שבוע טוב לכולם....

זיו זיו1

New member
שבוע טוב לכולם....

רוצים לדעת באמת איך הוקמה להקת מוסקבה ומה זאב עשה בחנות גינסים בדיזינגוף????? רוצים לדעת איזה להקה הופיע מול בית המחוקקים שהייתה ריקה מאדם בגלל פגרה???? כל התשובות ויש בהם ערך רב מאוד נימצאות באתר WWW.HAMAMA.CO.IL בדף שניקרא פסקול חיי - השנים הראשונות, תרדו עם החץ למטה ותגלו עולם נחמד. וגםםםםםם תוכלו להנות מהשיר החדש של עובדיה חממה. תנו כבוד (מגיע לו המון) זיו נחמה

אני מסכים. השיר החדש "אנא בכח"

מושמע הרבה בגלגל"צ והוא יפה בהחלט. מה שמזכיר לי את מה שעשינו פעם כאן "החמישייה השבועית". לאחרונה, הפציעו הרבה שירים חדשים בשמי המוסיקה הישראלית, שזה דבר חיובי בהחלט ומה שיותר חיובי זה שאתניX תצטרף בע"ה לרשימה המכובדת הזו. ברשותכם, אני פותח מחדש את ה"חמישייה השבועית"(לפחות לשבוע הזה) ומכניס חמישייה משלי. מי שרוצה, מוזמן להשתתף. הנה היא: 1. עובדיה חממה - "אנא בכח" 2. עמירים עייני - "IT WAS ALLRIGHT"(אמנם שיר בלועזית אך זו להקה ישראלית לכל דבר). 3. יזהר אשדות - "כביש לכיוון אחד" 4. בונא מיוזיק - "אהבה אפורה" (שילוב בין שיר של מוניקה סקס לשל הקיור) 5. מוש בן- ארי - "אֶנַצל" נ.ב: לא חובה להכניס שירים חדשים לרשימה. בהצלחה!!!!!

KeLeMeNcY

New member
בלי חשיבות למספר

1-ירח: נקמת הטרקטור 2- אדון הסליחות, הגרסה המלאה בהופעה-נקמת 3-שתיקה-נקמת 4-שקט-נקמת 5-עפיפונים-נקמת

y o s i x

New member
ואלה השיריםשלי../images/Emo125.gif

1. מירי מסיקה-מאמי 2. אייל גולן-אנ'לא יכול 3.רז חדד-תודה 4.מוש בן-ארי-אנצל 5.עובדיה חממה-אנא בכוח נ.ב צבי שלום לך אני מקווה שאתה קורא את ההודעה הזאת לא שכחתי אותך פשוט אני לא מצליח ליצור איתך קשר לא דרך המחשב ולא דרך הפלאפון אני מקווה שהכל טוב איתך בי ותשמור על עצמך.

למעלה