שבוע טוב לכולם

סילבי22

New member
שבוע טוב לכולם

ראשית לך רחל הדרומית מאוד הצטערתי לקרוא את מה שכתבת שולחת לך חיבוק חם ואוהב האמת שאני לא כתבתי הרבה כאן בגלל תהפוכות החיים בה אני נמצאת קשה לי מאוד גם כרגע אפילו לכתוב בספר שלי כי כל העניין גילוי יותר נכון שאבי מולידי הוא זה שרצח את אימי עדיין לא יכולה לעכל זאת למרות שזה קרה בהיותי כתינוקת אבל רק עכשיו זה נודע לי ממקור מהימן ולמרות שאימי ז"ל השאירה מזכרת עבורי הכאב כל כך מנשוא שאפילו כרגע אנני מסוגלת לענוד את השרשרת וגם שאחותי אמנם למחצה החליטה להתנתק ממני גם מוסיף המון לכאב שיש לי קשה לי מאוד עם כל זה כואב לי המון ואני מקווה שכאן אולי אתנחם באנשים הטובים שיש כאן בפורום ממש מצטערת שלא כתבתי כאן המון לא במתכוון אז שיהיה לכולם חורף נעים אוהבת אותכם

היי סילבי../images/Emo24.gif

תודה נשמה על התמיכה החמה. ובטוח שתתנחמי באנשים המקסימים פה, עם הזמן תראי שהכל עובר והכי טוב להשאיר את העבר מאחורינו ולהתקדם רק עם הטוב.

סילבי22

New member
היי רחל הדרומית

צר לי לי אבל אני לא יכולה להשאיר זאת מאחור במיוחד שגליתי שאבי הוא זה שרצח את אימי איך אפשר לחשוב אפילו על משהו אחר אני כואבת בתוכי ואין לך מושג עד כמה לי כל כך רע ותאמיני לי עם לא היה לי הבן כבר היתי מעדיפה לא להיות כאן כי חיי פשוט נעצרו וכואב לי מאוד בתוכי אין לך מושג עד כמה אני אפילו לא יכולה יותר נכון לא מסוגלת להזיל ולו דמעה אחת כל כך רע לי עם עצמי בתוכי

למעלה