שבוע טוב לכולם

seafox

New member
שבוע טוב לכולם

חזרתי לנהל את הפורום (נקווה שיהיה יותר טוב הפעם). מקווה לקבל את העזרה שלכם עם הדיונים וההשתתפות,ומקווה שאני אענה על הציפיות. בינתיים, יש סקר חדש, אז לכו תצביעו! כי מי שלא מצביע, לא משפיע! להזכירכם, בסקר האחרון השאלה הייתה מה היה ה- מופע בפסטיבל הקודם והתוצאות היו ניצחון מוחץ להירומי (היה מאוד שקוף
) עם 14 קולות, אחריה, בילי קובאהם שהביא הופעה יפה רק חבל שלא הביא גיטריסט בהתאם להרכב עם 5 קולות, סטיב טורה עם 4 קולות. אגב,הוא בא גם הפעם עם קונכיות? ההופעה הראשונה שלו לפני כמה שנים הייתה מעניינת. לזו לא הלכתי. תום הארל והמחווה לג'יימס בראון עם 3 קולות כל אחד (אגב המחווה, הם ניגנו לבאנים). וכל השאר קיבלו 2 קולות או 1..וחלקם 0 ובינינם נגני רחוב שדווקא ניגנו סבבה לגמרי. אז יאללה, להצביע ובהצלחה לנו! שבוע טוב ושקט לכולנו ובמיוחד לתושבי הצפון והחיילים!

Schweppesdude

New member
סוף סוף!!!!!!

איזה כיף!!!!! מה שלומך????? סוף סוף מנהל בפורום, אני ממש מתרגש. בהצלחה חבוב.

MIniMage

New member
בשעה טובה ומוצלחת

אני מקווה שהפורום אכן יראה יותר חיים מעכשיו. בהצלחה בניהול הפורום =) בנוגע לסקר, אני חושב שמן הראוי שאנמק את החלטתי שאגב יכולה עדיין להשתנות. למרות המצב בצפון, ולמרות שקוצצו הרבה הופעות טובות עדיין אלך כדי לנצל את המגוון הרחב של מוזיקה שעדיין קיים שם (וגם את הג'אז זהב צעיר), וכמובן בשביל הג'אמים. למרות זאת אני מאוד מאוכזב מהפסטיבל. ציפיתי שהפסטיבל ה20 יהיה אחד הגדולים (כמה אופטימי הייתי), והנה קורה בדיוק ההיפך. יש בי צד שמצטער שכבר לא ביטלו את הפסטיבל, והחליטו לעשות אותו ברמה כזו, אבל מצד שני אסור להראות מורל ירוד אחרי הכול, וצריך להסתכל על חצי הכוס המלאה, ועל האומנים הטובים שבכול זאת מגיעים אלינו השנה. אשמח אם עוד אנשים יכתבו פה את דעותיהם על הפסטיבל המתקרב.

seafox

New member
תודה ../images/Emo45.gif

בקשר לסקר, אני כתבתי שאני אלך. משיקולים שאני גם ככה אילתי,ואם יש פסטיבל אז למה לא ללכת? התוכניה לא נראית לי כזו על הפנים, היא נראית די מעניינת.נכון, יש הרבה פרצופים שהיו כאן כבר אבל בכל זאת. במיוחד האמנים הישראלים (נכון שרוצים לראות כמה שיותר אמנים מחו"ל אבל צריך גם להעריך מה יש לנו פה בארץ
) כמו דניאל זמיר ו"מקורות יודעי דבר" שמאוד מסקרן אותי לשמוע אותם. לא יהיה "פיצוץ" אבל אני חושב שיהיה מכובד ביותר

SpinZ

New member
ברוך שובך!!! ../images/Emo3.gif

עלה והצלח, ותגרום לפורום הזה להיות הפורום הכי מוזיקלי בתפוז

JonGes

New member
יאי!!

יאללההה דרבוקותתת (וקנטרה באסים, סקסופונים, פסנתרים, גיטרות, כמה האמונדים, וחצוצרה או שתיים) ויש לנו חגיגההה!! בהצלחה!

TheWonderGirl

New member
יששש../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo49.gif

התגעגעתי אליך ידידי...
בניהול. יש לוגו לפורום

seafox

New member
תודה לכולכם!

(לכל ה7 סתאאאאאאאאאם!!!). בתקווה שהכל ישתנה,ויהיה פה שמייח. חוץ מזה, מה אתם עושים פה? יש דיון!!!יאללה תנו לדיון בראש!

Harleydude

New member
מזל''ט אחי

אני מקווה שתחיה את הפורום ויהיה רק טוב אני מקווה שתהיה פה איזה יציבות אחרי תקופה של תחלופה מהירה של מנהלים, ועוד תקופה ארוכה ללא מנהל. באיזשהו מקום התבאסתי שמחוסר זמן עזבתי את הניהול והפורום הגיע למה שהוא הגיע, אני מקווה שתוכל להביא אותו לרמה הגבוהה ביותר, ואם אתה צריך משהו, כל דבר, אל תתבייש לבקש.

למעלה