שבוע טוב לכולן....

foofoo77

New member
שבוע טוב לכולן....

בוקר טוב כי בבוקר לא יהיה לי זמן כל כך להכנס . שבת קשה עברה על כוחותינו .... אבל החלטתי לעשות צעד קריטי וחשוב להמשך חיי .יהיו הסברים בהמשך השבוע .

jessy19

New member
בוקר טוב...

היום אני בכנס עלייה למשקיות חינוך ות"ש כך שאני לא אהיה בבסיס ויכלתי לקום מאוחר- היידד!!! חחח.... אני ממש לא מתגעגעת לעובדה שיש לי פול תיוקים מהמפקד שלי... שיהיה לכן בוקר מקסים ונהדר!

yoyo10

New member
בוקר קסום../images/Emo28.gifלכןלן

שיהיה לכן שבוע נפלא

ronitfad

New member
../images/Emo24.gif בוקר....

בוקר טוב לכולן
היתה לי שבת נוראה
מקווה שהשבוע יהיה מוצלח יותר מאחלת לכן שבוע נפלא ותשתדלו רק לחייך ולא לקחת ללב...
המון

jesenia

New member
בוקר אור...

למה כ"כ קשה לי לקום בבוקר? גם לי היתה שבת לא נעימה במיוחד. אולי זה לא מוריד מתעוקת יום ראשון המפורסמת...אני רוצה הביתה!

yoyo10

New member
לכל מי שבשבת היה לה נורא

מאחלת לכן שהשבוע הזה יפצה על הכל

lann1

New member
שבוע טוב../images/Emo23.gif

השבת שלי נשרפה בשינה בהפסקות, במשך כל היום קריאה
- שני ספרים, והצעה לבליינדייט שנדחתה על הסף - זה כבר נושא לפורום אחר. שבוע נפלא לכולן

yuli c

New member
../images/Emo42.gifצהריים טובים!!!../images/Emo42.gif

קודם כל ראוי לציין שביום שישי ה-14.11 היה לי יום הולדת!!! אז איך עבר עלי השבוע... ביום חמישי בערב הייתי עם חבר שלי... ביום קמתי מאוחר בסביבות 16:30 ובערב הלכתי להורים שלי לארוחת יום הולדת חגיגית ואח"כ יצאתי עם חבר שלי. את יום שבת הקדשתי לשינה ובערב הכנתי עוגה לעבודה מה לעשות יש אצלנו מנהג שכל מי שיש לו יום הולדת מביא עוגה. בגלל זה הגעתי היום באיחור לעבודה כי לקח לי זמן לארגן את העוגה הכלים החד פעמיים השתיה והכל. (מקווה שהם לא יחטפו הרעלת קיבה מהעוגה שהכנתי להם :) ו...זהו! יום נפלא לכולכן!!!

yoyo10

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo39.gif

יום הולדת שמח

ronitfad

New member
happy birtday../images/Emo65.gif

שיהיה לך המון המון מזל טוב רק אושר וכל טוב אחותי........

שבוע טוב רק עכשיו נכנסתי דרך אגב

אפשר לדעת איזה ספרים קראת, גם אני אוהבת מאוד לקרוא - אין לי כל כך הרבה זמן אבל אם הספרים שווים אז אני מקדישה להם.

lann1

New member
../images/Emo63.gifספרים רבותי ספרים../images/Emo63.gif

קראתי ספר בשם "לוכדת הפרפרים", מסופר בו על מישהי נשואה ואמא ל-2 שמכירה מישהו בצ'ט, מפתחת איתו מערכת יחסים וירטואלית במשך שנתיים. אני לא אגלה לך את הסוף רק אומר שהייתי מרותקת לעלילה שהתפתחה עם תפניות מפתיעות. - מאוד אהבתי. חוצמזה אני אוהבת לקרוא ספרים של סטיבן קינג, ג'ון גרישם,יש שני ספרים של לימור נחמיאס אם שמעת עליה, היא הורסת מצחוק! ולפני שבוע קראתי את החדש של קארין ארד "יש אלוהים"- גם חמוד. אלה היו 60 שניות על ספרות וספרים.

lann1

New member
../images/Emo91.gifלוכדת הפרפרים

המחברת רונית דור. פשוט מקסים. סוחף.

המזכירה

New member
../images/Emo91.gif נוספת

אחד הספרים הטובים שקראתי בזמן האחרון: האוהל האדום - אניטה דיאמנט. כבר המלצתי להרבה חברות (דגש על החברות-זה ספר בנות) וכולן כל כך נהנו. על הספר: שמה דינה. בתנ"ך מוזכרים חייה כאפיזודה קצרה ואלימה, המופיעה בינות לפרקים מוכרים הרבה יותר בספר בראשית, העוסקים באביה יעקב ובתריסר בניו. ספר זה, המסופר בגוף ראשון, מגלה את תולדותיה וחייה רבי התהפוכות של דינה ושל הנשים בעולמה. האוהל האדום, שבו אין לגברים דריסת רגל, הוא מעון הנשים בתקופת נידתן. בו מתרחשות דרמות, קנאות ואהבות, ובו יוצאים לאוויר העולם ילדים וסודות כמוסים. דינה סופגת שם את יסודות החוכמה הנשית ואת המסורת העתיקה של האמהות שלה: לאה, רחל, זלפה ובלהה. סביב ההתרחשויות באוהל האדום מתעצבת האישיות והמודעות הנשית של דינה בת יעקב. סיפור חייה של דינה עובר על הגבול הדק שבין עוצמה לחוסר אונים, בין עצמאות לקבלת הדין, בין יצר ההישרדות לייאוש קיומי. אניטה דיאמנט מעניקה לסיפורה של דינה פרשנות מקורית וייחודית שמאירה באור חדש את האפיזודה התנ"כית ומחיה בה את הרגשות, הסערות, העצב והכאב, את אכזריותו של רגש הקנאה ואת תוצאותיו ההרסניות. "האוהל האדום", שעולה מתוך תקופה של ראשית ההיסטוריה, הוא סיפור נוגע ללב וגם הישג רב ערך בספרות המודרנית, אשר מאפשר לקוראים להתבונן התבוננות חדשה בחברה הנשית התנ"כית

enicegirl

New member
הבוס שלי נסעעעעע

לחו"ל!!! איזה כייף!!! עומד להיות לי שבוע של סתלבט

למעלה