שבוע טוב לכולם!

שבוע טוב לכולם!

אני חושב שלמרות שהתכוונתי אחרת, לא יצא לי להיות כאן די הרבה זמן! בהזדמנות , במפגש הפורום הבא אני אספר לכם קצת על התקופה הדי משוגעת שעברה עלי ומן הסתם - גם על כולנו! בנוסף לכל זה יש לי תחביב חדש, מסתבר, והוא - להשבית את המחשב שלי בערך אחת לשבוע, אחרת, אני לא נרדם טוב בלילה! :) ולצערי זה בא לא מעט על חשבון התקשורת בנינו. בכל אופן - התגעגעתי המון משפחה יקרה שלי. אני שמח מאוד לראות אתכם כאן מסתדרים כל כך יפה יחד - זה באמת מחמם לי את הלב! חזרתי מחו"ל (בולגריה) ביום רביעי האחרון ונהנתי מאוד (חוץ מזה שנכנסתי בשלט ברזל נמוך מדי (או שאני גבוה מדי) והיה לי סרט קטן עם עצמי, אבל אני בסדר גמור בסך הכל) שמח לכתוב לכם בימים רגועים יותר, חזרנו קצת לשגרה ובקרוב אתם ללימודים ולמבחנים... אז נכון שאני לא כ"כ מתגעגע לזה, אבל למקרה שיעשו תחרות לימודית בין הפורומים השונים בתפוז, אני מצפה מכם להיות הכי טובים גם בזה!!! כי ככה אתם - הכי הכי טובים! אגב, אם כבר מדברים על לימודים יש לי שאלה שמעניין אותי מה תתענו לגביה: איזה סוג תלמיד הייתי לפי דעתכם? מבחינה חברתית ולימודית .... ואני מדבר כמובן על תקופת החטיבה והתיכון.... אגב, אני כבר מודיע לכם שהתשובה מעניינת.... מת עליכם!!! תהנו מכל רגע אחרון בחופש! שלכם Y.

ניר86

New member
שבוע מצויין....נקווה

למרות שהיה לי שבוע לא משהו בלשון המעטה נקווה לשבוע יותר טוב .. ומה יהיה עם הבולגריה הזאת ? כמה פעמים תיהיה שם מה יש לעשות שם ? חחח סתם ואני דווקא כן מתגעגע לתקופת הבי"ס הייתי חוזר אליה בכיף עכשיו ! גם עם כל הלימודים השנואים האלה אבל אם כבר אז אני יספר שלא הייתי כ"כ תלמיד ובתקופת התיכון בכלל לא הייתי בא שבועות שלמים ..אני מצטער אני לא יחנך אותכם ככה והייתי קם מאוחר ואם כבר הייתי בא אז הייתי בא ב10 בבוקר ואפילו אחרי בקיצור אני מזה לא דוגמא ! אבל תמיד אמרו לי שיש לי פוטנציאל גדול אבל אף פעם לא עשיתי כלום אין סבלנות לשבת וללמוד ואם הייתי רוצה להצליח במשהו הייתי לומד קצת ומוציא את ה80 פלוס אבל מה שכן אני חייב להודות שמתמטיקה הייתי אוהב כי הייתי טוב במיוחד בי' ויא' ממש אהבתי ! כל המבחנים שלי היו 100 אומנם 3 יח' אבל גם משהו 100 בשלוש יחידות חוץ מזה מבחינה חברתית היה סבבה זאת אחת הסיבות שהייתי אומר ששוה לקום בשבילה בבוקר וללכת לבי"ס ובמיוחד אהבתי את ימי שישי בתיכון היה כיףףף ואני באמת מתגעגע ! לגבי יוסי הייתי מנחש מה הוא היה אבל אני כבר יודע ציפור לחשה לי אז אני לא אגיד מה שכן אני לא סגור על זה אני חושב שהוא היה תלמיד בסדר כזה ,כזה שלא ממש אכפת לו ולא לומד במיוחד נראה לי שככה הוא היה כזה ילד 70 כזה וגם בטח הוא היה עושה צרות ולא קם לבי"ס ! שיהיה לכולנו רק טוב ושבוע מעולה ! אוהב המון ..ניר

1מאיוש

New member
יוסיייי ../images/Emo24.gif

גם אנחנו מאוד התגעגענו אליך!!! ואוהבים אותך כל הזמן.. איזה נחמד.. בדיוק יום רביעי עברתי ממש ליד הבניין שלך.. "אמא" מתנגן לי בפלא' כצלצול ופתאום אמא-שרה שלך יוצאת.. זה היה מצחיק.. וקצת מפדח.. לא נורא לגביך בתור תלמיד
קצת קשה להגדיר אותך כמופרע כי אתה כזה טוב אבל הייתי חושבת האמת כמו ניר.. ילד ממוצע כזה
שעושה קצת באלגנים פה.. קצת שם....
ו..גם אני מאחלת לכולם לנצל כל רגע ורגע בחופש הזה!!
[אגב ירושלמים, ביום שני-שי גבסו ואולי עוד כמה, יום שלישי משפ' תאקט - אלו יהיו בשכונת רמות= לכל המעוניין... ]
מאיה!

hayalon1

New member
היי יוסי, שיהיה שבוע טוב, ואני

עדיין מחכה לדעת מתי ואיפה אתה מופיע :\ כי עוד לא הייתי בהופעה שלך ואני מאד רוצה. לדעתי בביה"ס דווקא היית תלמיד טוב ושקט. שבוע טוב לכולם! אריאל.

orianush

New member
שבוע טובב ../images/Emo13.gif

אני שמחה שנכנסת אלינו, התגעגענו :) באמת עוד מעט חוזרים ללימודים.. אני עולה ל-י"א אחת הכיתות הקשות אני יודעת גם שזה יוריד לי כמה שעות מהמחשב-מהפורום אבל אני אשתדל להיכנס כמה שיותר לדעתי היית ילד שובב כזה שבקושי לומד אבל בכל זאת מוציא ציונים טובים ושבכל זאת המורים אהבו אותך מאוד חחח

sarit lang

New member
שבוע טוב...../images/Emo24.gif

יוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווסי!!! גם אנחנו התגעגענו אליך...!!! לגבי השאלה שלך : לדעתי היית ילד שובב ומצחיק שבוע טוב לכולם

היי יוסי, שבוע טוב

היי יוסי, שמחתי לראות שכתבת סופסוף, תגיד לי- מה קורה לך עם בולגריה
חחח, אתה טס לשם כאילו זה אילת...
סתם....אם כיף לך ונחמד, לנו עוד יותר כיף ונחמד
אנחנו מתחילים ללמוד בשבוע הבא ,אני עולה ל-ט', קצת באסה לחזור למבחנים ולקום מוקדם, אבל כיף לראות כל יום את כל החברים שלך... ובקשר לתמיד שהיית לפי דעתי היית ילד שובב אבל שיודע להיסתדר, מאשימים אותך אבל בסוף עוד אומרים לך סליחה, חחח היו לך ציונים של 80+(בלי להעליב!!! סתם מנחשת!!
).אה וכמובן שבנות לא היו חסרות
. זהו. אה שחכתי להגיד
באל י מפגש סופסוף
זהו, אמרתי
עדי

טוב אני כמובן ../images/Emo8.gif../images/Emo24.gif

אבל זה לא חוכמה לגלות. בכל מקרה עדי מחיפה! נראה לי שמפגש פורום עכשיו זה יכול להיות רעיון ממש מצוין. העניינים נרגעו,ף ולקראת החזרה ללימודים זה יכול להיות ממש עיתוי מוצלח. אז שנתחיל לתכנן?.................? :) דרך אגב, תבקשו מיוסי לספר לכם על המעריצה המיוחדת שלו... בואו נגיד שהיא לא מעריצה סטנדרטית, אבל למרות גילה המיוחד, היא עדיין היתה רוצה שהוא יעשה לה ילדים... :)

כוכבה 27

New member
שבוע טוב!!!

גם אנחנו התגעגענו אליך! לדעתי הייתה ילד שובב,אבל מוציא ציונים טובים

כוכבה 27

New member
תיקון

שבוע טוב!! גם אנחנו התגעגענו אליך! לדעתי היית ילד שובב,אבל מוציא ציונים טובים

מעריצה מיוחדת? חחח

בקשר למפגש.. לא כדאי לחכות לתקופה של החגים? כאילו שיהיה חופש...? בלימודים זה קצת קשה..

מעריצה מיוחדת../images/Emo35.gif

מי זאת
ובקשר למפגש...אם היינו מתחילים לארגן כבר משבוע שעבר יכולנו להיפגש השבוע..אבל לא נראה לי מהיום למחר לעשות מפגש... ושרית צודקת, אם כבר מפגש אז רק בחגים...(אבל שיהיה כבר, אני רק מקווה שיצא טוב וסופסוף אני יוכל להגיע למפגש...) טוב אריאל...תתחיל לארגן כבר מעכשיו, כי יוסי נוסע דיי הרבה. נקווה לראות את יוסי. עדי

lir2004

New member
אריאל, לפי מה שאתה אומר...

היא בת 80+ (+ עוד שמונים, במקרה הטוב...)... חחחחחחחחחחח... אני שמח שיוסי שולט גם באחוזת ראשונים... חחחחחחחחח...

יוסיייייייייי ../images/Emo24.gif

איזה כיף לראות אותך כאן :p חחחח שמחה שנהנת בבולגריה... נתקעת בשלט ברזל?
אוייי חח מקווה שהכל בסדר... אמממ בקשר לשאלה... נראה לי שהיית ילד טוב?
<או שלא?
> חחחח מקווה למפגש בקרוב

yaelala14

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo109.gifיוסיייייי..יאווו כל כך

התגעגעתי! אממ.. בנוגע לשאלה שלך.. בטח היית ילד כזה שמשתתף בטקסים וכאלה.. שר שם וקצת שובב.. ועם זאת תלמיד טוב! התגעגענו מאוד!! מקווה שהמכה מהשלט תעבור מהר=] שבוע טוב.

bu1li

New member
חדשה בפורום (*.*)

יוסיייי אני מתה עליך!!!!! מקווה שהמכה לא הייתה כואבת ושלא עשית לעצמך יותר מדי פדיחות ^_^ לפי דעתי היית תלמיד שובב אבל שכל המורים אהבו אותך

yaelala14

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo109.gifברוכיתת הבאית ../images/Emo24.gif

נעימאוד.. אני יעל 14 מי-ם =]

למעלה