שבוע טוב לכולן

racheli2611

New member
שבוע טוב לכולן

אני אחרי חמישה מחזורי ivf שלצערי לא הצליחו.לפחות גיליתי בפעם האחרונה שלעשות שאיבה ללא הרדמה עדיפה עשרות מונים מאשר עם הרדמה.אנחנו בטיפולים על רקע לא מוסבר.האם מישהי עשתה בדיקת פיפל וממליצה?האם זה קשור לעשות לאחר כל הכשלונות עם רקע כמו שלנו?
והאם לדכתכן הטיפולים האלו יעילים בכלל?יש דיבור חזק שזה סתם עולה כסף כואב מייאש ואין בזה אחוזי הצלחה גבוהים בארץ.

אז ככה

אני אחרי ארבע שאיבות בהרדמה ועוד שאיבת ציסטה בלי הרדמה. שמחה שניסיתי בלי הרדמה כדי להבין שזה אמנם לא מאוד כואב, אבל בכל זאת מרגישים דקירה וקשה להרפות כשתמעסקים לך בין הרגליים... לכן בכו"ז בחרתי הלמשיך בהרדמה. כמה ביציות שאבו לך בסבב בלי ההרדמה?
אני עשיתי לראשונה פיפל לפני כשבוע ועדיים לא יכולה להעיד כמה הוא מוצלח (כמובן שמקווה שמוצלח 100% עבורי...). לפי הרופאה שלי, משפר בכ-20% את סיכויי ההשתרשות- אך הנתונים לא סופיים לדבריה.
בכל מקרה, הבדיקה עצמה לא כאבה, תענוג גדול זה לא כשיש ספקולום ומכניסים קטטר, אבל זה ממש מזכיר החזרה, וזה נסבל לחלוטין. לאחר הבדיקה היה דימום קל- תחתונית מספיקה.
גם אני שמעתי בשבוע שעבר ברדיו ראיון עם שלושה רופאים שאמרו שרבים מהרופאים מאמינים שהטיפולים מיותרים, אך כזכור לי דיברו בעיקר על חתך הגיל 43-45.
אנחנו כאן בגלל בעייה מכנית אצלי (חצוצרות סתומות, שנכרתו), ומקווה מאוד שתמו יסורנו בפרוטוקול הנוכחי (הארוך).

נושקית3

New member
מה???? שאיבה ללא הרדמה?

הרי זה הליך כירורגי לכל דבר . איך עושים בלי הרדמה ומה זה פיפל???

racheli2611

New member
בלי הרדמה הלך לי מצויין

אין לי הרבה ביציות נשאבו שש.והכאב לא נורא בכלל ואני אחת שמגדירה את עצמי בעלת כח סבל ממוצע נוטה לנמוך.העירוי של ההרדמה כואב לי יותר והבחילות וההקאות שיש לי לאחר ההרדמה הורסים לי את כל היום ואני מרגישה לא טוב.הייתי בשאיבה פעם אחרונה חמש דקות על השעון.בחורה שחיכתה להכנס אחריי וכבר הייתה עם עירוי ביד ראתה שיצאתי מחייכת ומבסוטית ובחרה גם כן לא לעשות עם הרדמה והודתה לי על זה .

racheli2611

New member
היי בוקר טוב שאבו לי 6 ביציות

מקווה באמת שייתמו ייסורייך שלך שלי ושל כל בנות הפורום ובנות ישראל שכמהות למשו כ"כ טבעי נורמלי וברור מאליו

spirt20

New member
6 זה כמות מצויינת

מאחלת לשתיכן הריון תקין אמן ואמן .. ומדברים על נשים בגילאי 43-45.

acka

New member
לא מוסברים

זו תמיד כותרת מאתגרת, הרי אם אין בעיה אז לא יודעים מה לפתור.
פיפל הוא אחד הדברים שהייתי מנסה במצבך.
תרצי לפרט יותר מה עברת בינתיים כדי שננסה להציע רעיונות?

racheli2611

New member
תודה על המענה

עברנו חמש הזרעות בשנייה נוצר הריון מחוץ לרחם.צלום רחם תקין ללא חסימות.לאחר מכן 5 הפריות.כל הבדיקות תקינות רירית רחם עבה.בדיקות דם טובות.זרע מצויין לפי דברי הרופא.כרגע כבר מעל חודש נוטלת dhea כי מצליחים לשאוב לי יחסית קצת ביציות.טיפול אחרון שאבו 6 שזה הכי הרבה שהצליחו.איכות הביציות מצויינת.מתוך שש ביציות חמש הופרו ארבעה עוברים החוזרו.אני מנסה לחשוב מה צריך להוסיף על מנת שייעזור.אולי תמיכה כפולה או תמיכה בזריקות?או שהרופא אמור להציע את זה?הוא אומר שעלה על הפרוטוקול הנכון בשבילי אבל הייתי רוצה כמו כולן כן שזה ייתקדם יותר מהר.די נמרח וגם נמאס לי לראות את האחיות באסותא.יש לציין שאצלי זו עקרות משנית לאחר הריון ספונטני ילדה בת 5 שתהיה בריאה שתמיד שואלת למה לכולם יש אחים ולה לא.

acka

New member
אפשרויות

האם ניסיתם פרוטוקולים שונים? ארוך/קצר, תרופות שונות?
האם היו מוקפאים?
יצא לך לבדוק את דו"ח העוברים המפורט?
ניסו לגדל לבלסטוציסט?
יש סיבה להניח שהתמיכה לא מספיקה? דימומים?
פיפל לדעתי הוא אחד הדברים הראשונים ששווה לנסות.
&nbsp

asi1811

New member
אני הייתי בודקת קרישיות

או שוקלת קלקסן אמפירי לאור ריבוי כשלונות.
אצל הרבה בלתי מוסברים מתגלה בעית קרישיות וזה עלול להשפיע על השתרשות

spirt20

New member
האמת שאת צודקת

לפני שהייתי מוסברת חח, והגעתי לבר חווה אחרי 3 שאיבות וחמש החזרות חח ... הוא נתן לי פרוטוקול שקלל אנטיביוטיקה לפני השאיבה עד לפני ההחזרה ותוכנן קלקסן 40( לפי המשקל) וסטרואידים ... בנוסף ממליצה על פיפל. כאשר העוברים סבבה, כמות ההפריות גבוהה, הרירית סבבה וההיסטוסקרופיה תקינה .. השאר לבדוק שאין נוזל בחצוצרה ואין לך כי אין לך יסימות .. קרישיות ... ממליצה לעשות.. אם לרופא יש פרוטוקול חדש, מצויין תוסיפי גם קלקסן וגם סקטורים ותעשי פעם על כמה ימים לפני הווסת
אל דאגה זאת תמיד יכולה להיות סטטיסטיקה מחורבנת

כנראה שכן עוזר

עשיתי 8 שאיבות ו12 החזרות עד שנכנסתי להריון. הטיפול היחיד שעשו לי פיפל היה הסבב שהצליח. בהצלה לך.

racheli2611

New member
תודה רבה לכולכן

אני רושמת לפניי את כל מה שהצעתן ושהרופא ייתכונן להכין פרוטקול חדש

למעלה