S Shaycus New member 4/3/07 #24 היה שבוע טוב עד ש שהחלטתי להיות איש טיולים ויצאתי עם החברה לטיול ביער סטף בירושלים, ימח שמו של המקום הלכנו לאיבוד 3 שעות בלילה בלי פלאפון בחושך עם לבוש קצר פי כוס אמאק אני בנזונה אם אני עושה עוד פעם טיול רגלי בשטח בעשור הקרוב
היה שבוע טוב עד ש שהחלטתי להיות איש טיולים ויצאתי עם החברה לטיול ביער סטף בירושלים, ימח שמו של המקום הלכנו לאיבוד 3 שעות בלילה בלי פלאפון בחושך עם לבוש קצר פי כוס אמאק אני בנזונה אם אני עושה עוד פעם טיול רגלי בשטח בעשור הקרוב
R ReiKo New member 5/3/07 #26 צריך להיות ממש גאון כדי לטייל בירושלים עם בגדים קצרים.... אפילו בקיץ.... בלילות קר שם יותר מאנטרטיקה!
צריך להיות ממש גאון כדי לטייל בירושלים עם בגדים קצרים.... אפילו בקיץ.... בלילות קר שם יותר מאנטרטיקה!
S Shaycus New member 5/3/07 #27 כן.. עכשיו אני יודע תאמין לי הטיול האחרון שלי היה בערך לפני 4 שנים.. ובצבא ניווטים היה התחום הפחות חזק שלי בלשון המעטה.. מטעויות לומדים לא? מה שכן במבט לאחור זה ממש מצחיק
כן.. עכשיו אני יודע תאמין לי הטיול האחרון שלי היה בערך לפני 4 שנים.. ובצבא ניווטים היה התחום הפחות חזק שלי בלשון המעטה.. מטעויות לומדים לא? מה שכן במבט לאחור זה ממש מצחיק