שבוע טוב לכולם!

myfirst1

New member
שבוע טוב לכולם!

טילי, מה שלומך?? מקווה שיהיה לך שבוע רגוע ומשעמם...

טילי2

New member
מיפירסט1 תודה על הפתיחה המלבבת

וההתענינות שלך. הכל בסדר אצלינו. הפיליפינית של האמא שלי תחזור השבוע. המחליפה היתה מצוינת והתקווה שהכל יזרום במישרים. הבעסה של הבוקר היתה שהילדים רצו שהמטפלת תבוא לקחת אותם מהגן והם בכלל רוצים לעבור לגור אצלה. זה העלה אצלי הרהורים נוגים באשר לרצונות של הילדים שלי והעדפות שלהם. היא בכל אופן צעירה ממני בכמעט 20 שנה חתיכה וכולה שלהם. זה בדיוק מתלבש לי על נקודה כואבת.

צהריים טובים כמעט הלכה לנו המכונה

הכוונה למכונת הכביסה זוכרים את השרשור משבוע שעבר בו התלוננתי על המינוס בבנק? אז אתמול בלילה הפעלנו מכונה למותר לציין שהמכונה לא ממש כיבסה ואני כבר התחלתי לתלוש את שערותי מרוב יאוש (באופן מילולי) מאיפה אני אביא כסף למכונה חדשה? בעלי הזעיק את השכן פירקו מפה חיברו מפה ניקו משם והמכונה חזרה לעבוד - עד הפעם הבאה... שיבוא כבר ינואר...

טילי2

New member
מזלך שיש לך בעל ושכן עם ידי זהב

אנחנו משלמים המון על תיקונים. ישועתי לא יודע אפילו לקדוח חור כמו שצריך. לזכותו יאמר שהוא משתדל.

myfirst1

New member
אמא של נתנאל, שאלה -

כתבת שאת מפעילה מכונת כביסה רק בלילה. למה רק בלילה? חשבתי שהבחירה בשעות מסוימות היא טובה רק למי שיש לו מונה מעו"ז ולמי שאין לא משנה מתי הוא משתמש בכלי חשמלי כי זה בין כה הולך לפי דקת שימוש ולא לפי תעריפי שעות, אבל אולי טעיתי? וחוץ מזה - מזל שיש לך בעל ושכן כמו שיש לך... :

אני יוצאת מהבית בשעה 5:30 בבוקר

נכנסת שוב בסביבות השעה 16:00 בין 16:30-17:00 אני בחוץ מוציאה את הילדים מהמעון והצהרון הגהסת שוב הביתה בסביבות 17:00 לנקות את הבית וכביסות וכ' אם כך מתבצע רק בלילה וזה מכורח המציאות - אין לי זמן אחר

טילי2

New member
מיפירסט1, מה זה מונה מעו"ז

אני חושבת שקראתי על זה בעבר ושכחתי מה שקראתי. זה מתחיל להיות רלונטי עבורי כי אנחנו עומדים להפסיק את ההסקה בבנין בשנה הבאה והמשמאות של זה היא להתקין מזגנים לחימום, כך שאם יש משהוא שיוזיל לי את חשבון החשמל, אני רק אשמח לשמוע.

נועם@בת

New member
זה הסכם עם חברת החשמל

שבו את מתקינה מונה מיוחד ומשלמת תעריפים נמוכים יותר עבור שימוש בחשמל בלילה. אם אני לא טועה במשך היום התעריף מעט יותר גבוה. אם אתם לא נמצאים ביום בבית ועיקר צריכה החשמל היא בערב ובלילה שווה לברר פרטים. |לינק|http://news.walla.co.il/?w=//662798|סלינק| חברת חשמל |לינק|http://www.israel-electric.co.il/bin/en.jsp?enVersion=10&enDispWhat=object&enZone=ConsumptionTariff&enDispWho=General%5El290&enPage=IP&enDisplay=view&|סלינק|. נועם

myfirst1

New member
נועם - ../images/Emo45.gif טוב שיש אותך! ועוד הצעה

אגב, יש אפשרות לחסכון גם בבזק. אם אתם לא משתמשים הרבה בקו של בזק אפשר להתקשר ולבקש מנוי ל"קו קל". כך דמי השימוש מופחתים בחצי, אם כי כל שיחה עולה טיפה יותר (אם אני לא טועה, ואם יש מישהו שיודע יותר, נא לכתוב).

נועם@בת

New member
תזהרי, קלקולים כאלה באים בצרורות../images/Emo3.gif

זה לא שאני מנסה לעשות עין הרע
אבל אצלנו אף פעם אין מכשיר חשמלי אחד שמתחרפן, זה תמיד סדרה
. מזל שבעלך תיקן, גם נועם@בן בדרך כלל מתקן את הכל לפניש מזמינים טכנאים. תחזיקי מעמד נועם

טילי2

New member
חודש טוב, היום ראש חודש כסלו

בגן של הקטן יש מנהג שבראש חודש עושים ארוחת עשר משותפת. כל ילד מביא כמה מוצרים לארוחה חגיגית. הוא נורא התרגש מהארוחה היום, מה שלא מנע ממנו להרגיש לר טוב במהלך היום והזעיקו אותי מהגן לבוא לקחת אותו. המראה שהתגלה לעיני היה גן שכל הילדים יושבים ואוכלים ארוחת צהרים ובני יושב בפינה, לבוש מעיל פוך וכובע פוך מכופתר עד הצוואר. לקחתי אותו הביתה, שגרת מודד חום, אקמולי ולמיטה. הוא חרפ כמה שעות ועכשיו הוא כמו חדש. כמו שאומר הרופא ילדים שלנו, בריא עם חום. שיהיה לכולם חודש טוב ומלא אור

למעלה