שבוע טוב לכולנו

• פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך

bigjack

New member
שבוע טוב לכולם ../images/Emo172.gif

חזרנו מהכינרת
היה שיגעון של חופשה
עכשיו צריך לסדר את הכל חזרה במקום
אכנס מאוחר יותר או מחר לספר חוויות לפי מה שראיתי עד עכשיו היה כאן די עמוס עם יצירות יפות של כולם. אז ביי לבנתיים

ayeletba

New member
שבוע טוב וחזרה קלילה לשגרה ../images/Emo42.gif

זהו. נגמרו החגים עד לראש השנה.

שבוע מוצלח לכולם ויש לי שאלה...

מי יודע באיזה גיל מותר כבר לתת לתינוקות פירות קיץ, משמש שזיף, אפרסק? עלמה כבר בת 8 חודשים ואני רוצה לגוון לה את הבננה, אגס, תפוח וחוזר חלילה..

ETK18

New member
שבוע טוב ואני הכנתי בשבועות........

את כדורי הזיתים של פירגה - סוף הדרך!!! הבן שלי התאהב בהם וזה אומר דרשני!!! את קיש הקישואים של אמאוהבת - משו משו!!! פשטידת ברוקולי טעימה במיוחד לפי מתכון שקיבלתי מחברה. פשטידת בצל של רות סירקיס. אמא שלי הכינה קאדה שזה בצק ממולא בגבינות - יאמי יאמי וחמיצה קרה עם סלק מגורד ושמנת - בדרך כלל היא מכינה חמיצה עשירה ומגרדת פנימה ביצה קשה, מלפפון ירוק, סלק, בצל ומערבבת שמנת - יוצא מדהים. עוגת גבינה ומעדן אורז עם חלב לקינוח. אח, איך אני מתה על שבועות ועל מאכלי החג!! מתכון לפשטידת ברוקולי חומרים 100 גרם חמאה 2 בצלים גדולים 1 שקית ברוקולי קפוא 800 גרם – לחתוך לחתיכות נעימות 250 גרם גבינה מגורדת 1 קוטג' 4 ביצים שמנת מתוקה לבישול כף גדושה מרק פטריות פלפל שחור 4 כפות גדושות קמח רגיל לטגן בחמאה אצה הבצלים להוסיף את הברוקולי ולהקפיץ עם הבצל לערבב את החומרים לרוטב לפזר בתבנית, לשפוך מעל את הרוטב ולערבב לאפות כ-40 דקות בתיאבון ושבוע טוב אתי

למעלה