שבוע טוב לכולם !

cielo

New member
שבוע טוב לכולם !

אז ככה, הגבתי והגבתי והגבתי וכבר יש לי בלאגן, אז ככה : קרנושית - את הקרן של אלפי, נכון ? אז מוצא חן בעיני שמך החדש ! יפנית - (ככה אני אקרא לך), אשמח לשמוע ממך, כי למרות שבעלי אינדיאני כולם חושבים שהוא יפני ... אז יש לנו הרבה במשותף, אולי תעבירי לי קצת מחוכמת החיים שצברת ...
ניקול - האמת היא שמעולם לא עשינו הכרה כמו שצריך, אז - מזל טוב ! אני גאה בך שהגעת לאן שהגעת ... נשיקה ! אניטה וגל - התפתחויות ? נסיעות קרובות ? וברצלונה - מה חדש איתכם שם ? איך היה יום האהבה ??? וילדונת הכי חמודה בעולם, נו, עברתם דירה ? נשיקה ענקית לכולם, שלי

ברורי

New member
היי שלי וכולם!!!!!!!!!!

אנחנו עכשיו בתהליך העברה מחכים להובלה ואני נפרדת מהמחשב לכמה ימים אז ביי לכולם ממני ושירין

cielo

New member
נשיקות ...

שיהיה במזל - נשיקה ענקית לך ולשירין, שלי

GalGula

New member
מה, אני היחידה שלא יודעת

שאתם עוברים דירה?
שיהיה לכם המון בהצלחה! ושלי יקירתי, איזה כיף לך שיש לך זמן.... גם אני רוצה!!! בקיצור, בגלל ששאלת והיו עוד כמה ששאלו ולא התייחסתי אליהם כי ממש אין לי זמן, לגבי התפתחויות אצלנו.... אספר בקיצור שהכל כרגיל. היו לנו כמה שיחות רציניות ביותר השבוע. מאד מעודדות אגב. הרבה אי-ודאויות התבהרו לי, וגם לו, ולמדנו המון אחד על השני. ואני חשבתי שידענו כבר הכל אחד על השני גם לפני כן... אני מנסה כבר שעה להשיג את סוכנת הנסיעות שלי, כדי לברר אם יש משהו בעוד שבוע... אם יש, ולא יקר מדי, אני מקוה שייצא לי לטוס (בהפתעה
) אחרי המבחן הבא שלי, שיהיה ביום שישי
. תהיה לי הפסקה של כשבועיים עד המבחן שאחרי. אז אני יכולה להרשות לעצמי שבוע של כיף ואהבה
... ומה אצלכם, שלי? ובכלל כולם? אני כאן תמיד - ספרו

אניטה007

New member
מה את אומרת...

החלטת להפתיע אותו?
אני באמת מקווה בשבילך שתשיגי כרטיסי טיסה...יש לך מזל שכולם טסו לעשות סקי בשוויץ , אז אולי באמת יהיה לך מקום על טיסה לאוסטריה
את טסה אליו לשבוע?

GalGula

New member
מאד מקוה שהכל ייצא לפועל

כלומר שאצליח להפתיע אותו, וגם שבכלל אסע... ואפרופו סקי - הצלחתי לסחוט ממנו לאחרונה מידע שמשום מה לא ידעתי עליו מעולם... יש לו רקע בסקי... אפילו הישגים מרשימים למדי כשהיה יותר צעיר. ואחרי שהבין שאני ממש רוצה לנסות... הוא החליט שבכריסטמס הבא... אנחנו... יחד.... בחופשת סקי באוסטריה
(כידוע, גם שם יש המון אתרי סקי מרשימים ביותר)

cielo

New member
גלגולית ....

אני תמיד הסתכלתי על תקופת הטלפונים והקשר בשךט רחוק כתקופה להכיר אחד את השני. בשנה שלא היינו ביחד -יצא לנו ממש ממש ממש ממש להכיר אחד את השני דרך הטלפון ... כל יום לומדים משהו חדש, הרגל חדש, טראומה ישנה וכו ... ואז - עד שמגיעים כבר לחיות ביחד - ניתן לומר שאנחנו כמעט מכירים אחד את השני ... כן, צריך תמיד למצוא חיוב בהכול ... לא ? אז אחות יקרה, בהצלחה במבחן, מי ייתן ותגשימו את אהבתכם ... נשיקה ענקית, שלי

GalGula

New member
תודה על האיחולים ../images/Emo9.gif

ולגבי קשר בשלט רחוק... לפעמים אני ממש מודה לאלוהים (אם הוא קיים) על שהזדמנה לי הדרך הזאת להכיר את חברי. כי באמת השיחות האלו מאד חשובות. אלה דברים שמתעלמים מהם בחיי היומיום, ורק כשרחוקים, והדיבור הוא החלק היחידי שיוצר את הקשר מרבית הזמן, אפשר לדבר באמת על הכל, ולהגיע לפתיחות כזאת. אם כי מיציתי את זה - ואני מוכנה בהחלט לעבור לשלב הבא של הקשר וגם לחיות יחד...

karnushit

New member
קשר בשלט רחוק..

לומדים להעריך לשמוע את הקול מעבר לקו השני.. לומדים להעריך משהו שהוא נגע בו כשהוא שולח בדואר.. לומדים להעריך תמונה... דברים שאין להם משמעות בקשר מסוג אחר.. אז מי אמר שאנחנו לא ברות מזל???

GalGula

New member
היי קרנושית! ../images/Emo13.gif

תתחדשי!
מסכימה עם כל מילה שכתבת... אנחנו יודעים להעריך את הזמן שאנו יחד, כי חווינו זמן בו התגעגענו וזה היה בלתי-אפשרי להיפגש... לנו יהיה מה לספר לנכדים (זה תמיד מנחם אותנו
) בהחלט ברי וברות מזל....

cielo

New member
חזק !!

יצא לך טוב גברת קרן ... לא יכולתי לנסח זאת טוב יותר ! וברור שאנחנו ברות מזל ... איזו שאלה בכלל ???

diday

Member
באמת ברות מזל!!!!

כשאני הכרתי את אשתי לפני כ20 ועוד כמה שנים היתה לנו אפשרות לקשר כמעט אך ורק ע"י מכתבים. דקה של שיחת טלפון מהארץ לאירופה עלתה משהו בין 3 ל5 דולר. וזה היה הרבה הרבה כסף למי שעבד, אל אחת כמה וכמה לסטודנטים תפרנים כמונו שממנו את למודיהם בעצמם. אין מה לדבר בכלל על זה שהאינטרנט לא היה קיים ואפילו באוניברסיטה היה צורך לנקב כרטיסי מחשב על מנת להריץ תוכנות.

cielo

New member
ידעתי !

האמת היא שתהיתי לעצמי מי זו החוצפנית הזו שקוראת לעצמה בשם הזה !!! אבל מכיוון שצריך לקבל בנימוס את באי הפורום - הרגעתי את עצמי ! אז אם זה ככה - נרגעתי ! נשיקה

למעלה