שבוע טוב לכולן,

בנדה1

New member
שבוע טוב לכולן,

בשבוע שעבר איחלתי ברכות והשבוע התחיל בבאלאגן... אני שמחה שבמהלך הסופ"ש הזה הצטרפו אלינו מספר לא מבוטל של משתתפות. אני רוצה לאחל לכולם בהצלחה, ולנו באופן אישי שנחזור מהר למרוץ אחר הרירית והבטא העולה... שבוע נפלא.

שבוע טוב

ואיתי,שום דבר כרגע
. עוד שבועיים אנחנו אצל פרפ דור.... עוד שלושה שבועות ועדה...... ואין משהו השבוע ,מה שיש זה משכורת
, שיהיה לכם ערב טוב,אני לא יודעת איך אצליח לישון היום
,היום ישנתי 3 שעות. עוד מעט 21.00 ומרכישה כאילו 17.00 בצהריים
. טוב.... ביי ביי בינתיים

מירבי*

New member
שבוע נפלא...

מצטרפת לברכות ולאיחולי ההצלחה לכל הבנות החדשות, מזמן לא היה כאן מבול כזה של מצטרפות... מרוץ נעים בנדוש..והמון הצלחה לכולנו..

שבוע נפלא בנות..../images/Emo140.gif

אז זהו כף רגלי נגעה לה בחודש הרביעי שליש ראשון נסגר, ושליש חדש התחיל השבת עברה בצורה הכי נפלאה שיכולה להיות, חיבוקים תה עם נענע סרטים, סיפורים לילדים ומהההה לא, אהה טוב קצת שינה קצת הקאות אבל לא נורא זה חלק מכל ההליך..
בכל מקרה שיהיה לכולנו שבוע נפלא ונהדר

מירבי*

New member
דרדסית...נשמע מפתה ה-15 בינואר

אני מקווה שסדאם חוסיין מעודכן לגבי התאריך, שלא יעשה לך פנצ´ר

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לא מאשרת לו לעשות כלוםםםםםם הלו התנזרתי מספיק זמן לא פייר קצת קחמנות עלי יאאאא סאדאאאאאם חחחחחח תן להנות קצת ממנעמי החיים חחחחחח אגב סוף ינואר גם סגרתי נופש באילת הקרה..מקווה שזה יצא לפועל עם אזהרת המלחמה הקרבה..

מירבי*

New member
דרדסית, נראה לי שאם הוא ישמע

את הסיבה שלך הוא יחליט לא לתקוף... אולי זה יזיז אותו מההחלטה לנסות להשמיד אותנו... באמת, תגידו, איך אתן נערכות? חדרים אטומים, קופסאות שימורים, כרטיס טיסה, משהו???

מה שבטוח מפחיד...

אם יגיעו לכאן האבעבועות השחורות אני יהיה במצב קשה מאוד
שמעתי שנשים בהריון לא מקבלות את החיסון ואסור להן להיות קרובות לאנשים שמחוסנים עד עשרה ימים... אז השאלה הנשאלת, אז מה נשים בהריון ישאירו אותן למות??????? מפחידדדדדד

למעלה