שבוע טוב לכולם,

חפצולית

New member
שבוע טוב לכולם,

שלום,סלחו לי שאני לא מזדהה בשמי. לפני כשנתיים עברתי התקף פסיכוטי עקב שמוש בסמים וטופלתי בכדורים ,עד היום ,כעת אני בסוף הטיפול. המצב שלי הוא מאד מאוזן ואני לקראת הפסקת נטילת הכדורים יש לי חששות שהאיזון יופר למרות שאני מרגישה מוכנה וכל סימן או זכר להתקף חלף אני נמצאת בתקופה ממש טובה בחיים שלי ומפחדת שאם אני אפסיק את הטיפול התרופתי יעלו דברים חזרה ואני שוב אפול .לכדורים אני בשום פנים ואופן לא אחזור כי אני בעקרון נגד תרופות וספגתי מספיק רעלים בשנתיים האחרונות שלא נדבר על הפגיעה התפקודית והנטרול הרגשי שהם גורמים .רציתי לדעת האם טיפול בדיקור וצמחי מרפא יכול לטפל או יותר נכון ללוות אותי בזמן ההפסקה של נטילת התרופות לשמור על האיזון ולנקות מהרעלים המצטברים אודה לכולכם על התגובות ,נ.

m_katzmann

New member
טיפול רגשי../images/Emo39.gif

לחפצולית שלום, אני לא מתמצאת בדיקור וצמחי מרפא, אך אני בטוחה שמה שמאוד יעזור לך הוא דווקא טיפול על רקע רגשי כמו קנסיולוגיה,פרחי באך וכו, כדי לנטרל את כל החששות והפחדים שלך שגרמו לך לבעיה וכל עוד לא תטפלי בשורש הבעיה היא יכולה לחזור אליך בצורה זו או אחרת. אז אם התרופות לא פגעו לך באיזון החשמלי במוח - טיפול קנסיולוגי הוא מאוד יעיל. אני מאמינה אבל שאפשר גם להגיע לאיזון דרך כל דרך אלטרנטיבית אחרת שתבחרי. מאחלת לך המשך ארוך ככל האפשר של התקופה הטובה בה את נמצאת כרגע, ואולי אפילו תקופה טובה עוד יותר , מאיה

מומלץ מאוד אפילו בגדר חובה!

נ, סיום טיפול בכדורים הינו שלב מעבר די טראומטי לגוף שעד עכשיו לא התמודד עם עצמו אלא נעזר מבחוץ. כרגע הייתי ממליצה לך מאוד לגשת לטיפול משלים לדעתי הטיפול צריך לכלול מס´ הבטים , דיקור תזונה וצימחי מרפא שיחזקו את הגוף וטיפול כלשהו במגע לגוף ולנפש ( שמנים ארומתיים לדג.) כמו כן הייתי ממליצה על איזה שהיא פעילות גופנית רוחנית ע"מ לחזור ולהתחבר לגוף ןלנפש שלך( יוגה, טאיצי או כל סוג דומה אחר) השלב שלפניך הינו שלב קשה וחשוב אם תשכילי לעבור אותו תוך חיבור והאזנה לגופך , אני מאמינה שהמעבר יהיה קל יותר ותצאי מחוזקת. מחזיקה לך אצבעות יעל

no-a-m

New member
בהצלחה

את מתארת את התהליך הממושך של השיקום- היציאה מהמצב הפסיכוטי אל מה שאת קוראת מאוזן, אתגם מדברת על מה שגופך ספג בהמלך הטיפול והחששות שלך ליפול שוב למצב פסיכוטי. אני מסכימה איתך בענין הצורך של המשך עבודה טיפולית שיקומית, ויש הרבה מאוד אפשרויות, יחד עם זה אני מציעה לך לפני שאת מחליטה להפסיק את הטיפול התרופתי ולהתחילטיפול כלשהו להתייעץ עם הגורם המטפל בך , המכיר את מהללך המשיקום הפרטי ואישי שלך. כל אחד ואחת מאיתנו מאוד ממליצים על מה שאנחנו מכירים םוחשובים שיעשה לך טוב אולם במקרה שלך כאשר מדובר באפיזודה פסיכוטית חשוב מאוד ליוועץ עם משהו שמכיר אותך וביחד תגיעו לאיזה שהיא החלטה שתראה לך כמובן וגם תהיה נכונה לך. מאחלת לך בהצלחה

למעלה