שבוע טוב לכולם

לווין כנס דחוףףף

כתבת המשך שבוע טוב... אבל השבוע עוד לא התחיל אז אתה לא יכול לומר המשך למשהו שלא התחיל הבנת? אתה יכול לאחל שבוע טוב אבל לא המשך.. טוב? אז תתקן אני מחכה!

אז ככה

אם אינני טועה לפי ההלכה של הדת היהודית אחרי ההבדלה של מוצאי שבת זה כבר יום ראשון וזה שבוע חדש,בינתים אני לא דתי אבל אני אוהב את הקדוש ברוך הוא

חשבת פעם לעשות סקס עם הקדוש שלך ?

אתה כל כך אוהב אותו אה ... יש לך הוכחה לקיומו ? ראית אותו פעם ? דיבר איתך פיזי פעם ? מה אתה מאמין בפנטזיה אה רמי אתה מאמין בדבר שלא קיים ושבחיים לא ראית אותו לך תאמין בישו זה הרבה יותר עדיף את ישו כולם ראו והוא היה אנושי ופיזי אפילו דדי יגיד לך ויתמוך בזה אל תאמין בדבר שלא קיים כי זה סתם חרטא שהאכילו אותך היית קטן עדיף לאהוב את ישו מאשר לאהוב דמות שלא קיימת ... תחשוב על זה לווין זה כמו שיש את השייח נסראללה שדומה בלבוש שלו ובמנהגים שלו ובכמות ילדים שהוא הזריע את אישתו לכמות הילדים שהחרדים מזריעים את נשותהם .... מבחינתי השייח נסראללה מהחיזבללה והרב עובדיה יוסף זה אותו חרא וזה רק דעה כי הם מאוד דומים בלבושם ובמנהגם

../images/Emo197.gif../images/Emo198.gifמצא את ההבדלים

מוקדש בחום ללווין של הצאט ... לא מצאתי שום הבדל בתמונות ...

מתוקה... סליחה אבל

בלי לפגוע ואני לא תומך של הלווין אבל הגזמת... תתפלאי אבל יש כל כך הרבה הוכחות לקיום שאלוהים.. וואלה הייתי פותח איתך את השיחה הזאת אבל זה לא רלוונתי בכלל... סליחה פעם ראית אויר?? הרגשת אותו??? לא אולי את נושמת אותו אבל לא יותר מזה אז איך את מאמינה שזה קיים?? זה כמו שתגידי לבן אדם עיוור שיש כזה דבר רמזור... סליחה הוא לא רואה אותו לא שומע אותו ולא חש אותו איך תוכיחי שהוא קיים?? הוא קיים כי הוא עושה סדר.. נכון? פעם ראית איזה כוכב לכת שלא ראית בחיים אבל מישהו יגיד לך שקיים עוד הרבה מערכות שמש... סליחה למה את מאמינה?? ראית? לא.. לא ראית אבל את בטוחה.. כמו שלא ראית עוד הרבה דברים ואת מאמינה בהם.. אז ככה גם אלוהים... אז לשם שינוי עדיף שתישקי...

L A G U N A

New member
מתוקההההההה חמודהההה

זונעעעע קטנהה בורא עולם מחזיק אותך חיה ונושמת יא זבל שכמותך!!! יום טוב!

למעלה