמד ליד הבית ויוצא ממנו גבר חתיך עם שיער כסוף ולבוש טוב ומתיישב בין האמא לאבא שלום, בתכם עדכנה אותי - אני לא יכול להתחתן אתה כי אני כבר נשוי אבל אם תיוולד בת אני אכתב על שמה 3 חנויות - 2 דירות - ווילה וחשבון בנק על סך 500.000 יורו. אם זה יהיה בן אני מוסיף 2 מפעלים ו-500.000 יורו אם יהיו תאומים מפעל לכל אחד ו-250.000 יורו לכל אחד ואז האמא שואלת ומה יהיה אם תפיל ??? אז הגבר קם ומהסס - האבא שעד כה שתק, דופק לו על הכתף ומושיב אותו חזרה ואומר לו "תזיין אותה שוב".

עוד משהו נחמד

לפעמים אפשר לחשוב הפוך , אם קוראים מילה מודגשת ראשונה במשפט בסדר הפוך , מתקבלת מילה מודגשת שניה -------------------------------------------------------------------------------- אפשר להגיד ש איש זה שיא ולכן אישה זה השיא -------------------------------------------------------------------------------- אפשר ש בוקר ישר ולא הפוך אחרת יש לך יום רקוב ואפשר ש ערב יהיה ! ישר לא הפוך אחרת תרגיש ברע -------------------------------------------------------------------------------- ואפשר להבין את המאמינים ש חמש זה בעצם שמח וש דג זה! בעצם גד -------------------------------------------------------------------------------- אפשר לראות שכל מה ש בוטל זה לטוב -------------------------------------------------------------------------------- אפשר שתרדוף בצע ואז ידבק בך עצב -------------------------------------------------------------------------------- אפשר שישאר לך טעם טוב אם תסתפק ולו רק ב מעט -------------------------------------------------------------------------------- אם יש בך דחף לא מובן סימן שיש בך פחד -------------------------------------------------------------------------------- אפשר שתיהיה שפן ירא ואפשר שתיהיה לך נפש ארי -------------------------------------------------------------------------------- אפשר להבין שאחד ל אלף הוא פלא -------------------------------------------------------------------------------- אפשר שאתה כלום ואפשר שאתה מולך -------------------------------------------------------------------------------- או שאתה מר ו חמוץ או שאתה רם ו צומח -------------------------------------------------------------------------------- אפשר בחיים ללכת מ דחי אל דחי ואפשר ללכת יחד -------------------------------------------------------------------------------- אם אתה אוהב ב רגש שגר זאת -------------------------------------------------------------------------------- אל תיהיה שונא תיהיה אנוש -------------------------------------------------------------------------------- תחשבו על זה

למעלה