שבוע טוב לכולם

שבוע טוב לכולם

חזרתי הביתה עכשיו, אני מרגישה לא טוב, כנראה חטפתי משהו
מאחלת לכולם בריאות וכמובן שתתעוררו כבר!!!!!!!

היי צהריים טובים../images/Emo24.gif

מה קורה כמו שבאתי נדבקת ממני? טוב רבים מסתובבים היום עם וירוסים שונים, לי הייתה שבת של תשישות וחולשה. אבל היום תחילת שבוע חדש יותר טוב, החלמה מהירה. ולכל הישנונים יום טוב.

תודה נשמה

עכשיו חזרתי מהמרפאה, הרופא הפסיק לי את התרופות, כנראה אני רגישה אליהם מאד. אני מקוה שזה יקל עליי עכשיו. אז יום טוב לכולם, המשך נעים.

ע ו פ ר ה

New member
רחלי החלמה מהירה

אני שולחת לך אנרגיה. מקווה שתרגישי טוב יותר באהבהע עופרה מנחה בדמיון מודרך, NLP, פרחי באך וביורוגונומי

תודה תודה

אני בסדר, עם הפסקת התרופות כמו חדשה. היייי מה את משאירה אותי במתח? איך היה הטיול לדרום? ספרי מה חדש באזורינו? חחחחחח ככה שואלת אחת שהיא מאד אשת בית.

ע ו פ ר ה

New member
איזה נגב מהמםםםםםם

עשינו טיול ג'יפים בעקבות בורות מים בנגב. הפריחה מדהיממממממממההההה. הכל אדום: כלניות, צבעונים, וגם לבן, (אין לי מושג מה שמם של חלק גדול מהפרחים שראינו). מזג אוויר היה נפלא והיינו עם חברים שאנחנו מאוד אוהבים. לא ראיתי צבעונים בשטח עשרים שנה, אני חושבת וההתרגשות היתה עצומה. להראות לבנות שלי מה זה צבעוני בשטח היה מאוד כיף. (אני לא יודעת אם הגדולה זוכרת , כי בקדימה כשגרנו שם היו צבעונים, אבל הקטנה, שנולדה פה, לא הכירה את הצמח הזה). באהבה עופרה מנחה בדמיון מודרך, NLP, פרחי באך וביורוגונומי

איזה יופי, שמחה לשמוע

אוףףףף איפה האייקונים נעלמו? באסה. בכל אופן אני מאד שמחה לשמוע שנהניתם. כשהייתי ילדה אבי היה נוהג לצלם אותי מבצבצת מהפריחה הנפלאה הזאת, הוא היה אומר שאני נראית כמו שירילי טמפל.

zahav2007

New member
גם אנחנו טיילנו בנגב,בשבת האחרונה

היינו בנחל גרר,הבשור,יער בארי....והכל ירוק ומהמםםםםםםםםםםםםםםם

zahav2007

New member
היי רחלי!

איפה אמרת שאת גרה ,בב"ש? האמת שבכיף הייתי באה אלייך,אבל לא הגענו עד ב"ש... מה שלומך?

אני סבבה תודה../images/Emo13.gif

הכל שיגרה, יום של שגעונות הניקיון אבל זהו סיימתי. העיקר שנהנתם מהטיול. בכל הזדמנות צאו לטייל לפני שיגיעו הקוצים.

sunny8

New member
כשאת מוסיפה תגובה .........

רדי למטה למטה - כתוב צירוף קובץ - שם תצרפי תמונה שהגודל שלה מתאים לדרישות באתר .

למעלה