לזוג הצעיר שחוגג מסיבת שליש עד שיגיעו התמונות...מצ"ב תמונה של החופהההההההה
ס סבא אלי 6 New member 25/5/08 #16 ../images/Emo49.gif לזוג הצעיר שחוגג מסיבת שליש עד שיגיעו התמונות...מצ"ב תמונה של החופהההההההה
ש שלומית הנתנייתית New member 25/5/08 #22 תודה תודה לכל המברכים אכן זכינו לבת נהדרת מיוחדת ותמיד מפתיעה. תודה לכלם ושנזכה תמיד לאחל ולברך. שלומית
תודה תודה לכל המברכים אכן זכינו לבת נהדרת מיוחדת ותמיד מפתיעה. תודה לכלם ושנזכה תמיד לאחל ולברך. שלומית
ס סבתא צביוש New member 25/5/08 #23 ../images/Emo49.gifלורד שהביאה שימחה לשלומית ושמואל../images/Emo140.gif שפע ברכות אושר וחיוכים עד 120 שנה
../images/Emo49.gifלורד שהביאה שימחה לשלומית ושמואל../images/Emo140.gif שפע ברכות אושר וחיוכים עד 120 שנה
B batiarr3 New member 25/5/08 #24 מזל טוב למשפחה החוגגת../images/Emo212.gif../images/Emo48.gif../images/Emo39.gif והרבה הרבה נחת ואושר צר לי שלא הסתדר לראות ולהכיר אתכם
מזל טוב למשפחה החוגגת../images/Emo212.gif../images/Emo48.gif../images/Emo39.gif והרבה הרבה נחת ואושר צר לי שלא הסתדר לראות ולהכיר אתכם
ש שלומית הנתנייתית New member 25/5/08 #25 בתיה, חבל גם אנחנו היינו כבולים בזמן כי הילדים תכננו הכל. כנראה שכבר נכיר במפגש. אני מקוה שתעשי הכל כדי להגיע. תודה על הברכות. מקוה שאצלכם החולה מרגיש טוב יותר. החלמה מהירה. בנתים שלומית
בתיה, חבל גם אנחנו היינו כבולים בזמן כי הילדים תכננו הכל. כנראה שכבר נכיר במפגש. אני מקוה שתעשי הכל כדי להגיע. תודה על הברכות. מקוה שאצלכם החולה מרגיש טוב יותר. החלמה מהירה. בנתים שלומית