שבוע טוב לכולם

dubonet1

New member
שבוע טוב לכולם

השערוריה החדשה של צה'ל , הייתם מאמינים שאמרו לביתי החוזרת מחר לבסיס בחברון שאין אוכל בבסיס ממחר עד מוצאי כיפור? ביקשו מהם להביא אוכל מהבית? זה לא אחד באפריל? למי אפשר לפנות דחופ?

oshiko

New member
זה לא תקין וגם מוזר

בערב יום הכיפורים צריך להיות אוכל, אפילו יותר מהרגיל, כדי לאפשר לחיילים לאכול את הסעודות הרגילות והסעודה המפסקת. ביום הכיפורים חדרי האוכל סגורים. לפי מה שכתבה כאן סמדר צריך לספק אוכל לאכילה מחוץ לחדר האוכל לחיילים שאינם צמים.

dubonet1

New member
ביררתי ודאי המטבח סגור מיום ראשו

מיום ראשון בערב עד שני בלילה, ביקשו מהם להביא ליומיים אוכל מהבית מזה חב'ד הגיע לצבא? מי שרוצה שיבושם לו ומי שלא? לא מספקים להם אפילו מנות מוכנות כאלה זו ממש שערוריה ואינני יודעת למי לפנות בתי אמרה לי שכל מי שנשאר בבסיס התבקש להביא אוכל מהבית ,ולא אופתע שלשם כך שוחררו לסוף השבוע מה עושים חברה מחר ערב כיפור למי פונים?

נשמע מוזר ואם נכון אז שערורייתי

אם יש לך מס' טלפון של איזה מפקד אז להתקשר דחוף. אין דבר כזה. הצבא חייב לספק ארוחה מפסקת ואוכל לאלה שלא צמים (בדרך כלל אוכל קר) שווה בדיקה עוד הערב והלילה אם צריך.

י רדן

New member
נשמע באמת מוזר ומוגזם...

לא יתכן שלא יהיה לאלה שלא צמים אוכל ביום כיפור.. ואכן מצטרפת לקודמי וחושבת שעליך לפנות במידי לאחד הקצינים באותה יחידה בה מדובר..

dubonet1

New member
מנסה להתקשר לבסיס איש לא עונה זה

גם מחדל לגבי המיגון שם היתה כתבה בטלויזיה על מחדל זה ולא עשו דבר

dubonet1

New member
חברה חברה אחרי מחאה כנראה לא רק שלי

נמסר לי ברגע זה על ידי אחד הקצינים שיתנו להם מן מנת קרב לכיפור אין חדר אוכל פתוח בחג , אוקי גם זה משהו שתהיה לכולם חתימה טובה וחג שמח

סמדר בנ

New member
זה כבר הגיוני

על פי מה שאני יודעת זה בד"כ מה שנותנים לחיילים שלא צמים ביום בכיפור - מנות קרב אותן הם אוכלים בחדרים.

dubonet1

New member
אחר כך מתפלאים מדוע ההורים מתערבים

מה לתת לילדים שלנו לרעוב בגלל גחמה של מאן דהוא? הבנתי מהורים אחרים שגם הם התחילו להתקשר לכן כנראה ששמישהו התעורר שם והחליט שבאמת יש חיים אחרי יום כיפור

למעלה