שבוע טוב לכולן ,

כלעוד

New member
ומבורך. כם אוהבת

פיצות. במיוחד עם אנצ'ובים. ואף פעם לא מצליחה להחליט בין התוספות. חוץ מגמבה. שזה לא. לדעתי גמבה לא קשורה לפיצה בכלל. חוץ מזה שיש בה ויטאמין סי בריא שמאזן את חוסר הבריאו ת שבפיצה. ביי בינתיים.

כלעוד

New member
נו בטח רוב הדגיגונים

מסקרנים, ואח"כ מה? חתולות ודגים יחד זה בעיה. את אוהבת לצלול? זכורה לי חוויה שמיימית של שנירקול בין אלפי דגיגונים כסופים, שלאחריה הייתי מוכנה כבר למות. וגם אולי כמעט מתתי ל"ע באמת. אך זה סיפור נפרד. חיוך, חיבוק לילה טוב.

כלעוד בלבב פנימה , כן כן ואני מפנימה סוג של

כן כן ואני מפנימה סוג של הומור משלך!

כלעוד

New member
בהזדמנות זו אשאל אותך מה פירוש הניק

שלך? כמובן אם בא לך לענות.... שלי לא בא מ התקווה, אלא מ ב"ה "כל עוד הנר דולק אפשר לתקן" שלא ידוע לי מי בדיוק אמר את זה אולי ר' נחמן הצדיק. באמת רציתי לשאול את פאמקי איך לשים את זה בפוסטים שלי כמוטו כזה...

אצלי יש כתיבה אסוציאטיבית ויצירתית -לא תמיד קשורה ,אך תמיד שוחרת טוב.
מתרגלים

simona37

New member
הגירסה שאני מכירה (ואוהבת)

"כל עוד שלהבת החיים בוערת אין לך דבר בעולם שאין לו תיקון"
ציטוט לא מדויק אבל רעיון שאפשר לחיות עליו לדעתי

כלעוד

New member
מקסים. את הנוסח הרגיל שציינתי ראיתי פעם

בציור במחלקה בבית רפואה והוא נחרט לי בראש... ולאחרונה שמעתי ואהבתי "לא שייך בכלל ייאוש ליהודי"

בס"ד ויש כמובן מפורסם: "אפילו חרב חדה מונחת על צווארו של אדם לא יתייאש מן הפורענות" שוב לא זכור לי מי אמר.
וכל זה למה? כי "ישועת השם כהרף עין". בכל רגע ורגע יכול להתרחש אירוע ניסי והמצב יתהפך. כל עוד הנשמה באפו של אדם. הרי ידוע שאין אף מחלה ל"ע שאין לפחות אדם אחד שהחלים ממנה... אם כך זה אפילו לפי גדרי הטבע.

אילו רעיונות מהפכניים של חשיבה חיובית טוטאלית קיימים ביהדות על כל זרמיה ורבדיה ובמיוחד בחסידות ובתורת הנסתר!
זה כמעט כמו לדרוש מאנשים להפוך לחלליות של אור בפקק של כביש החוף.

ויחד עם זאת היהדות יודעת ל"הוריד" את האדם לחומר, ולקשר אותו למציאות באופן שלא יגיע חלילה לפקק של גהה...

פאמקי

New member
יצירת חתימה

ונראה כי זה המקור למשפט שלך...

את לוחצת על שמך (ניק) באחת ההודעות שכתבת
עולם המשתמש

ניהול
עדכון פרטים אישיים

כותבת מה שאת רוצה בחתימה
חשוב- לא לשכוח: שמירה.

למעלה